Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Imate pitanje?

Za daljnje informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Obrtništvo: +49 2452 962 400
Industrija: +49 2452 962 777
Krajnji potrošač: +49 2452 962 450
E-Mail: info@trotec.com
 1. Proizvodi i usluge
 2. Merni uređaji

Merni instrumenti iz Troteca - savremeni, precizni i neograničeni

Profesionalna merna tehnika za industrijske primene, klimatizaciju, rashladne i ekološke tehnologije, kvalitet hrane i unutrašnjeg vazduha, rastojanja, područja i zapremine, za otkrivanje i otkrivanje curenja, otkrivanje, kontrolu, vlažnost i protok.

Kao dugogodišnji stručnjak i jedan od vodećih dobavljača prenosnih mernih instrumenata, Trotec ima pravi instrument za svaku vrstu merenja i koristi praktično znanje primjene i metrološki knov-hov. U Trotecu ćete pronaći pravi merni uređaj za vaše potrebe!

 • Laserski merači udaljenosti

  Treba li merenje plan? Sa sigurnošću! Zaboravite dugotrajna merenja sa stolarskim ili krojačkim metrom. Sa mernim uređajima Trotec možete na komforan način profitirati mernim rezultatima bez greške i optimalno kalkulirati Vašu potrebu.

  Idi na proizvode
 • Krstasti i linijski laser

  Sa krstastim i linijskim laserima kompanije Trotec je lako usmeravanje objekata Opremljeno najmodernijom laserskom tehnologijom i zahvaljujući jednostavnom rukovanju, niveliranje se brzo i precizno izvodi.

  Idi na proizvode
 • merni uređaji debljine sloja

  Lakovi, plastike, boje: merni uređaji debljine sloja Trotec postižu precizan rad pri određivanju debljine nemagnetskih slojeva.

  Idi na proizvode
 • Temperatura

  Zagospodarite svim merno tehničkim zadacima suvereno i kul. Naši merni uređaji daju Vašim potrebnim merama najveći značaj. Iskoristite praktične prednosti naših brzih, preciznih i pouzdanih mernih instrumenta.

  Idi na proizvode
 • Struja vazduha

  Sada Vaše precizno merenje strujanja vazduha ima još prostora na gore: Pored određivanja brzine vazduha, temperature vazduha i volumenske struje ono može još više. Sa još senzora za npr. merenje temperature, materijala ili vlažnost građevine.

  Idi na proizvode
 • Klima

  Imaj sunce u srcu i klima merni uređaj Trotec u ruci! Da li klima merenje u stambenim, uredskim, proizvodnim ili skladišnim prostorijama, laboratorijima, poljoprivredi ili cvečarstvu – precizne merne vrednosti i najjednostavnije jednoručno upravljanje je garntovano.

  Idi na proizvode
 • Pritisak

  Sada pritišćete Vaše gume do kraja! Redovita merenja pritiska gumese isplati što se tiče potrošnje goriva, habanja guma i sprečavanja dodatnih rizika za sigurnost. Bar vrednost optimirati znači novac štedeti.

  Idi na proizvode
 • Elektricitet

  Samo se ne bojite dodira! Da li detektor napona, strujna klešta, digitalan mltimetarili merni uređaj energije koji brzo i jednostavno razotkriva tajne potrošače energije u uredu ili kućanstvu – puno pametnih obilježja Vas očekuje.

  Idi na proizvode
 • Emisija

  Zbog okoliša i iz razloga zaštite i sigurnosti: Budite sigurni i pronađite uzroke. Brza i jednostavna kontrola, sigurnosna provera i merenje. Puno funkcija Vas potom podupiru.

  Idi na proizvode
 • Kvalitet vazduha

  Izmerite kvalitet vazduha u prostoriji i saznajte koncentraciju štetnih materija - smanjite rizike odsustvovanja osoblja zbog bolesti. Kod merenja i dugoročnog prikupljanja različitih mernih veličina pouzdajte se u profesionalne ručne merne uređaje i klima data logere kompanije Trotec.

  Idi na proizvode
 • Vlaga

  Branite početak!! CM-merenja nude zaštitu od kasnijih skupih reklamacija. Zreli program za brzo i efikasno određivanje vlažnosti građevinskih materijala Vas pri tome podupire.

  Idi na proizvode
 • Analiza tečnosti

  Precizno merenje pH-vrednosti od kiselih do bazičnih tekućina i otopina je u puno područja važno. Privatne mogućnosti primene su npr. akvariji, vrtne bare ili bazeni. Profesionalno područje seže od laboratorijskih analiza preko kontrola vode do kvalitete u industriji pića i namirnica.

  Idi na proizvode
 • Multifunkcija

  Pomnožite jednostavno Vaše mogućnosti! Naš program multifunkcijskih mernih uređaja to čini mogućim: Univerzalan osnovni uređaj sa fleksibilnim izmenjivim senzorima u budućnosti menja kompletnu kolekciju pojedinih mernih uređaja.

  Idi na proizvode
 • Software

  Organizirajte merne podatke najrazličitijih Trotec uređaja sa jednim jedinim Software-om. MultiMeasure Studio Professional omogućuje Vam upravljanje više uređaja, analizu i izradu izvještaja Vaših mernih i sanacijskih projekata.

  Idi na proizvode
 • Pronalaženje i detekcija

  Pogledajte iza pozadina i otkrijte što se točno nalazi iza fasade. Praktičan multifunkcionalan merni uređaj pronalazi sve - čak sakriveni vod koji se nalazi duboko ispod žbuke, gipsa ili betona.

  Idi na proizvode
 • Optička inspekcija - Videokopija/Endoskopija

  Za analizu oštećenja ili u dokumentaciji uslova u industrijskim postrojenjima, stručnjaci, mašine ili šupljine profesionalci ne ostavljaju ništa slučajnosti i oslanjaju se na jednostavne profesionalne sisteme. Napravite indirektne vizuelne provere jednostavne vežbe prstiju: sa kopirnim uređajima video-uređaja Trotec.

  Idi na proizvode
 • Optička inspekcija - Tube kamere

  Bilo da se radi o detekciji curenja u kući, lokalizaciji blokada cevi ili dokumentaciji o mogućoj šteti u industrijskim postrojenjima, agregatima mašina, bilo gdje u svijetu, koriste se naši sistemi kontrole i cijevne kamere. Robusna, precizna i praktična: cevne kamere iz Troteca.

  Idi na proizvode
 • Ultrazvuk

  Za bržu i preciznu proveru zaptivenosti ustava, ventila, prozora, vrata i kapija u građevinarstvu. Ali ne samo ovde: U industriji je komprimovani vazduh jedan od najskupljih oblika energije i curenja često čine 30 do 40 % potrošene količine. Ultrazvukom blagovremeno pronalazite curenja komprimovanog vazduha u instalacijama i simptome habanja - sa ultrazvučnim mernim uređajima kompanije Trotec.

  Idi na proizvode
 • Pronalaženje rupa

  Vaše uši će se čuditi: Svi koji tamo traže gde drugi ništa ne nalaze, nalaze naš opširan i inovativan program proizvoda za detekciju rupa i pronalaženje rupa! Zato što postavlja nova pravila funkcionalnosti.

  Idi na proizvode