Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Temperatura
  1. Proizvodi i usluge
  2. Merni uređaji
  3. Temperatura

TEMPERATURA

Naši merni uređaji za termografiju: Napredne infracrvene kamere, kontaktni termometar i IC termometar

Temperatura
Temperatura
Temperatura

Primena termografskih kamera

Izuzetno oštre infracrvene slike i raznovrsne funkcije merenja i prikaza: To je ono što nude termografske kamere kompanije Trotec.

Kamerama se za nekoliko sekundi detektuju curenja energije i prikazuju celokupna topla i hladna područja. Infracrvene kamere su korisne čak i kod lociranja ljudi i životinja.

Precizna kontrola sa infracrvenim termometrom

Infracrveni termometri kompanije Trotec pruže precizna merenja temperature. U oko upada pre svega veliki merni opseg unutar kojeg rade uređaji, uvek priručna konstrukcija i precizne merne vrednosti.

Bez obzira da li u profesionalnom zanatskom sektoru ili u hobi radionici kod kuće: Intfracrveni termometri su idealni pomagači kod merenja toplote.

Infracrvene kamere kompanije Trotec u najkraćem vremenu prikazuju gde je vlažno a gde suvo. Na taj način problemi u građevinarstvu mogu brzo da budu locirani i odgovarajuće otklonjeni.

Izuzetne termografske merne karakteristike pružaju i kontaktni i infracrveni termometri kompanije Trotec. Priručni termometri rade na pritisak dugmeta i izvode merenje nekomplikovano i beskontaktno.