Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

 1. Primene
 2. Zagrijavanje
 3. Grejanje sportskih dvorana

Zakon togasa: Grejanje sportskih dvorana

Mobilni grejači uređaji zagrejavaju u kratko vreme delove dvorana i sala – sportske temperatura na stisak gumba

Miline sportske dvorane su u pravilu opremljene sa dobro funkcionišejućim grejačim sistemima. Ventilacijski pogoni i takođe stropna zračila je najvažnija oprema, koju bi takav sportski ili prostor za evente trebao imati. Ali ako se samo jedan dio dvorane koristi za tečaj ili manju rundu, onda je neekonomično, grejati celi prostor. Za takve slučajeve se isplati, imati mobilno grejače postrojenje, koji ciljano greje kubične metre, koji se stvarno koriste. Elektro grejači uređaji TEH-serije Trotec na stisak gumba vode topli vazduh tamo, gde je potreban.

Pogotovo u zimskim mjesecima jako dugo traje, da se zagreje kompletna sportska dvorana ili sala za evente. Grejače postrojenje se mora uključiti jako puno pre korištenja, tako da se togasa može proširiti. Ako je teniska ili dvorana za gimnastiku celi dan potpuno iskorištena, isplati se trošak grejanja. Ali što se događa kada se koristi samo jedan mali dio dvorane? Na primer, kada se u trostrukoj dvorani u jednom danu samo održava tečaj za jogu sa manjim brojem posetitelja? Ili kada se u gradskoj ili klupskoj sali nailazi samo jedna mala skupina ljudi? U takvim slučajevima je kompletno zagrejavanje celog kompleksa neekonomično: S jedne strane se veći dio proizvedene togase ne koristi. S druge strane to traži dodatno osoblje, koje će satima pre zagrejati dvoranu.

Ciljana togasa

Tko posjeduje dodatan mobilni grejači sistem, je optimalno opremljen. To se mora ukljčiti samo par minuta pre početka tečaja ili eventa. Na stisak gumba u određenom delu prostora vlada potrebna temperatura. Elektro grejači TEH-serije iz kuće Trotec su u takvim slučajevima pouzdani darivatelji togase. Za primenu su potrebni dovodni i odvodni otvori, jer modeli TEH-serije ne troše kisik. Tako su baš za primenu unutarnjih prostorija optimalni. Robusna i istovremeno tehnički iskovana konstrukcija garantuje fokusiranu struju vrućeg vazduha i visok učinak ventilacije, tako da togasa stigne tačno tamo, gde joj je mesto.

Uvek odgovarajući model

Čak najmanja varijanta TEH-elektro grejačih uređaja, TEH 20 T, nudi uredan učinak. Kompaktan grejač nudi učinak od 2,5 kW. Uvjerava neprekidnim upravljanjem termostata, sa kojim se grejači elementi temperaturno tačno uključuju dodatno permanentnoj ventilaciji samo po potrebi. Smije biti i puno više? Onda preporučujemo Profi-elektro grejač TEH 100. Jer sa učinkom ventilacije od do 1.440 m³/h i učinkom grejanja od 18 kW dovodi čak veće delove sportske dvorane unutar kratkog vkaiša na temperaturu.

Svi TEH-elektro grejači uređaji garantuju što se tiče razvoja, dizajna i proizvodnje stopostotnu Trotec kvalitet.

Prednosti

 • primena unutar kratkog vkaiša
 • jednostavno i fleksibilno rukovanje
 • posebno otporno
 • fokusirana struja toplog vazduha bez vrtloženja
 • prostorno štedljivo skladištenje multi naslagivanjem
 • siguran transport
 • ekstremno lako održavanje

Još rešenja

Koristite naše najbolje industrijske usluge

Možete računati na naše stručnjake

Potrebni su iskusni stručnjaci za klimatizaciju kako bi precizno izračunali potrebe u industriji i razvili prilagođene koncepte za klimatizaciju. Verujte našem timu stručnjaka i uslugama industrijskih usluga: Analiziramo situaciju individualnih potreba zajedno sa vama na licu mesta, utvrđujemo posebne zahteve uređaja i izrađujemo prilagođeno projektno rešenje do tačnog postavljanja uređaja.

Naši industrijski konsultanti takođe će vas rado obavestiti lično na Tel. +49 2452 962-777 o našim najboljim industrijskim uslugama iz prakse. Ili možete jednostavno poslati upit direktno našim stručnjacima u industriji sa vašim ličnim zahtevima. Odmah odgovaramo!

Nutzen Sie den Best-Practice-Industrieservice von Trotec

Pošto svako industrijsko preduzeće ima svoje karakteristične procese, sisteme i prostorije, svako rešenje za tretman vazduha takođe zahteva konfiguraciju uređaja specifičnu za svaki slučaj. Ukratko, često je teško izračunati kombinovane efekte strujanja vazduha, uslova vlažnosti vazduha i temperaturnih fluktuacija na čisto teorijskoj osnovi, na primer u područjima zaključavanja ili na transportnim trakama. Rezultat: Nepotrebni dodatni troškovi zbog prenaplaćenih zahteva ili - što je još gore - u praksi, nedovoljno funkcionalnih rešenja.

Grejanje sportskih dvorana

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Dalji primeri primene za grejanje

 • Odleđivanje i sušenje vlakova

  U logistici mora pogotovo jedno biti tačno: Transport se mora odvijati. To vredi za sve grane gospodarstva. Ali baš u željezničkom prometu preti zastoj pri minus temperaturama. Zbog toga puno poduzeća koriste mobilne jedinice za odleđivanje. Sa visokoučinkovitim grejačim uređajima Trotec se u kratko vreme zakretna podvozja i pogonski motori odleđivaju i spremni su za održavanje. Trotec nudi veliki...

  Daljnje informacije
 • Grejanje vikendica

  U vikend naselju vredi načelo „uvek spremno!“. To znači, da, čim se prijave gosti, prenoćište mora biti pripremljeno. Pored opreme i čišćenja moraju odgovarati i temperature. Jer samo u ugodno temperiranim prostorijama se gosti osećaju ugodno i zadovoljno. U kasno proljeće i leti je dodatno grejanje samo rijetko potrebno. Ali i van sezone dolaze gosti. Njima se uporabom mobilnim grejačim uređajima...

  Daljnje informacije