Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Merite i beležite kvalitet vazduha pomoću mernih instrumenata Trotec
  1. Proizvodi i usluge
  2. Merni uređaji
  3. Kvalitet vazduha

Merenje kvaliteta vazduha i protokoliranje sa Trotec mernim uređajima

Kod merenja i dugoročnog prikupljanje različitih mernih veličina pouzdajte se u profesionalne ručne merne uređaje i klima data logere kompanije Trotec.

BZ30 CO₂-loger podataka kvalitete vazduha
Merač ozona OZ-ONE
Uređaj za merenje čestica BK21

Trotec pruža potrebne uređaje za merenje emisije i data logere kada treba izmeriti kvalitet vazduha i dugoročno protokolirati rezultate merenja.

Sa mobilnim brojačem čestica PC200 pouzdano određujete opasne koncentracije štetnih materija (aerosole, finu prašinu, čađ i bakterije) u vazduhu i njihove izvore, brojač čestica PC220 osim toga poseduje i HCHO detektor za detekciju po zdravlje štetne koncentracije formaldehida u vazduhu u prostoriji. Svi Trotec brojači čestica dodatno određuju klimatske parametre iz okruženja kao što je relativna vlažnost vazduha, temperatura vazduha, temperatura tačke rose i temperatura vlažne kugle. U ručnim mernim uređajima integrisani data loger memoriše do 5.000 mernih vrednosti i opcionalno se može proširivati pomoću MicroSD kartice.

Za longitudinalno protokoliranje klimatskih podataka Trotec nudi veliki broj klima data logera, mobilna i stacionarna rešenja. Priručni data loger BL30 poseduje memoriju za 32.000 mernih vrednosti za dugotrajno dokumentovanje temperature vazduha i vlažnosti vazduha. Uređaj data loger kvaliteta vazduha BZ25 i BZ30 dodatno određuju koncentraciju CO2 u vazduhu u prostoriji i memorišu do 50.000 mernih vrednosti. Istinski multi talenti, to su stacionarni DL200 data logeri kvaliteta vazduha MultiMeasure Professional serije, koji omogućavaju paralelo praćenje do 20 mernih kanala pre različitih signala senzora. Sa memorijom do 3.200.000 mernih vrednosti, prikupljanjem podataka u realnom vremenu u mreži i od strane kompanije Trotec razvijenog analitičkog softvera MultiMeasure Studio Professional DL200 data logeri otvaraju brojne mogućnosti za longitudinalna merenja i evaluaciju zaštićeno od manipulacija.