Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

 1. Primene
 2. Klimatizacija
 3. Kondicioniranje rashladna logistika

klima kondicioniranje u rashladnoj logistici

Isušivači vazduha svih klasa za svaki zahtev

Bitni su izračuni – pouzdajte se u nas

U klima kondicioniranju rashladne logistike se sa isušivačima vazduha snižava rosište, tako da se ne stvara kondenzat. Trotec Group Vam za sve potrebe isporučuje odgovarajuće uređaje. Na raspolaganju stoje mobilna ili stacionarna rešenja sa tehnologijom kondenziranja ili adsorpcije.

Škakljiv trenutak za stvaranje kondenzata su prelazna područja u rashladnoj logistici. Na rampi, gde se roba utovara u kamion, se vlažnost vazduha mora smanjiti pre utovara, tako da radi razlika u temperaturama ovde ne nastaju magla i led na vratima hodnika hladnjače. Za isušivanje vazduha takvih prelaza Vam Trotec Group nudi različita rešenja – od zatvorenih sistema sušenja DH-serije do adsorpcijskih sušilica TTR-serije. Oboje postoje u mobilnoj i stacionarnoj izvedbi. Naći ćete kod nas za svaku okolicu ispravnu tehniku isušivanja – dopustite da Vas se savetuje.

U tovarnom području hladnjača, promjenjivi ciklusi utovara u ovisnosti klime okoline dovode do najrazličitijih strujanja vazduha i vrtloženja na rampamma ili hodnicima hladnjača, koji se jedva mogu izračunati. Posljedica: Nepotrebni dodatni troškovi zbog previsoko izračunate potrebe ili – još gore – u praksi ne dovoljno funkcionišejuća rešenja. Zbog toga specijalisti našeg indistrijskog servisa na licu mesta analiziraju individualnu situaciju potrebe, utvrđuju specifičnu potrebu uređaja i zajedno sa Vama izrađuju projekatno rešenje po meri sve do tačnog postavljanja uređaja.

Industrijski servis: Sigurno investirati zbog testnog pogona: Učincima industrijskog servisa je Vaša investicija sigurna, jer naši specijalisti za klimu planirani koncept pregledavaju u testnom pogonu sa mobilnim iznajmljivačkim uređajima. Tek kada su merenje dokazala, da je vlažnost vazduha u području rampe i hodnika hladnjače savršeno upravljana i rosište smanjeno na ciljanu vrednost, onda se instalira konačno rešenje.

Još rešenja

Po želji proizvodimo i adsorpcijske sušače vazduha po mjeri kao specijalnu izvedbu

Rado ćemo da proizvedemo po želji i adsorpcijske isušivače po meri kao savršenu specijalnu izvedbu po potrebi „made in Germany“, na primer:

 • TTR agregate za sušenje u higijenskoj izvedbi
 • TTR agregate za sušenje za suvi vazduh bez LABS
 • TTR agregate za sušenje sa ekstremno niskim tačkama rosišta

Iskoristite mogućnost planiranja, konstruisanja i proizvodnje specijalnih izvedbi sa prilagođenim za individualne potrebe u usklađivanju sa našim specijalistima: Ovdje saznajte više …

Odvlaživači za klimatizaciju u rashladnoj logistici

Dalji primeri primene klima uređaja

 • Klimatizacija u uzgoju peradi

  Od temperature od 10 stupenjeva na dalje učinak leženja jaja znatno opada. I u tovu pilića temperature u hladno doba godine ne smije jako opadati. Jer nisu sve rase robusne, da mogu preživeti nagli pad temperature u staji. Zato bi poljoprivrednici trebali da budu spremni i imati pri ruci grejači sistem, kako bi životinjama i po zimi nudili optimalne uvete klime. Uljni grejači Trotec peradi zimi...

  Daljnje informacije
 • Kondicioniranje pri smrzavanju

  Gde se smrzava, teće voda. Kod smrzavanja robe zato isušivanje vazduha u klima kondicioniranju ogra veliku ulogu. Trotec Group nudi branši transporta i logistike učinkovite industrijske isušivače za te zadatke. K tome se možete da pouzdate na izračune naših klima stručnjaka, koji za Vas preuzimaju koncept.

  Daljnje informacije
 • Klimatizacija procesa u branši elektronike

  Puno prerađivačkih procesa u proizvodnji elektroničkih delova i poluvodiča zahtevaju ekstremno suvi vazduh – delomično sa rosištima daleko ispod 0 °C. Ta niska rosišta se vrlo dobro mogu postići sa učinkovitim adsorpcijskim sušilicama, takođe punktalno unutar stroja.

  Daljnje informacije
 • klimatizirati procese u industriji

  Kod klimatiziranje procesa industrije često se koriste koncepti sa stacionarnim tj. mobilnim isušivanjem vazduha. Često je lokalno u strojevima, postrojenjima ili pojedinim radnim procesima potreban suvi vazduh – konstantno i neovisno od uveta okoline. Kod Trotec Group industrijski kupci za to nalaze učinkovite adsorpcijske sušilice.

  Daljnje informacije