Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Profesionalni alati za brušenje kompanije Trotec
Profesionalni alati za brušenje kompanije Trotec
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati
 3. Brusilica

Brusilica

Podarite vašim projektima pravi šlif - sa alatima za brušenje kompanije Trotec

Tračna brusilica PBSS 10-600
Tračna brusilica PBSS 10‑600
Tračna brusilica PBSS 10‑600

Sve u svemu čista stvar

Brusilica je neizostavna kada je potrebna površinska obrada. Ali koji alat za brušenje je najprikladniji za koju oblast primene?

 • Tračna brusilica
  Tračne brusilice kao što je PBSS 10‑600 su optimalni alati za brzo brušenje velikih površina grube strukture. Tako na primer možete da uklonite uporne ostatke tapeta isto kao i farbu za podne obloge ili staru boju sa vrata ili nameštaja za baštu. Osim toga, tračne brusilice se mogu koristiti i stacionarno za obaranje ivica na daskama, ravnanje letvi ili skidanje ivica na navojnim šipkama - čak i za skidanje rđe sa metalnih delova i za mnogo drugih namena.
 • Vibraciona brusilica
  Za brušenje nešto manjih površina se umesto tračne brusilice veoma dobro koristi vibraciona brusilica. Umesto rotirajuće brusne trake, vibraciona brusilica poseduje brusnu ploču koja oscilira sa veoma velikom frekvencijom - kod klasične vibracione brusilice je ona pravougaona, tako da je omogućen precizan rad do ivice podloge.
 • Delta brusilica
  Delta brusilica je specijalno obilikovana vibraciona brusilica. Trouglasti oblik njene brusne ploče omogućava veoma dobar pristup ivicama i uglovima kao i fina brušenja na tim mestima.
 • Ekscentrična brusilica
  Za razliku od svih ostalih uređaja za brušenje, ekscentrična brusilica, kao što je PESS 10-20V, ima vibrirajuću i istovremeno rotirajuću brusnu ploču. Zahvaljujući ekscentričnim pokretima ploče, ekscentrična brusilica je znatno bolja za fino brušenje i poliranje raznih površina.
 • Multi brusilica
  Multi brusilice objedinjuju ceo spektar primena različitih alata za brušenje u jednom uređaju - tako je PMSS 11‑220 na primer vibraciona brusilica, delta brusilica i ekscentrična brusilica u jednom uređaju. Prednost za korisnika je između ostalog to što umesto tri pojedinačna uređaja on treba da nabavi samo jedan uređaj, čime se ostvaruju znatne uštede.
 • Ugaona brusilica
  Ove brusilice se pre svega koriste za obradu metala. Ugaonim brusilicama je moguće rezanje limova, cevi ili profila kao i uklanjanje korozije ili poliranje velikih metalnih površina. Na jednoj ugaonoj brusilici se mogu postaviti različiti brusni diskovi tako da se ovim alatom za brušenje pokriva širok spektar primena.
 • Čeona brusilica
  Ovakve štapne brusilice su optimalne za tačkasto brušenje metala. Zavisno od vrste primene moguće je postavljanje različitih brusnih tela i njihovo rotiranje sa odabranom brzinom. Na ovaj način čeone brusilice mogu da bruse i uklanjaju koroziju sa metala, da poliraju varove ili da skidaju ivice sa radnih predmeta. Zahvaljujući uskoj brusnoj glavi, čeone brusilice praktično mogu da dosegnu do svakog mesta, na primer do unutrašnjih zidova cevi.
 • Stacionarna brusilica
  Za razliku od prethodih uređaja za brušenje ovaj alat za brušenje se koristi isključivo stacionarno. Zavisno od vrste primene postoje različite stacionarne brusilice. Dvostruka brusilica sa obostranim brusnim diskovima različite granulacije je optimalna za oštrenje vrhova burgija ili reznih alata kao što su makaze i noževi. Sa integrisanom tračnom brusilicom se polje primene proširuje na grubo i fino brušenje drveta ili mekog metala.
PBGS 10-120
Мultifunkcionalna brusilica PMSS 10‑220
Мultifunkcionalna brusilica PMSS 10‑220

Renomirani kvalitet plus odlična cena

Kod svih brusilica do sada su u načelu postojale samo dve opcije, ili da bude dobro a skupo ili da je jeftino.
Power Tools kompanije Trotec vam sada pružaju pametan izbor: Dobra cena, dobar proizvod i dobar dizajn - sve u jednom.
Visoke performanse u svakom pogledu, zato što naš Nimbus nije samo simbol renomiranog kvaliteta za merne alate i uređaje za tretman vazduha, već i za elektične alate: Profesionalna Trotec rešenja sa izvanrednim odnosom cene i kvaliteta!

Bez obzira da li sa kablom ili na akumulatorski pogonom - ponuda Trotec uređaja za brušenje se kontinuirano razvija kao i naš celokupan program električnih alata, tako da za svaku klasu snage i za svaki zahtev na raspolaganju imate optimalni pneumatski alat kompanije Trotec.

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo