Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Tokovi bez zapreka u računarnom centru
  1. Industrija rešenja
  2. Pregled struke
  3. Računarni centri

Tokovi bez zapreka u računarnom centru

Optimalno klimatizovanje i precizni merni instrumenti u server prostoriji

Tokovi bez zapreka u računarnom centru

Rešenja za neprekidan neprekidan rad

Optimalno klimatizovanje je osnova trajnog pogona bez zapreka u računarnim centrima. Temperature se moraju da drže relativno nisko, da se tehnika ne pregrejava. Posebnu pažnju treba predati prikladnim ovlaživanjem vazduha, kako bi povećali efikasnost i osigurali dodatno hlađenje. Za pronalaženje greški na IT-vodovima profesionalci sem toga primenjuju termografske kamere. Trotec nudi i u tim područjima specifična rešenja. I: Za preciznu kontrolu sistema su Trotec logeri klima podataka vrlo cenjeni.

Učinkovitost i posebna izdržljivost: To su uveti tehnike u računarnom centru. Vlasnici prema tome posebno cene trajni pogon bez smetnji i naravno uštede energije. Kako bi to ostvarili, pogotovo klimatizovanje server prostorija mora biti tačno. Trotec nudi efektivna rešenja za niske temperature i čuvanu vlažnost vazduha. Za kontrolu klima vrednosti se primenjuju precizni logeri klima podataka. I ako nekada ipak dođe do tehničkih problema, vlasnici računarnih centara se pouzdaju na efektivno pronalaženje greški putem toplinske tehnike. Trotec i tu ima odgovarajuće uređaje u ponudi.

Mobilni klima uređaji za profesionalni pogon

Gde radi puno elektronike na uskom prostoru, mora da bude pouzdana i robusna klimatska tehnika, kako bi bilo garantovano trajno hlađenje. Učinkoviti i fleksibilni agregati PT-serije Trotec ovde postavljaju merila. Profesionalni obrtnički klima uređaji se ističu jednostavnim, brzim i pogotovo pouzdanim pogonom. Čak i velike prostorije se unutar kratkog vremena mogu da rashlade na do 10 stepeni celzijevih.

Tokovi bez zapreka u računarnom centru

Dodatno hlađenje i zaštita elektrostatike

Pored previsokih temperatura je i preniska vlažnost vazduha vrlo štetna za tehniku u server prostorijama i računarnim centrima. Jer takva dovodi do visokih elektrostatičkih napona, koji jako oštečuju komponente. Efektivno ovlaživanje vazduha deluje protiv toga. Zato profesionalci veruju učinkovitim, mobilnim isušivačima vazduha isparivanjem Trotec. Oni su rešenje, kada je reč o optimalnim klima prilikama u računarnim centrima i serverskim prostorijama. Ovlaživači vazduha upravljani higrostatom usisavaju zrak prostorije i vode ga preko ovlaživačkog bubnja, koji je opremljen sa krpom i koji se vrti u vodi. Permanentna rotacija osigurava ovlaživanje vazduha, pre nego što se istomerno i bez kapanja ponovo ispuhuje. Tokom tog procesa se prostorija dodatno hladi!

Klima vrednosti uvek na oku

Vlažnost vazduha uvek na oku: To funkcioniše sa preciznim logerima klima podataka DL-serije Trotec. Visokoosetljivi senzori prikupljaju relativnu kao i apsolutnu vlažnost vazduha i prikazuju još klimatskih podataka kao što je temperatura vazduha i tačka rosišta.

Savršeno pronalaženje grešaka

Preopterećenja i defekti na IT-postrojenjima se ranovremeno mogu da pronađu – sa preciznom inspekcijom termografske slike. Upotrebom termografskih kamera Trotec se razvoj temperature u server prostorijama kontrolira i izvori greške se pouzdano pronalaze.

Koristite naše najbolje industrijske usluge

Nutzen Sie den Best-Practice-Industrieservice von Trotec

Pošto svako industrijsko preduzeće ima svoje karakteristične procese, sisteme i prostorije, svako rešenje za tretman vazduha takođe zahteva konfiguraciju uređaja specifičnu za svaki slučaj. Ukratko, često je teško izračunati kombinovane efekte strujanja vazduha, uslova vlažnosti vazduha i temperaturnih fluktuacija na čisto teorijskoj osnovi, na primer u područjima zaključavanja ili na transportnim trakama. Rezultat: Nepotrebni dodatni troškovi zbog prenaplaćenih zahteva ili - što je još gore - u praksi, nedovoljno funkcionalnih rešenja.

Možete računati na naše stručnjake

Potrebni su iskusni stručnjaci za klimatizaciju kako bi precizno izračunali potrebe u industriji i razvili prilagođene koncepte za klimatizaciju. Verujte našem timu stručnjaka i uslugama industrijskih usluga: Analiziramo situaciju individualnih potreba zajedno sa vama na licu mesta, utvrđujemo posebne zahteve uređaja i izrađujemo prilagođeno projektno rešenje do tačnog postavljanja uređaja.

Naši industrijski konsultanti takođe će vas rado obavestiti lično na Tel. +49 2452 962-777 o našim najboljim industrijskim uslugama iz prakse. Ili možete jednostavno poslati upit direktno našim stručnjacima u industriji sa vašim ličnim zahtevima. Odmah odgovaramo!

Trotec proizvodi za računarne centre

Primeri upotrebe za računarne centre

  • Mobilni uređaje za SHK-obrtu

    Puno obrta za sanitariju, grejanje i klimu su korisnici mobilnih uređaja Trotec Group. Ovde SHK-obrtnici nalaze sve iz jedne ruke, što im je potrebno u svakodnevnom poslu za prelaz ispada stacionarnih postrojenja: Mobilni grejači uređaji i grejače centrale, mobilni klima uređaji ili hlađenja sve do klima mernih uređaja za kontrolu mobilnog klima rešenja.

    Daljnje informacije