Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

PMTS 10-20V
PMTS 10-230V
  1. Proizvodi i usluge
  2. Alati
  3. Multi funkcionalni alati

Multi funkcionalni alati

Snažni multi talenti za sve primene kod renoviranja, adaptacija i dogradnje

Multifunkcionalan alat PMTS 10‑230V
Multifunkcionalan alat PMTS 01‑230V
Multifunkcionalan alat PMTS 10‑20V

Jedan jedini, mobilno primenjivi uređaj za bezbrojne zanatske radove

Multi funkcionalni alati kompanije Trotec zadovoljavaju želju svakog uradi sam majstora na profesionalan način. Bez obzira da li je reč o glodanju, testerisanju, rezanju, rendisanju ili brušenju, multi funkcionalni alati su praktično nešto kao elektrificirani perorez za profesionalce u renoviranju i zato traženi koliko i raznovrsno primenjivi. Ono što na prvi pogled izgleda isto, kod detaljnijeg posmatranja ima znatne razlike u pogledu snage, kvaliteta i nivoa opreme.

Multi funkcionalni alati kompanije Trotec: Renomirani kvalitet plus odlična cena

Kod multi funkcionalnih alata do sada su u načelu postojale samo dve opcije, ili da bude dobro a skupo ili da je jeftino. Power Tools kompanije Trotec vam sada pružaju pametan izbor: Dobra cena, dobar proizvod i dobar dizajn - sve u jednom. Visoke performanse u svakom pogledu, zato što naš Nimbus nije samo simbol renomiranog kvaliteta za merne alate i rešenja za tretman vazduha, već i za električne alate: Profesionalna Trotec rešenja sa izvanrednim odnosom cene i kvaliteta!

Šta se podrazumeva pod pojmom multi funkcionalni alati?

Multi funkcionalni alati, poznati i kao Multitool, objedinjuju funkcije većeg broja električnih alata u jednom jedinom alatu. Multi funkcionalne alate možete da koristite za testerisanje i poliranje kao i za brušenje raznih materijala. Isto tako postoje multi funkcionalni alati koji su podesni za različite radove na renoviranju i popravkama, koje isto tako možete da koristite kao testeru za drvo i metal ili kao delta brusilicu, nož za struganje ili uranjajuću testeru.

Zahvaljujući praktičnim višestrukim funkcijama multi funkcionalnih alata, vi više ne morate da nabavljate veći broj često skupog alata, već samo sa jednim jedinim Multitool alatom možete da obavite različite zanatske radove. Osim toga su multi funkcionalni alati izuzetno dobri za obradu uglova koje se najčešće završavaju ka napred, za fine radove koje velike vibracione brusilice ne mogu da obave.  

Tako nabavkom jednog multi funkcionalnog alata dobijate praktičan i priručan univerzalni uređaj koji u sebi objedinjuje funkcije mnogih različitih specijalnih alata. Zato nije nikakvo čudo da multi funkcionalne alate izuzetno cene kako profesionalci tako i uradi sam majstori. 

Multi funkcionalni alati: Izrezi na laminatu ili parketu
Multi funkcionalni alati: Strugač za uklanjanje tepiha i lepka
Multi funkcionalni alati: Rezni disk za metal i drvo
Multi funkcionalni alati: Fini i ravni rezovi na mnogim vrstama drveta i veštačkih materijala
Multi funkcionalni alati: Uronjeno sečenje drvenih konstrukcija
Multi funkcionalni alati: Uranjajući rezovi u metalu i drvetu

Koje funkcije imaju multi funkcionalni alati?

Bez obzira da li hoćete da izvadite fuge na pločicama, uklonite ostatke maltera, zasečete laminat, obrusite različite površine ili da iskoristite alat kao testeru za drvo i metal, reznu i delta brusilicu i noža za struganje: Svaki Multitool je isto tako višestran kao i projekti koje želite da realizujete.

Multi funkcionalni alati poseduju različite nastavke za izvođenje pojedinih radnih koraka, koji naravno da su odgovarajuće priloženi unutar obima isporuke kao pribor uz svaki uređaj.

Koje vrste multi funkcionalnih alata postoje? 

Stručnjaci kod multi funkcionalnih alata prave razliku između onih sa kablom i onih koji rade na akumulator. Multi funkcionalni alati sa akumulatorom su izuzetno praktični jer se njima rukuje jednostavno i bez kabla.

Ukoliko vam je pretežno potreban multi funkcionalni alat za snažan kontinuirani rad, onda vam preporučujemo uređaj koji radi sa punom snagom naizmenične struje i koji se odlikuje u sekundi brzom zamenom alata prilikom vaših radova na popravkama i renoviranju. 

Multi funkcionalni alati: Delta brusna ploča i usisavanje prašine
Akumulatorski multi funkcionalni alat PMTS 10‑20V
Akumulatorski multi funkcionalni alat PMTS 10-20V

Obimna oprema naših multi funkcionalnih alata

Svaki Trotec multi funkcionalni alat poseduje različite nastavke. Tako naš PMTS 10‑20V poseduje sistem za brzo stezanje koji vam za tren oka omogućava zamenu pribora bez upotrebe alata. Veliki ugao oscilacije od 3,2 stepena omogućava vam precizan rad čak i na uglovima i ivicama. Svi multi funkcionalni alati koji su dostupni na tržištu rade po principu takozvanog „osciliranja“.

„Osciliranje“ znači „njihanje“. Radi se dakle o pokretu njihanja sa kojim multi funkcionalni alati najčešće rade pri brzini od 10.000 do 20.000 obrtaja u minuti. Trotec vam nudi multi funkcionalne alate sa sledećom radnom snagom u minuti: PMTS 10‑20V 5.000 - 19.000 min-1 kao i PMTS 10‑230V 15.000 - 21.000 min-1.

Takođe treba pomenuti i obimni pribor PMTS 10‑12V kao i svih multi funkcionalnih alata našeg preduzeća u vezi sa tim. U to spada jedna delta brusna ploča uključujući 18 brusnih papira za metal i drvo, jedan segmentni list testere i jedan nož za struganje. Pored toga dobijate specijalne uranjajuće listove testere za metal, gipskarton i drvo. Ova oprema je, uključujući brzi punjač, već sadržana u standardno obimu isporuke i dobijate je prilikom naručivanja u kompletu sa koferom

Pribor PMTS 10‑230V u okviru ovih multi funkcionalnih alata je takođe perfektno osmišljen. U praktičnom koferu možete da pronađete, isto kao kod standardne isporuke, između ostalog i jednu delta brusnu ploču uključujući 18 brusnih papira za metal i drvo, specijalne uranjajuće listove testere za gipskarton, metal, drvo i jedan nož za struganje uključujući i jedan segmentni list testere. 

Anti vibraciona ručica koja se kao dodatna ručica može ušrafiti na obe strane, postaje izuzetno korisna jer amortizuje vibracije a time omogućava bezbedan i precizan rad, čak i kod zahtevnih intervencija. Pored toga, bez ikakve doplate i sa ovim uređajem dobijate svrsishodno usisavanje prašine na koje možete da pričvrstite vaš usisivač i izbegnete nepotrebnu prljavštinu prilikom brušenja. Tako sa PMTS 10‑230V dobijate pravi multi funkcionalni alat: Jedan uređaj koji možete da koristite za praktično sve radove takođe i zbog njegovog obimnog pribora! 

Multi funkcionalni alat PMTS 10‑230V
Multi funkcionalni alat PMTS 10-230V
Multi funkcionalni alat pribor PMTS set 1 univerzalni
Multi funkcionalni alat pribor PMTS set 2 sanacija kupatila
Multi funkcionalni alat pribor PMTS set 3 trouglasti brusni papir

Koji nastavci su vam uopšte potrebni za multi funkcionalne alate?

Vaš izbor u ovom pogledu zavisi načelno od svrhe primene multi funkcionalnih alata. Osim obimnog standardnog obima isporuke koji dobijate uz naše multi funkcionalne alate, vi naravno da ih bez problema možete dopuniti sa našim priborom u našoj prodavnici. Zavisno od željenih radova najčešće je moguće doneti preporuku za kupovinu takvog Multitool alata. Naši multi funkcionalni alati poseduju mnoge različite dodatne delove tako da za svaki radni korak uvek imate odgovarajući pribor pri ruci.

Koji od multi funkcionalnih alata je dakle odgovarajući model za vas?

Da li ćete se odlučiti za akumulatorski multi funkcionalni alat ili za multi funkcionalni alat sa snažnom naizmeničnom strujom, zavisi od toga za koje radove pretežno želite da koristite vaš Multitool.

Ukoliko vaš uređaj želite da koristite pretežno u bašti onda ima smisla da se opredelite za akumulatorske modele. Ukoliko je vaš fokus na vremenski intenzivnim, teškim radovima renoviranja i adaptacije, preporučujemo vam da nabavite multi funkcionalni alat sa kablom, koji se čak i pod ekstremnim opterećenjem odlikuje postojano visokom snagom.

Multi funkcionalni alat: Uranjajući rezovi u gipskartonskim pločama
Multi funkcionalni alati

Svi Multi funkcionalni alati u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Multi funkcionalni alati, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Multi funkcionalni alati iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo