Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Program pumpi kompanije Trotec

Imate pitanje?

Za daljnje informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Obrtništvo: +49 2452 962 400
Industrija: +49 2452 962 777
Krajnji potrošač: +49 2452 962 450
E-Mail: info@trotec.com
 1. Proizvodi i usluge
 2. Pumpe

Pumpe za kuću i baštu

Kvalitetne pumpe za vodu za crpljenje, odvođenje kao i za ispumpavanje i prepumpavanje vode

Postoje brojna područja primene i situacije u kojima odgovarajuća pumpa može dobro da posluži. Na primer, ako želite da koristite podzemnu vodu kao alternativni ili dodatni izvor vode, da zalivate baštu i zelene površine prikupljenom kišnicom ili da vodu u domaćinstvu crpite iz prirodnog ili napravljenog rezervoara kao jeftinu potrošnu vodu za ispiranje toaleta i mašinu za veš.

Pored toga postoje pumpe koje su važni pomagači u hitnim situacijama i koje obezbeđuju brzo sušenje preplavljenih podruma nakon jakih kiša i poplave. Na kraju postoje i specijalne pumpe koje pouzdano prazne jezerce u bašti ili ispumpavaju vodu iz bazena radi njegovog čišćenja. 

Trotec za svaku namenu nudi odgovarajuću pumpu - bez obzira da li je to baštenska ili potopna pumpa, hidrofor ili bunarska pumpa.

U našoj dobro odabranoj paleti proizvoda možete da pronađete upravo onu pumpu koja vam je potrebna za vaše želje i primenu.

 • Baštenske pumpe

  Želite da uštedite skupu vodu sa česme i vašu baštu da navodnjavate besplatnom čistom vodom iz bureta za kišnicu ili cisterne ili obližnjeg potoka? Nema problema! Snažne baštenske pumpe kompanije Trotec su optimalne za to.

  Idi na proizvode
 • Hidrofori

  Ukoliko želite da budete nezavisni od javnog vodosnabdevanja i tako da uštedite novac, hidrofor je najbolje rešenje za dobijanje potrošne vode iz alternativnog izvora. Njime crpite vodu iz postojećeg rezervoara npr. za toalet, veš mašinu ili za navodnjavanje u bašti. Višestruko profitirate sa hidroforom kompanije Trotec!

  Idi na proizvode