Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Siguran rad operatera kablovne mreže
  1. Industrija rešenja
  2. Pregled struke
  3. Operateri kablovske mreže

Siguran rad operatera kablovne mreže

Zaštita od vremena i tehnička oprema kod zemljanih i instalacionih radova

Siguran rad operatera kablovne mreže

Dobri uslovi za rad po bilo kom vremenu

Saradnici operatera kablovnih mreža na vetru i vremenu moraju da budu spremni za upotrebu i učinkoviti, kako bi vodovi za kupce dugo trajali. Za bolje uvete rada montera na licu mesta Trotec nudi profesionalnu i robusnu opremu: od montažnih šatora zaštićenih od vremena preko dodatnih grejačih agregata sve do precizne merne tehnike za određivanje vodova kabla i cevi.

Izgradnja mreža od staklenog vlakna je hitan poso, koji obavljaju operateri kablovske mreže. Dobri priključci i brzi spojevi su naime traženi ne samo u aglomeracijama nego sve više i u ruralnim područjima. Saradnici operatera su tako reći u stalnoj akciji, kako bi kupcu mogli ponuditi bolje usluge. I također održavanje i popravci postojećih vodova i rasklopnih i upravljačkih ormara pripadaju dnevnim aktivnostima. Tu moraju posebno monteri biti dobro opremljeni, kako bi mogli efektivno i precizno raditi. Tome ne pripadaju samo optimalna tehnička oprema, nego i uređaji i oprema, koja osigurava dobre uvjete rada. Sa Trotecom su operateri kablovske mreže najbolje opremljeni.

Montaža na vjetru i kiši

Kod popravka i kod polaganja bakrenih i kablova od staklenog vlakna monterima su potrebna zaštićena radna područja, kako bi mogli provesti elektro radove. I popravci na rasklopnim stanicama se moraju obavljati pri svakom vremenu. Zaštitu od vjetra i kiše ovdje nude montažni šatori Trotec grupacije, koji su dostupni u različitim veličinama i oblicima. Da li šiljasti ili ravni krov: Radni šatori nude pouzdanu zaštitu od vremena i proizvedeni su naravno od svetlosno postojanog materijala – za najbolje svetlosno stanje pri radu na licu mjesta. Praktično: Montažni šatori su postavljeni unutar sekundi bez problema od samo jedne osobe.

Siguran rad operatera kablovne mreže

Dodatna toplina

Također ekstremno hladne temperature saradnike ne bi trebale sprečavati od izvođenja potrebih kablovskih radova. Za grejanje montažnih šatora su podobni učinkoviti i robusni uljni grejači ventilatori Trotec kao i mobilni elektro grejači uređaji TEH-serije, elektro grejači TDE-serije, ili na primer kompaktni elektro grejači ventilatori i elektro grejači topovi TDS-serije.

Za svaku primenu odgovarajućeg Trotec izvora topline! Kompaktno, povoljno i pouzdano!

Precizno pronalaženje kablova i cevi

Pregledni planovi već postavljenih vodova su dobri – kontrola je bolja. Sa LTC i LTS sistemima pronalaženja Trotec se pozicija i tok postojećih vodova i kanala može tačno odrediti. Tako za operatere kablovske mreže pri radovima kopanja i montažnim radovima ne postoje iznenađenja.

Koristite naše najbolje industrijske usluge

Nutzen Sie den Best-Practice-Industrieservice von Trotec

Pošto svako industrijsko preduzeće ima svoje karakteristične procese, sisteme i prostorije, svako rešenje za tretman vazduha takođe zahteva konfiguraciju uređaja specifičnu za svaki slučaj. Ukratko, često je teško izračunati kombinovane efekte strujanja vazduha, uslova vlažnosti vazduha i temperaturnih fluktuacija na čisto teorijskoj osnovi, na primer u područjima zaključavanja ili na transportnim trakama. Rezultat: Nepotrebni dodatni troškovi zbog prenaplaćenih zahteva ili - što je još gore - u praksi, nedovoljno funkcionalnih rešenja.

Možete računati na naše stručnjake

Potrebni su iskusni stručnjaci za klimatizaciju kako bi precizno izračunali potrebe u industriji i razvili prilagođene koncepte za klimatizaciju. Verujte našem timu stručnjaka i uslugama industrijskih usluga: Analiziramo situaciju individualnih potreba zajedno sa vama na licu mesta, utvrđujemo posebne zahteve uređaja i izrađujemo prilagođeno projektno rešenje do tačnog postavljanja uređaja.

Naši industrijski konsultanti takođe će vas rado obavestiti lično na Tel. +49 2452 962-777 o našim najboljim industrijskim uslugama iz prakse. Ili možete jednostavno poslati upit direktno našim stručnjacima u industriji sa vašim ličnim zahtevima. Odmah odgovaramo!

Trotec proizvodi za operatore kablovskih mreža

Primeri upotrebe za operatere kablovske mreže

  • Montažni šatori za zemljane radove vlasnika kablovske mreže

    Pri polaganju bakrenih i optičkih kabla su potrebna radna područja zaštićena od vkaiša, kako bi provodili elektro radove. Ovde je monteru potrebno pogotovo dobro svetlo, kako bi boje mogao tačno identificirati i kablove ispravno povezati. Svi montažni šatori Trotec Group su svojim svetlosno propusnim materijalom podobni za primenu od strane vlasnika kablovske mreže.

    Daljnje informacije