Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Spreman za primenu pri vjetru i vremenu
  1. Proizvodi i usluge
  2. Montažni šatori i vizualne zaštite
  3. Montažni šatori

Spreman za primenu pri vjetru i vremenu

Da li za radove na strujnim ormarima, cesto- ili niskogradnji, pri većim namerama gradnje ili svugde tamo, gde je potrebna zaštita od vetra i vremena:

Spreman za primenu pri vjetru i vremenu
Spreman za primenu pri vjetru i vremenu
Spreman za primenu pri vjetru i vremenu

Spretni montažni šatori Trotec su neizostavni, kada se radi o preciznom i zaštićenom poslu vani. Dostupno u puno raznih veličina!

Za rad vani, stračnjaci moraju biti najbolje opremljeni. To znaći, pored potrebnog i dobrog alata trebaju i zaštitu – i to zaštićen prostor, u kojem na miru i koncentrirano mogu raditi zaštićeni od vetra i vremena. Najvažniji faktori pritom su, da su montažni šatori brzo i jednostavno montirani, da su spretni i proizvedeni od robusnog materijala te se opiru hladnoći i čak jakoj kiši. Te karakteristike imajju svi montažni šatori iz kuće Trotec. Svi modeli su od visokovrijednog, svjetlosno propusnog poliestera. Šavovi i patentni zatvarači su vodonepropusni. Svi šatori su vrlo stabilno i ovisno o veličini se mogu montirati od strane samo jedne ili dve osobe. Samonoseće konstrukcije nude najveću moguću zaštitu od vremena i nemaju labave šipke, tako da su svi potrebni delovi šatora uvek stabilni.

Vaša individualna zaštita

Trotec ima i za Vaše potrebe uvek odgovarajući montažni šator – od malog radnog šatora sa šiljastim krovom, model 180 TE sa visinom o 1,70 metara i malom težinom od samo 14 kg, preko otpornog šatora ravnog krova 180x250 K, koji se koristi pogotovo u nisko i cestogradnji, sve do prostranog šatora ravnog krova 350 KE, koji je zahvaljujući svoje robusnosti i velikim merama podoban i kao zaklon za tehniku i osoblje. Pored raznih modela Vam nudimo i specijalne modele .

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo