Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

 1. Proizvodi i usluge
 2. Software

Profesionalan menadžment mernih podataka u sekundama

Napravite reda u Vašim podacima. Sa samo jednim Softwareom organizujete merne podatke svih Trotec uređaja i dodeljujete ih raznim projektima. Brzo i profesionalno!

Do sada ste merne podatke Vaših projekta pojedinačno analizovali i morali ste ih ručno prenositi? Često zahtevan posao – posebno kada vodite više kupaca i projekata. Štedite vreme i koristite praktične alate, koje Vam Trotec nudi sa profesionalnim Software rešenjem. U samo par koraka se merni podaci svih Trotec uređaja efektivno uređuju, analizuju i organizuju. Posebno od pomoći je pritom jedinstvena, automatizovana mogućnost izrade izveštaja, sa kojom možete brzo i jednostavno da izrađujete profesionalne izveštaje za Vaše kupce. Izgradite Vaš vlastiti, centralni menadžment mernih podataka: Brzo i jednostavno upravljanje, zahvaljujući korisniku prilagođenoj površini.

 • MultiMeasure Studio Professional

  Perfektno upravljanje mernim podacima za vaše zahteve u praksi. Iskoristite jedinstveni softver za administraciju više uređaja, analizu i kreiranje izveštaja vaših projekata merenja. Danas mnoge merne uređaje dobijate zajedno sa softverom. Ono što uvek nedostaje je sveobuhvatna i efikasna sinhronizacija sa vašim potrebama u praksi. Na kraju, posao se ne završava sa merenjem i očitavanjem podataka...

  Daljnje informacije
 • Pro-Modul 1 – Vaš broj 1 za sva merenja

  Sve kompletno od lociranja curenja do građevinske dijagnostike i dijagnostike plesni – optimalno za veštake. Pro-Modul 1 programa MultiMeasure Studio Professional veštacima donosi koristi ne samo kroz mogućnost direktnog očitavanja mernih podataka i grafičke evaluacije svih kompatibilnih uređaja, već se podaci iz drugih uređaja mogu ručno unositi i evaluirati - i to sve u jednoj aplikaciji...

  Daljnje informacije
 • Pro-Modul 2 za sanaciju oštećenja usled vode i građevinarstvo

  Brži rezultati - perfektna sinhronizacija. Pro-Modul 2 programa MultiMeasure Studio Professional omogućava velike uštede vremena i novca kod sanacije oštećenja usled vode i za građevince. Prikupite i upravljajte vašim merenjima vlažnosti i klime za utvrđivanje štete i rezultata i to klasifikovano prema specifičnom klijentu kompletno u jednoj aplikaciji.

  Daljnje informacije

Trotec softver - brzo i profesionalno!

Svejedno da li vlaga vazduha, temperature površine ili vazduha, apsolutna vlažnost, temperatura gasa, brzina strujanja vazduha ili razne vrednosti klime: Bez problem saberite Vaše podatke, koje skupljate sa mernim uređajima iz kuće Trotec. Sa Softwareom kompanije Trotec, kao što je primerice „MultiMeasure Studio Professional“, Vam na raspolaganju stoje svi alati, koji su Vam potrebni za profesionalnu vizualizaciju i analizu Vaših podataka. Od importa podataka sve do individualnog izveštaja spremnog za ispis. Započnite još danas Vaš centralni menadžment mernih podataka sa mernim uređajima i odgovarajućeg Profi-Softwarea iz kuće Trotec!