Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Profi oprema za obrtnička poduzeća
 1. Industrija rešenja
 2. Pregled struke
 3. Obrtništvo

Profi oprema za obrtnička poduzeća

Merna tehnika za pronalaženje rupa i građevinsko sušenje za gradilište

Profi oprema za obrtnička poduzeća

Sa Trotecom ste opremljeni za sve

Kao sanator, suhograditelj, električar ili stručnjak grejanja ste često neposredno na licu mesta, kada se radi o šteti od vode na jednom od Vaših gradilišta. Trotec Vas ne oprema samo sa građevinskim sušilicama, nego i sa potrebnom mernom tehnikom, kako bi mogli da ponudite pronalaženje rupa pre sanacije. U našem Onlineshopu pronalazite sve, što Vam je za to potrebno.

Obrtnička poduzeća, koja su specijalizovana za sanaciju šteta od vode, kod nas dobivaju sve uređaje u svim klasama sa optimalnim omerom cene i učinka. Trotec je od 1994. pouzdan uručilac građevinskih sušilica, odvlaživača vazduha te merne tehnike za pronalaženje rupa.

Naša profesionalna oprema je zanimljiva i za druga područja kao što je suha gradnja ili za stručnjake grejanja i sanacije, jer puno klijenata obrtničkih poduzeća očekuju sve više kompletna rešenja iz prve ruke. Stvorite si zato pored Vaše kompetencije dodatnu sigurnost poduzeća: Pozicionirajte se kao stručnjak za pronalaženje rupa i šteta od vode. Tako možete područja kao što su "pronalaženje puknuća cevi" i/ili "sušenje nakon šteta od vode" dodati u Vašu ponudu i nuditi dodatno sa Vašom osnovnom delatnosti.

Tehnika, školovanje i marketing mediji Trotec

 Trotec Group dobivate mernu tehniku za upotrebu različitih postupaka pronalaženja rupa kao na primer merenje impulsnom strujom, postupak Tracer plinom, simulacijom magle, postupkom ultrazvuka, higroskopska merenja, radiometrije i drugih. Dodatno tome možete ovde građevinske sušilice i tehniku odvlaživanja svih veličina za sušenje kupiti ili iznajmiti.
Međutim sama tehnika pri šteti od vode nije dovoljna: Tako možete da školujete Vaše saradnike kod nas u građevinskoj dijagnostici i da pozovete pomoč našeg marketinškog odsek.

Trotec proizvodi za obrtnička poduzeća

Primeri upotreba za obrtničku struku

 • Inspekcija motora i karoserija

  Na vozilu postoji bezbroj mesta, na kojima se vlaga može da taloži i da prouzrokuje ogromnu štetu. Baš sakriveni čoškovi i uglovi karoserije i na motoru predstavljaju veliki problem. Ipak ovde vlasnik vozila nema uvid u stanje. Takođe pri kontroli tehnike, primerice motora, samo oko nije dovoljno. Ako se ovde pretpostavlja šteta na ugradbenom delu, celi motor bi se morao da razmontira. I to nije...

  Daljnje informacije
 • Inspekcija bazena

  Ako bazen gubi vodu, to dovodi do velikih finansijskih šteta. Vlasnici bazena, primerice u hotelima, moraju da provode skupe popravke. Pritom gosti ne mogu da koriste bazen na duže vreme i u nekim okolnostima im se mora da vrati dio novca. Kako bi rupe brzo i precizno pronašli, profesionalci koriste termografske kamere. Pomoću infracrvene tehnike se mogu da naprave vidljivim istupi vode na cevima....

  Daljnje informacije
 • Mjerenje buke motora

  Na sve više trkaćih staza se kriteriji pooštravaju. Stanovnici i sudionici eventa bi se trebali štititi od štetnog opterećenja buke. Zato za organizatore eventa motociklizma vredi: Svako vozilo bi se unapred trebalo testirati na emisije buke. Pouzdanu mernu metodu nude merni uređaji razine zvuka Trotec. Oni garantuju brzu i preciznu primenu pri merenju buke.

  Daljnje informacije
 • Ovlaživanje vazduha u skladištu furnira

  Sa zalihama furnira se mora postupati posebno oprezno. Pogotovo u skladištima, gde vlada suvi vazduh, je bitan oprez. Jer: Ako furnirske ploče isuše, postaju ispucane i krhke. Kako bi sprečili skupe štete isušivanja, skaldište se može nadograditi – sa pouzdanim i efektivnim sistemom ovlaživanja. Trotec grupacija preopručuje korišćenje ovlaživača vazduha za veće primene. Za manja područja su...

  Daljnje informacije
 • Isušivanje vazduha u skladištu drva

  Kod skladištenja drveta potrebna konstantna vlaga drveta od na primer ispod 9 posto za namještaj predstavlja izazov: Bez isušivanja vazduha razlike temperature i mijenjanje vlažnosti vazduha se brinu o tome, da vlaga drveta raste. To ima negativne posledice na kvalitet drveta – od problema pri preradi sve do otpada drveta.

  Daljnje informacije
 • Mobilni uređaje za SHK-obrtu

  Puno obrta za sanitariju, grejanje i klimu su korisnici mobilnih uređaja Trotec Group. Ovde SHK-obrtnici nalaze sve iz jedne ruke, što im je potrebno u svakodnevnom poslu za prelaz ispada stacionarnih postrojenja: Mobilni grejači uređaji i grejače centrale, mobilni klima uređaji ili hlađenja sve do klima mernih uređaja za kontrolu mobilnog klima rešenja.

  Daljnje informacije
 • Profesionalno otklanjanje mirisa putem ozona u pripremi auta

  Malo malo u profesionalnoj pripremi auta postoji isti problem: Kako čistimo unutrašnjost vozila naknadno od tvrdokornih ispravanja kao što su mirisi nikotina ili pasa? Trotec sa generatorim ozona nudi inovativno rešenje – uklanja molekule mirisa jednostavno sa ozonom.

  Daljnje informacije
 • Isušivanje vazduha za konstrukcije mostova

  U unutrašnjosti mostova su čelični nosači, elektro vodovi ili tehničke prostorije izložene velikoj vlažnosti vazduha. Već desetljećim se kao alternativa skupom premazivanju zobg zaštita od rđe dokazalo, da se most iznutra održava suvim sa isušivačima. Za isušivanje vazduha Vam stoje na raspolaganju Trotec adsorpcijske sušilice sa različitim kapacitetima.

  Daljnje informacije
 • Termografija u vodovodu

  Kupci opskrbljivača vode su primoreni na pogon bez smetnje. Opskrbljivč garantuje uslugu bez prekida. Da bi se tehnički probleme najbrže moguće lokalizirali i da bi timovi održavanja najefikasnije mogli da rade, se pri kontroli elektronike primjenjuju termografske kamere. Detaljne infracrvene slike, koje termografske kamere Trotec isporučuju, tačno pokazuju, na kojim mestima postoji potreba za...

  Daljnje informacije
 • Gradilišta bez prašine primenom čistaća vazduha

  Na gradilištima je prašnjavo. Pogotovo pri svim radovima štemanja, brušenja, rezanja i frezanja i pri skidanju stare žbuke ili pločica. Čseto si majstori pomažu sa zaštitnim maskama i tako imaju veliki trošak čišćenja. Puno efektivnija i zdravija je primena čistaća vazduha, koji usisavaju prašinu, pre nego se talži na površinama i plućima.

  Daljnje informacije