Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Sanacija­poplava

Trotec sušač izolacije za svaku primenu

Optimalno isušivanje izolacionog sloja prodire u dubinu. U tom cilju Trotec u ponudi poseduje kompresore visokih performansi i najmoderniji pribor.

Pucanje cevi, prodor kišnice ili voda za gašenje požara nisu samo kratkotrajan problem za vas i vaše preduzeće. Čak i onda kada šteta odmah bude otklonjena, dugotrajne posledice usled vlage mogu da budu razorne. Zato što se voda i vlaga nakupljaju u izolaciji, u zidovima i ispod estriha. Nedostatak isušivanja ili loše isušivanje izolacionog sloja dovodi do problema od stvaranja plesni pa sve do trajnog oštećenja strukture građevine. Sa snažnim sušačem izolacije kompanije Trotec brzo i dubinski zaustavljate štetu od vlage.

Sa motorima visokih performansi kojima su opremljeni agregati za isušivanje, kompanija Trotec nudi efikasan i brz postupak za optimalno i trajno isušivanje izolacionog sloja. Ovi univerzalci su mobilni, snažni, prilagodljivi, super lagani i izuzetno kvalitetni.

Kombinujte robusne agregate za isušivanje izolacije kompanije Trotec sa dodatnom inteligentnom tehnologijom za optimalnu primenu. Zajedno sa sušačima izolacije, kompanija Trotec u ponudi za vas ima najmoderniji pribor – naravno takođe najboljeg Trotec kvaliteta. Unapređena tehnologija filtriranja orijentisana na strujanje protoka vazduha vam je dostupna uz separator vode WA 4i MultiQube. Oslobodite dodatne rezerve snage i prilikom primene Trotec sušača izolacije iskoristite efikasne HEPA filtere. Sa robusnim NR-prigušivačem zvuka isušivanje izolacionog sloja postaje profesionalna i tiha intervencija koja kod svakog klijenta ostaje u dobrom sećanju. I: Prilikom svake primene kompresora iskoristite prednosti upravljačke jedinice za sušenje DA 4 Qube – za maksimalnu efikasnost kod isušivanja izolacionog sloja podpritiskom.