Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Tehnika i servis za opskrbljivače i odstranjivače vode
 1. Industrija rešenja
 2. Pregled struke
 3. Opskrbljivači i odstranjivač vode

Tehnika i servis za opskrbljivače i odstranjivače vode

Osiguravanje kvalitete za mrežu i pripremu vode

Tehnika i servis za opskrbljivače i odstranjivače vode

Kompletna usluga za dobavljače vode i kompanije za odvođenje vode

Različita područja poduzeća Trotec Group mogu podupirati opskrbljivače vodom kompletno iz prve ruke sa efektivnim rešenjima opreme i usluga za umanjivanje troškova i osiguravanje kvaliteta:

 • U području pripreme vode naša rešenja odvlaživanja ne sprečavaju samo kondenzaciju, koroziju ili nastajanje buđa i štite elektronske naprave, nego i garantuju i osiguravanje higijenskih uveta i pomažu pri umanjivanju troškova pogona i održavanja.
 • U području vodovodnih cevi i vodeće tehnike naše merno tehničke opreme i usluge garantuju ne samo učinkovito umanjenje gubitka brzim i tačnim pronalaženjem rupa, nego sprečavaju i skupo pogrešno kopanje preciznim detekcijama cevi bez razaranja.

Profitirajte sinergetičnim prednostima naših raznih područja poduzeća. Mi Vam nudimo jedinstvenu kombinaciju znanja projektnog menadžmenta i rešenja problema po meri. Tome pripadaju individualno savetovanje i optimalan izbor servisnih i rešenja opreme kao i kratka vremena reakcije pri dopremi i instalaciji, te pri uslugama merne tehnike, održavanja, uzdržavanja ili odstranjivanja šteta.

Ove usluge grupacije Vam nudimo iz prve ruke i sa centralnom kontaktnom osobom za sve zadatke.

Ovaj kompletan servis Vam može da nudi samo Trotec grupacija!

Koristite naše najbolje industrijske usluge

Pošto svako industrijsko preduzeće ima svoje karakteristične procese, sisteme i prostorije, svako rešenje za tretman vazduha takođe zahteva konfiguraciju uređaja specifičnu za svaki slučaj. Ukratko, često je teško izračunati kombinovane efekte strujanja vazduha, uslova vlažnosti vazduha i temperaturnih fluktuacija na čisto teorijskoj osnovi, na primer u područjima zaključavanja ili na transportnim trakama. Rezultat: Nepotrebni dodatni troškovi zbog prenaplaćenih zahteva ili - što je još gore - u praksi, nedovoljno funkcionalnih rešenja.

Možete računati na naše stručnjake

Potrebni su iskusni stručnjaci za klimatizaciju kako bi precizno izračunali potrebe u industriji i razvili prilagođene koncepte za klimatizaciju. Verujte našem timu stručnjaka i uslugama industrijskih usluga: Analiziramo situaciju individualnih potreba zajedno sa vama na licu mesta, utvrđujemo posebne zahteve uređaja i izrađujemo prilagođeno projektno rešenje do tačnog postavljanja uređaja.

Naši industrijski konsultanti takođe će vas rado obavestiti lično na Tel. +49 2452 962-777 o našim najboljim industrijskim uslugama iz prakse. Ili možete jednostavno poslati upit direktno našim stručnjacima u industriji sa vašim ličnim zahtevima. Odmah odgovaramo!

Nutzen Sie den Best-Practice-Industrieservice von Trotec
Po želji proizvodimo i adsorpcijske sušače vazduha po mjeri kao specijalnu izvedbu

Rado ćemo da proizvedemo po želji i adsorpcijske isušivače po meri kao savršenu specijalnu izvedbu po potrebi „made in Germany“, na primer:

 • TTR agregate za sušenje u higijenskoj izvedbi
 • TTR agregate za sušenje za suvi vazduh bez LABS
 • TTR agregate za sušenje sa ekstremno niskim tačkama rosišta

Iskoristite mogućnost planiranja, konstruisanja i proizvodnje specijalnih izvedbi sa prilagođenim za individualne potrebe u usklađivanju sa našim specijalistima: Ovdje saznajte više …

Trotec proizvodi za opskrbljivače i odstranjivače vode

Primeri primjene za opskrbljivanje i otklanjanje vode

 • Termografija u vodovodu

  Kupci opskrbljivača vode su primoreni na pogon bez smetnje. Opskrbljivč garantuje uslugu bez prekida. Da bi se tehnički probleme najbrže moguće lokalizirali i da bi timovi održavanja najefikasnije mogli da rade, se pri kontroli elektronike primjenjuju termografske kamere. Detaljne infracrvene slike, koje termografske kamere Trotec isporučuju, tačno pokazuju, na kojim mestima postoji potreba za...

  Daljnje informacije