Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Akumulatorska ubodna testera PJSS 11‑20V
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati
 3. Ubodne testere
 4. PJSS 11‑20V

Akumulatorska ubodna testera PJSS 11‑20V

Kompaktna i bežična uvek garantuje da ste dobro odsekli - i to već u trenutku kupovine

Akumulatorska ubodna testera PJSS 11-20V- Nanošenje laminata
Akumulatorska ubodna testera PJSS 11-20V- Primena metala
Akumulatorska ubodna testera PJSS 11-20V- Opremanje

Uvek perfektno skrojene prema vašim zahtevima

Sa ovom bežičnom oscilirajućom ubodnom testerom ćete uvek svuda dobro da sečete - i bez utičnice za struju. Snažan motor akumulatorske ubodne testere PJSS 11‑20V dobija maksimalnu snagu iz energijom nabijenog izmenjivog akumulatora od 20 V, koji zahvaljujući litijum jonskoj tehnologiji nije podložan memorijskom efektu niti samopražnjenju, pa je zato ubodna testera u svakom trenutku spremna za rad čak i onda kada prethodno nije bila korišćena tokom dužeg vremenskog perioda. Trostepeni svetleći indikator na uređaju pruža informaciju o aktuelnom kapacitetu punjenja, a prazan akumulator se preko priloženog brzog punjača potpuno puni za jedan sat.

U pogledu opreme i funkcionalnosti ubodna testera PJSS 11‑20V ni u čemu ne zaostaje za ubodnim testerama sa kablom:

Kombinacija kontinuiranog upravljanja oscilacija sa sigurnosnim prekidačem i četvorostepenim oscilirajućim hodom uključujući podešavanje finog rezanja omogućavaju lakše zasecanje i rad prilagođen karakteristikama materijala uz istovremeno brže kretanje testere i bolje ponašanje u krivinama. Sa ubodnom testerom PJSS 11‑20V možete da ostvarite dubine rezanja u drvetu do 80 mm, u aluminijumu do 12 mm i u metalu do 5 mm.

Brzostezna glava ubodne testere PJSS 11‑20V pri tom omogućava zamenu lista testere bez alata u nekoliko sekundi. Da bi odmah mogli da počnete sa radom, u obimu isporuke se već nalaze visoko kvalitetni listovi testere za sve vrste primene.

Dodatne mogućnosti primene vaše PJSS 11‑20V se otvaraju sa našim višedelnim setom listova testera za drvo ili setom listova testera za metal – oba su naravno dostupna u najboljem Trotec kvalitetu.

Akumulatorska ubodna testera PJSS 11-20V- Primena krivog preseka
Akumulatorska ubodna testera PJSS 11-20V
Akumulatorska ubodna testera PJSS 11-20V

Ergonomska konstrukcija za bežičnu preciznost

Lagana i kompaktna PJSS 11‑20V je ergonomski optimizovana za duže primene a poseduje i Softgrip uloške. Zato i kod duže primene ona prijatno i sigurno leži u ruci, obezbeđuje sigurno držanje bez vibracija prilikom sečenja, dok robusna čelična osnovna ploča omogućava precizno vođenje. Kod ugaonih rezova se ploča može zakretati na obe strane u koracima od 15° do ugla od 45°, a za zaštitu osetljivog materijala se može postaviti priložena plastična klizna papuča.

Dok providna zaštita od krzanja sa vrhom za markiranje obezbeđuje precizne rezove bez krzanja prilikom sečenja, integrisana LED lampa kao i praktična funkcija izduvavanja pruža pregled područja rezanja bez piljevine na osvetljenom radnom komadu. Za rad bez prašine u zatvorenom prostoru, funkcija ventilatora se može podesiti na modus usisavanja, dok preko adaptera na priključak za usisavanje ove višestrane ubodne testere možete da priključite usisivač.

PJSS 11‑20V posle upotrebe možete da čuvate apsolutno čisto i uredno, jer je odgovarajući transportni kofer već sadržan u standardnom obimu isporuke. Robusni kofer sa integrisanom pregradom za ubodnu testeru i pribor, obezbeđuje uredno čuvanje i štiti od prašine ili oštećenja prilikom transporta.

PJSS 11‑20V je čisto rešenje za razne vrste radova koji se obavljaju ubodnom testerom - i to ne samo u radionici, garaži ili na otvorenom. Ovu ubodnu testeru možete bez problema da koristite i u vašem stanu zahvaljujući integrisanom usisavanju prašine bez pravljenja haosa od piljevine nakon završenog posla.

Želite brzo i komforno da na licu mesta skratite kuhinjsku ploču ili policu u dnevnoj sobi? Podesite funkciju ventilatora PJSS 11‑20V jednostavno na režim usisavanja i priključite eksterni usisivač na uređaj. Funkcija usisavanja čuva prostoriju kao i okolni vazduh čist od piljevine drveta, plastike ili metala kao i prašine od piljevine - tako da možete komforno da testerišete u stanu!

Posebne karakteristike PJSS 11‑20V

Četvorostepena oscilacija
Četvorostepeni rad: tri stepenice podizanja klatna plus stepenik finog sečenja.
Mitre seče do 45 °
Osnovna ploča se može okretati u koracima od 15 ° za rezanje do 45 °.
Zaštita od iverja
Prozirna zaštita od iverja za rezanje drveta bez suza.
Menjanje lista testere bez alata
Brzo otpuštajuća stezna glava za zamenu lista pile bez alata za nekoliko sekundi.
Rip plot
Rip ograda za tačne rezove paralelne sa ivicom obratka.
2 funkcije ventilatora
2 funkcije duvaljke: izduvavanje za liniju za sečenje bez iverja i usisavanje za rad bez prašine.
Priključak za usisavanje prašine
Integrisani priključak za usisavanje prašine - adapter za usisivač je uključen u obim isporuke.
Trostepeni prikaz kapaciteta baterije
Trostepeni osvetljeni indikator statusa napunjenosti baterije.
Ugrađena LED radna svetiljka.
Ugrađena LED radna svetiljka.
Dugme za upravljanje za neprekidno promenljivu kontrolu brzine hoda i sigurnosni prekidač za sprečavanje nenamernog uključivanja.
Taster za upravljanje za beskonačno promenljivu kontrolu brzine hoda i sigurnosni prekidač za sprečavanje nenamernog uključivanja.
Zaštita od čipova
Uklonjivi poklopac kao zaštita od letećih čipova kada koristite usisavač prašine.
Brzi punjač baterija
Brzi punjač za 20 V litijum-jonsku bateriju - samo 1 sat vremena punjenja.

Ravno ili zakrivljeno - sa bežičnom ubodnom testerom PJSS 11‑20V uvek ste na preciznom kursu

Lako pravi duboke rezove
Snaga baterije PJSS 11‑20V od 20 V, snažni motor i elektronika za kontrolu brzine hoda sa postupnim podešavanjem savršeno su sinhronizovani, zbog čega ovom ubodnom testerom možete bez napora postići dubinu sečenja do 80 mm u drvetu.
Četvorostepeno oscilovanje klatna za tvrde materijale
Univerzalno primenljivo za sve projekte: Sa PJSS 11‑20V možete ne samo da testate drvo, već i bez problema obrađujete plastiku, lim, cevi ili profile, sa dubinom sečenja u aluminijumu do 12 mm i u metalu do 5 mm.
Idealno za uske oblike i krivine
Sa ovom klatnom ubodnom testerom možete pouzdano da savladate i najtesnije rezove oblika i krivina, jer je PJSS 11‑20V gotovo podesan za upravljanje kao i frezna testera i impresionira preciznim rezanjem bez pucanja.
Rip ograda za ravnomerno rastojanje sečenja
Isporučena ograda za podešavanje može se promenljivo podesiti na širine do 15 cm i nezaobilazno je pomagalo za tačne rezove paralelne ivici radnog predmeta ili za piljenje nekoliko ploča iste širine.
Ubodne testere

Svi Ubodne testere u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Ubodne testere, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Ubodne testere iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Litijum jonski akumulator snage 20 V bez memorijskog efekta i bez samopražnjenja
 • Flexpower multi akumulator – fleksibilno se kombinuje i sa drugim akumulatorskim alatima
 • 4-stepeni prekidač za optimalno kretanje testere: Tri stepena osciliranja plus stepen za fino rezanje
 • Kontinuirano upravljanje brojem pokreta sa blokadom uključivanja za siguran rad
 • Čelična osnovna ploča sa odvojivom kliznom papučom - za ugaone rezove obostrano sa zakretanjem u koracima od 15° do 45°
 • 2 funkcije ventilatora: Izduvavanje za liniju reza bez piljevine i usisavanje za rad bez prašine
 • Brzostezna glava za zamenu lista testere bez alata u nekoliko sekundi
 • Zaštita od krzanja za rezove bez krzanja
 • Integrisana LED radna lampa
 • Gumirani softgrip ulošci na kućištu za izuzetno dobro držanje
 • 3-stepeni prikaz kapaciteta akumulatora
 • TÜV sertifikat o kvalitetu

Fleksibilno kombinovanje - jedan akumulator koji odgovara za mnogo uređaja
Litijum jonski akumulator sa kapacitetom od 2 Ah
Brzi punjač - vreme punjenja akumulatora samo 1 sat
Broj obrtaja u praznom hodu 0 do 2.700 min-1
3 stepena osciliranja plus stepen za fino rezanje
Kontinuirana regulacija broja obrtaja
Ugaoni rezovi do 45 °
Zamena lista testere bez alata
Trostepeni prikaz punjenja
Integrisana radna lampa
Blokada uključivanja za siguran rad
Funkcija izduvavanja
Funkcija usisavanja
Bežični rad
Softgrip za bolje držanje
Isporučuje se u koferu

Akumulatorsku ubodnu testeru PJSS 11‑20V dobijate sa paralelnim graničnikom, adapterom za eksterno usisavanje prašine, zaštitom od krzanja, kliznom papučom, imbus ključem, dva lista testere za drvo, jednim listom testere za metal i transportnim koferom.


Flexpower multi akumulatorski sistem od kompanije Trotec

Flexpower – inovativni multi akumulatorski sistem kompanije Trotec

Već u standardnom obimu isporuke ovog Trotec Powertool je sadržan snažan multi akumulator od 20 V iz Trotec-Flexpower programa sa velikim kapacitetom punjenja od 2 Ah, o čijem aktuelnom statusom vas na prvi pogled informiše u kućištu akumulatora integrisani trostepeni prikaz kapaciteta.

Ovaj paket snage, koji može da se kompletno napuni za jedan sat, omogućava ne samo do 33% duži rad uređaja u poređenju sa standardnim akumulatorima od 1,5 Ah - ovaj Flexpower multi akumulator se takođe može fleksibilno kombinovati sa različitim Trotec električnim alatima, na primer sa akumulatorskom čekić bušilicom PRDS 10‑20V, akumulatorskim udarnim odvijačem PIDS 10‑20V, akumulatorskim multi funkcionalnim alatom PMTS 10‑20V, akumulatorskom ručnom kružnom testerom PCSS 10‑20V, akumulatorskom radnom lampom PWLS 10‑20V, akumulatorskim odvijačem/bušilicom PSCS 11‑20V, akumulatorskim odvijačem/udarnom bušilicom PHDS 11‑20V, Akumulatorski kompresor PCPS 11‑20V i pumpa za vazduh PCPS 12‑20V ili sa akumulatorskom oscilirajućom ubodnom testerom PJSS 11‑20V.

Sa Flexpower uštedećete nepotrebne akumulatore i punjače – nema više ni dosadnog traženja odgovarajućeg akumulatora. Jednostavno zamenite samo uređaj a ne akumulator. Flexpower stavlja tačku na nepotrebno veliki broj različitih izmenjivih akumulatora, a uz mogućnost kombinovanja sa stalno rastućim brojem alata ostajete u svakom trenutku fleksibilni i možete puni energije da nastavite sa radom na vašim projektima!

Vrhunski brend akumulatora za permanentnu punu snagu

Premium brend akumulatora

Litijum jonski akumulatori su u međuvremenu sveprisutni, kod njih nema memorijskog efekta niti samopražnjenja, a mogu se i u bilo kom trenutku skinuti sa punjača i koristiti, bez oštećenja akumulatora. Ali pod generičkim pojmom „litijum jonski“ prodaju se akumulatori različitog kvaliteta i materijala od kojeg su napravljene elektrode, čak i oni kod kojih kapacitet osetno oscilira prilikom povećanja pražnjenja.

Litijum jonski akumulatori kompanije Trotec vam bez izuzetka garantuju da ćete dobiti vrhunski brend akumulatora tipa NMC sa velikom energetskom gustoćom i naponom punjenja do kraja. Zato sa našim vrhunskim brendom akumulatora za razliku od običnih litijum jonskih akumulatora čak i kod povećanog pražnjenja nimalo ne dolazi do pada snage.

Iskoristite permanentnu maksimalnu snagu čak i kada je akumulator skoro sasvim ispražnjen. Sa porastom trajanja rada ovde pada samo stanje punjenja, ali nikada snaga - to je dodatna vrednost kod vrhunskog brenda akumulatora kompanije Trotec!

Kvaliteta marke plus prednost cijene

Kod Akku odvijača do sada ste imali u biti samo dvije opcije, dobro, ali skupo ili bitno da je jeftino.

Sa Trotec PowerTools možete sada pametno: Dobro i povoljno istodobno. Jer naš nimbus ne stoji samo za kvalitet marke pri mernim alatima i uređajim za tretman vazduha, nego i pri elektro alatima: Profesionalna Trotec-rješenja sa izavanrednim omjerom cijene i učinka!

Kupovina

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.425.000.006
Tehnički podaci
  Broj hodova u praznom hodu kombinovano 0 - 2.700 min-1
  Stepeni oscilirajućih hodova 0 - 3
  Hod [mm] 20
  Dubina rezanja maks. drvo [mm] 80
  Dubina rezanja maks. aluminijum [mm] 12
  Dubina rezanja maks. metal [mm] 5
  Ugao reza levo/desno 0°/15°/30°/45°
Vrednost zvuka u skladu sa EN 62841
  Nivo zvučnog pritiska [dB(A)] 85
  Nivo zvučne snage [dB(A)] 96
  Nesigurnost K [dB] 5
Informacija o vibracijama u skladu sa EN 62841
  Vrednost emisija vibracija list ubodne testere drvo (ah) [m/s²] 5,86
  Nesigurnost list ubodne testere drvo (K) [m/s²] 1,5
  Vrednost emisija vibracija list ubodne testere metal (ah) [m/s²] 6,15
  Nesigurnost list ubodne testere metal (K) [m/s²] 1,5
Električne vrednosti akumulator
  Akumulator - nazivni napon [V] 20
  Akumulator - kapacitet [Ah] 2
  Prikaz kapaciteta 3-stepeno
  Tip akumulatora Li-jonski
  Battery charging time [h] 1
brzi punjač
  Priključak za struju 230 - 240 V, 50 Hz
  Izlazni napon [V] 21,5
  Punjač - Primljena snaga [W] 65
  Nazivna primljena struja [mA] 2.400
  Connection plug CEE 7/16
  Dužina kabla [m] 1,5
  Klasa zaštite II
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 250
  Širina (bez ambalaže) [mm] 75
  Visina (bez ambalaže) [mm] 200
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 2
Опрема, карактеристике и функције
Funkcije i oprema
  Kontinuirana regulacija broja obrtaja
  Funkcija ventilatora
  LED-svetlo
  Sigurnosni prekidač
  Kontinuirano upravljanje brojem obrtaja (prekidač za uključivanje/isključivanje)
  Poklopac lista testere
  Zamena radnog alata bez alata
  Klizna papuča
  paralelni graničnik
  Integrisani sistem za usisavanje prašine
  zaštitu od krzanja
  Laser
  Prekidač za uključivanje/isključivanje
стандардна испорука
Pribor obim isporuke
  T-oblik listovi testere 3x (2xdrvo, 1xmetal)
  Adapter za usisavanje prašine
  Paket akumulatora
  Šestougaoni ključ 1x
  Brzi punjač
  transportni kofer

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Preuzimanje

Loading...