Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Akumulatorski multi funkcionalni alat PMTS 10-20V
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati
 3. Multi funkcionalni alati
 4. PMTS 10‑20V

Akumulatorski multi funkcionalni alat PMTS 10‑20V

Snažno trajanje rada akumulatora za bežičnu slobodu primene kod renoviranja, gradnje ili sanacije

Snažan motor sa kontinuirano velikom snagom i pod opterećenjem

Multi funkcionalan alat ne sme da nedostaje u domaćinstvu uradi sam majstora. Tamo gde se traže dobri rezultati rada potreban je isto tako dobar alat - traži se dakle kvalitet ali i snaga. PMTS 10‑20V kombinuje oba zahteva za uštedu budžeta u ergonomskim kompaktnom uređaju i pored toga oslobađa ograničenja radnog radijusa koji pruža dohvat utičnice.

Bežična sloboda primene uređaja PMTS 10-20V omogućava snažno trajanje rada sa 20-V-Flexpower multi akumulatorom kapaciteta od 2 Ah. Ovaj visoko kvalitetni premijum akumulator tipa NMC ne samo da se fleksibilno može kombinovati sa drugim akumulatorskim alatima kompanije Trotec – on uvek zadržava punu snagu do kraja čak i kod uznapredovalog pražnjenja.

Tako sa akumulatorskim multi funkcionalnim alatom PMTS 10‑20V možete da iskoristite veliku snagu motora sa postojanom snagom i pod opterećenjem. Akumulatorski režim rada vam sasvim komforno omogućava da na svakom mestu izvodite različite radove bez potrebe da prethodno tražite slobodnu utičnicu. Optimalno za primene u najzabačenijim uglovima bašte ili u nedovoljno elektrifikovanim područjima.

Standardno je integrisana čak i LED lampa tako da je vaš radni komad uvek dobro osvetljen i vidljiv čak i tamo gde nema mesta za radnu lampu ili priključak za struju.


Vrhunski brend akumulatora za permanentnu punu snagu

Premium brend akumulatora

Litijum jonski akumulatori su u međuvremenu sveprisutni, kod njih nema memorijskog efekta niti samopražnjenja, a mogu se i u bilo kom trenutku skinuti sa punjača i koristiti, bez oštećenja akumulatora. Ali pod generičkim pojmom „litijum jonski“ prodaju se akumulatori različitog kvaliteta i materijala od kojeg su napravljene elektrode, čak i oni kod kojih kapacitet osetno oscilira prilikom povećanja pražnjenja.

Litijum jonski akumulatori kompanije Trotec vam bez izuzetka garantuju da ćete dobiti vrhunski brend akumulatora tipa NMC sa velikom energetskom gustoćom i naponom punjenja do kraja. Zato sa našim vrhunskim brendom akumulatora za razliku od običnih litijum jonskih akumulatora čak i kod povećanog pražnjenja nimalo ne dolazi do pada snage.

Iskoristite permanentnu maksimalnu snagu čak i kada je akumulator skoro sasvim ispražnjen. Sa porastom trajanja rada ovde pada samo stanje punjenja, ali nikada snaga - to je dodatna vrednost kod vrhunskog brenda akumulatora kompanije Trotec!

Flexpower multi akumulatorski sistem od kompanije Trotec

Flexpower – inovativni multi akumulatorski sistem kompanije Trotec

Već u standardnom obimu isporuke ovog Trotec Powertool je sadržan snažan multi akumulator od 20 V iz Trotec-Flexpower programa sa velikim kapacitetom punjenja od 2 Ah, o čijem aktuelnom statusom vas na prvi pogled informiše u kućištu akumulatora integrisani trostepeni prikaz kapaciteta.

Ovaj paket snage, koji može da se kompletno napuni za jedan sat, omogućava ne samo do 33% duži rad uređaja u poređenju sa standardnim akumulatorima od 1,5 Ah - ovaj Flexpower multi akumulator se takođe može fleksibilno kombinovati sa različitim Trotec električnim alatima, na primer sa akumulatorskom čekić bušilicom PRDS 10‑20V, akumulatorskim udarnim odvijačem PIDS 10‑20V, akumulatorskim multi funkcionalnim alatom PMTS 10‑20V, akumulatorskom ručnom kružnom testerom PCSS 10‑20V, akumulatorskom radnom lampom PWLS 10‑20V, akumulatorskim odvijačem/bušilicom PSCS 11‑20V, akumulatorskim odvijačem/udarnom bušilicom PHDS 11‑20V, Akumulatorski kompresor PCPS 11‑20V i pumpa za vazduh PCPS 12‑20V ili sa akumulatorskom oscilirajućom ubodnom testerom PJSS 11‑20V.

Sa Flexpower uštedećete nepotrebne akumulatore i punjače – nema više ni dosadnog traženja odgovarajućeg akumulatora. Jednostavno zamenite samo uređaj a ne akumulator. Flexpower stavlja tačku na nepotrebno veliki broj različitih izmenjivih akumulatora, a uz mogućnost kombinovanja sa stalno rastućim brojem alata ostajete u svakom trenutku fleksibilni i možete puni energije da nastavite sa radom na vašim projektima!


Osmišljena konstrukcija, jednostavna zamena alata

Ručka koja je dimenzionirana da komforno leži u ruci ovog multi funkcionalnog alata zahvaljujući Softgrip ulošcima obezbeđuje sigurno držanje bez klizanja.

Svi komandni elementi uređaja PMTS 10‑20V su tako raspoređeni da ovaj alat mogu podjednako samo sa jednom rukom da koriste i desnoruki i levoruki.

Anti vibracioni rukohvat koji je takođe sadržan u obimu isporuke se može varijabilno montirati levo ili desno na uređaj. Ovaj dodatni rukohvat ublažava vibracija i omogućava da kod zahtevnih primena sa obe ruke precizno vodite uređaj.

Ako je potrebno promeniti nastavak, to se kod PMTS 10‑20V brzo obavlja sa sistemom za brzo stezanje. Jednostavno povucite steznu polugu, zamenite nastavak bez upotrebe alata i pri tom ga pozicionirajte u jednom od dvanaest mogućih radnih položaja.

Precizno izrađeni prihvat pri tom nije samo garant za optimalno naleganje svakog odabranog alata, već je on i kompatibilian sa svim nastavcima u skladu sa OIS standardom, ako da profitirate prilikom izbora alata.

U obimu ovog multi funkcionalnog uređaja su osim toga već sadržani mnogi nastavci alata za različite primene, tako da odmah po prijemu možete da počnete sa renoviranjem, gradnjom i adaptacijom.

Čist rad sa zamahom

Da bi snagu ovog alata uvek optimalno prilagodili datom materijalu i odgovarajućoj primeni, broj oscilacija se u svakom trenutku može kontinuirano podešavati preko točkića. Veliki ugao oscilacije od 3,2 stepena pri tom obezbeđuje precizan rad i na uglovima i ivicama.

U kombinaciji sa usisavanjem prašine je PMTS 10‑20V izuzetno čisto rešenje čak i za radove sa puno abraziva. Isisavanje prašine na uređaju koje se može koristiti u različitim uglovima, sadržano je već u obimu isporuke, montira se u sekundi i povezuje na odgovarajući višenamenski usisivač. Možete da izbegnete gomilanje prašine na radnom mestu i da PMTS 10‑20V koristite bez prašine direktno u vašem stanu.

U obimu ovog multi funkcionalnog uređaja su osim toga već sadržani mnogi nastavci alata za različite primene, tako da odmah po prijemu možete da počnete sa renoviranjem, gradnjom i adaptacijom.

Za još više mogućnosti primene vaš PMTS 10‑20V se bez problema može kombinovati sa dodatnim priborom na primer našim setom pribora za sanaciju kupatila. Prihvat alata ovog profesionalnog multi funkcionalnog alata odgovara priboru mnogih poznatih brendova opreme.

Pregled centralnih karakteristika opreme PMTS 10‑20V

Meki start
Meki start uređaja PMTS 10‑20V obezbeđuje pokretanje bez trzaja.
Sistem za brzo stezanje
Sistem za brzo stezanje za zamenu pribora bez alata u nekoliko sekundi.
Brzi punjač za akumulatore
Brzi punjač sa automatskim isključivanjem punjenja - vreme punjenja iznosi samo 1 sat.
Trostepeni prikaz kapaciteta akumulatora
Trostepeni osvetljeni prikaz punjenja akumulatora.
Kontinuirani odabir broja oscilacija
Kontinuirano podesivi broj oscilacija za optimalno prilagođavanje u odnosu na materijal i primenu.
Integrisana radna lampa
Integrisana LED lampa za osvetljavanje tamnog radnog područja.
Veliki ugao oscilacija
Veliki ugao oscilacije od 3,2 stepena za precizan rad i na uglovima i ivicama.
Usisavanje prašine koje se montira
Zahvaljujući priloženom usisavanju prašine je prljavršina kod brušenja stvar prošlosti.

Iskoristite bežičnu slobodu primene uređaja PMTS 10‑20V

Brzo glodanje fuga na pločicama
U kombinaciji sa dugotrajnim dijamantskim listom testere T65 je PMTS 10‑20V odličan za glodanje fuga na pločicama ili izrezivanje u glet masi, gas betonu i sličnim građevinskim materijalima - čak i u teško dostupnim uglovima.
Delta brusilica sa usisavanjem prašine
Delta brusna ploča omogućava površinsko brušenje i na ivicama ili uglovima - zajedno sa usisavanjem prašine to je izuzetno čisto rešenje. 6 brusnih papira za drvo i metal su već sadržani u setu.
Multi funkcionalni alati

Svi Multi funkcionalni alati u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Multi funkcionalni alati, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Multi funkcionalni alati iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Snažan multi funkcionalni alat renomiranog brenda sa TÜV sertifikatom o kvalitetu
 • Flexpower multi akumulatorski sistem – fleksibilno se kombinuje i sa drugim akumulatorskim alatima kompanije Trotec
 • Litijum jonski akumulator snage 20 V bez memorijskog efekta i samopražnjenja
 • Snažan motor sa kontinuirano velikom snagom i pod opterećenjem
 • Profesionalna oscilirajuća tehnika za brušenje, struganje, testerisanje, rezanje
 • Kontinuirani odabir broja oscilacija sa mekim startom
 • Sistem za brzo stezanje za zamenu pribora bez alata u nekoliko sekundi
 • Alat se varijabilno postavlja u 12 različitih radnih položaja
 • Integrisana LED radna lampa
 • Brzi punjač sa automatskim isključivanjem punjenja: vreme punjenja iznosi samo 1 sat
 • 3-stepeni prikaz kapaciteta akumulatora
 • Dodatni rukohvat koji se montira za precizno vođenje i rad bez vibracija
 • Usisavanje prašine koje se montira

Brz pregled svih važnih karakteristika

Fleksibilno kombinovanje - jedan akumulator koji odgovara za mnogo uređaja
Litijum jonski akumulator sa kapacitetom od 2 Ah
Brzi punjač - vreme punjenja akumulatora samo 1 sat
Broj obrtaja u praznom hodu 5.000 do 19.000 min-1
Postojana velika snaga čak i pod opterećenjem
Kontinuirani odabir broja oscilacija
Veliki ugao oscilacije od 3,2 stepena
Jednostavna zamena alata
Zamena pribora bez alata
Brza montaža alata - varijabilno na 12 radnih položaja
Trostepeni prikaz punjenja
Integrisana radna lampa
Dodatan rukohvat koji se montira za precizno vođenje
Uključeno praktično usisavanje prašine
Bežična snaga za visoko mobilne primene
Softgrip za bolje držanje
Isporučuje se u koferu
Obim isporuke akumulatorskog multi funkcionalnog alata PMTS 10-20V

U kompletnom setu sadržan pribor alata PMTS 10‑20V:

 • 1 x uranjajući list testere HCS CS 95/41 za drvo, gipskarton i meku plastiku
 • 1 x nož za struganje HCS CS 80/31 za uklanjanje lepka za pločice, silikona, maltera i ostataka farbe
 • 1 x dijamantski list testere T65 za glodanje fuga na zidnim i podnim pločicama
 • 1 x delta brusna ploča
 • 3 x brusna trougla sa čičak trakom za drvo
 • 3 x brusna trougla sa čičak trakom za metal
 • Osim toga u obimu isporuke je sadržano: Anti vibracioni rukohvat, ugaoni adapter, usisavanje prašine i tvrd kofer za transport i skladištenje

Profitirajte na osnovu renomiranog Trotec kvaliteta koji je garancija visoke vrednosti, bezbednosti i funkcionalnosti. TÜV Rheinland potvrđuje zakonski zaštićenim GS-žigom da pri namenskoj ili predviđenoj upotrebi ovog uređaja ne dolazi do ugrožavanja bezbednosti i zdravlja korisnika.

Kvaliteta marke plus prednost cijene

Kod multifunkcionalnih alata ste do sada imali u biti dvije opcije. Dobro i skupo ili bitno da je povoljno.

Sa Trotec PowerTools sada možete pametno birati: Dobro i povoljno istovkaišo. Jer naš nimbus nije samo kvaliteta marke kod mernih alata i uređaja za tretman vazduha, nego i elektro alati: Profesionalna Trotec-rješenja sa izvanrednim omjerom cijene i učinka!

PMTS 10-20V, Sertifikovana sigurnost, TÜV GS ID 1111248079

Kupovina

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.420.000.055
Tehnički podaci
  Broj obrtaja u praznom hodu 1. stepen prenosa 5.000 - 19.000 min-1
  Ugao osciliranja 3,2°
Vrednost zvuka u skladu sa EN 60745
  Nivo zvučnog pritiska [dB(A)] 71
  Nivo zvučne snage [dB] 82
  Nesigurnost K [dB] 3
Informacija o vibracijama u skladu sa EN 60745
  Nesigurnost K [m/s2] 1,5
Karakteristika sigurnosti
  Klasa zaštite II
Električne vrednosti akumulator
  Akumulator - nazivni napon [V] 20
  Akumulator - kapacitet [Ah] 2
  Prikaz kapaciteta 3-stepeno
  Tip akumulatora Li-jonski
  Battery charging time [h] 1
brzi punjač
  Priključak za struju 230 - 240 V, 50 Hz
  Izlazni napon [V] 21,5
  Punjač - Primljena snaga [W] 65
  Nazivna primljena struja [mA] 2.400
  Connection plug CEE 7/16
  Dužina kabla [m] 1,5
  Klasa zaštite II
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 320
  Širina (bez ambalaže) [mm] 80
  Visina (bez ambalaže) [mm] 120
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 1,25
Опрема, карактеристике и функције
Funkcije i oprema
  Kontinuirano podesivi broj oscilacija sa mekim startom
  Izmenjivi akumulator
  Zamena radnog alata bez alata
  Integrisana LED radna lampa
  Uređaj za usisavanje prašine
  Dodatni rukohvat
  Brzo odbravljivanje alata
  Prekidač za uključivanje/isključivanje
  Oscilirajuća tehnika za brušenje, struganje, testerisanje, rezanje
  Mogućnost postavljanja alata u varijabilnom smeru rada
стандардна испорука
Pribor obim isporuke
  Brusni papir 6x (3x drvo, 3x metal)
  Uranjajući list testere (drvo i gipskarton) HCS CS 95x41 mm
  Dijamatnski list testere [mm] 65
  Delta brusna ploča [mm] 80
  Nož za struganje HCS SC 80x31 mm
  Anti-vibraciona ručica
  usisavanje prašine koje se montira
  Adapter za usisavanje prašine
  Paket akumulatora
  Ugaoni adapter
  Brzi punjač
  transportni kofer

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Alternativni proizvodi

Loading...

Preuzimanje

Loading...