Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

  1. Proizvodi i usluge
  2. Montažni šatori i vizualne zaštite
  3. Vizualne zaštite

Vizualne zaštite

VarioScreen pruža zaptitu od pogleda i mir: U poslu, gastronomiji ili i kod nezgoda i zadacima spasavanja

VarioScreen Sichtschutzwand – gegen Gaffer
VarioScreen Sichtschutzwand – bei Rettungsarbeiten
VarioScreen Sichtschutzwand – perfekt abgeschirmt
VarioScreen Sichtschutzwand – schnell im Einsatz
VarioScreen Sichtschutzwand + Schnellaufbau-Zelt

VarioScreen ekran privatnosti

Nema šanse za posmatrače! Mobilni ekran privatnosti za spasioce i hitne službe

Bilo da je u pitanju vatrogasna brigada, policija, spasilačke službe ili organizacija za tehničku pomoć - svaka sekunda se računa u operaciji. Nažalost, sve je češće da hitne službe na licu mesta budu sprečene da rade ili ih ometaju nametljivi posmatrači. Gaferi ozbiljno ometaju operativne mere i napredak daljih spasilačkih radova. Sa Trotec zidom za privatnost VarioScreen, koji se može postaviti što je brže moguće, štitite žrtve od nepotrebnog izlaganja i istovremeno osiguravate da se vaš tim može koncentrirati na svoje zadatke na zaštićen način.

Za upotrebu na autoputevima, na otvorenim površinama ili u zgradama

Jedna osoba je dovoljna da podesi mobilni Gafferschutzvand za nekoliko sekundi i sa samo nekoliko pokreta. Ekran za privatnost visine 1,8 m može se produžiti sa 7 m na bilo koju dužinu sa izuzetno čvrstim patent zatvaračima. I jednako brzo kao što je postavljen ekran za privatnost, može se rastaviti i odložiti u transportnu torbu kako bi se uštedio prostor.

Zid poslovne privatnosti

Prva vizualna zaštita, koja se ravna po Vašim gostima

Pored standardnih vizualnih zaštita, koje vatrogasci ili kupovni centari uvek više koriste, smo razvili novi proizvod, koji proširuje funkcije vizualne zaštite.

Da li Business ili privatna okolina – neke stvari uživamo rađe i bolje bez znatiželjnih pogleda drugih. Da li privatni koncert pred izabranim gostima, odličan bife za goste ili nesmetano sunčanje kod kuće na bazenu – sa brzo postavljenom vizualnom zaštitom VarioScreen se Vaši gosti dobro zaštićeno mogu zabavljati.

VarioScreen se sastoji od stabilne fiberglas konstrukcije sa ekstremno otpornom poliesterskom krpom. Presavijen lagan i kompaktan je zid unutar par sekundi sa par rukohvata postavljen. Zahvaljujući ekstra stabilnim priključcima patentnim zatvaračima se zid ili vizualna zaštita može produživati po želji.

U gastronomiji, u području eventa ili u hoteljerstvu se postavljaju različiti zahtevi, kada se radi o zaštiti privatnosti gostiju i posetilaca. VarioScreen odgovara tim različitim potrebama, tako da se raspored može prilagoditi fleksibilno po dotičnim potreba,a.

Kako bi na primer odvojili velikopovršinska područja koncerta ili eventa, spajate više elemenata VarioScreena sa patentnim zatvaračima. Sveukupno tada raspolažete beskrajno proširivim vizualnim zaštitama. Iste možete pozicionirati na bilo koji način postave, takođe, kako najbolje odgovara eventu. Jednostavno nas pitajte – rado ćemo Vas savetovati.

Ekran poslovne privatnosti

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo