Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE STRUJANJA VAZDUHA
  1. Proizvodi i usluge
  2. Merni uređaji
  3. Struja vazduha

TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE STRUJANJA VAZDUHA

Za precizno merenje brzine vazduha, zapreminskog protoka, pritiska vazduha i temperature vazduha

TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE STRUJANJA VAZDUHA
TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE STRUJANJA VAZDUHA
TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE STRUJANJA VAZDUHA

Anemometar za svaku primenu

Da li sa lopaticama ili ugrejanom žicom: Anemometri kompanije Trotec su uvek okrenuti ka vetru. Tako se na primer na jedrenju anemometrom sa lopaticama bez problema može izmeriti brzina u kilometrima ili miljama na sat.

Ali i kapaciteti ventilatora i sistema za ventilaciju se mogu precizno odrediti kroz merenje vazdušne struje.

Profesionalno merenje sa ugrejanom žicom

Po visini podesiva sonda sa ugrejanom žicom i robustan ispitni uređaj: To je ono što odlikuje praktične i precizne anemometre sa ugrejanom žicom kompanije Trotec. Na taj način se za tren oka mogu izmeriti brzina vazduha, temperatura i zapreminski protok - na primer kod sistema za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju, kod merenja kanala i ispitivanja zaptivenosti.

Uređaji za merenje strujanja vazduha kompanije Trotec pružaju informacije o jačini vetra i brzini strujanja vazduha kao i gasova. A oni mogu i više: Merni uređaji poseduju senzore za dodatno merenje temperature, vlažnosti materijala i vlažnosti građevine.

Praktično rukovanje i fleksibilna primena su zagarantovani. Mobilni uređaji za merenje strujanja vazduha su odmah spremni za rad i prikazuju merne vrednosti na dobro čitljivom, velikom osvetljenom ekranu.

Sertifikovana bezbednost – kalibracija mernih uređaja u skladu sa ISO standardom

Kao jedan od vodećih proizvođača kompletne opreme za građevinsku dijagnostiku i ekološku mernu opremu, Trotec vam pruža mogućnost da iz prve ruke dobijete kalibraciju, održavanje i popravku svih mernih uređaja. Sa kalibrisanim mernim uređajem izbegavate pojavu nepreciznih rezultata merenja i možete pouzdano da se zaštitite od mogućih zahteva za povraćaj sredstava. Zato igrajte na sigurno i iskoristite našu uslugu kalibracije za vaše Trotec merne uređaje: U laboratoriji naše fabrike vršimo kalibraciju u skladu sa ISO standardom na fiksno definisane merne opsege i tačke. Opcionalno se tačke kalibracije mogu i individualno definisati unutar navedenog opsega kalibracije

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo