Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Imate pitanje?

Za daljnje informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Krajnji potrošač: +49 2452 962 450
E-Mail: info@trotec.com
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HomeComfort

Kod kuće je TROTEC.

Zdrava klima sa HomeComfort proizvodima.

TROTEC je širom sveta jedna od vodećih marki kada se radi o dobroj klimi. Profesionalci testiraju naše proizvode. Zahtijevaju učinak svakog dana. U najtežim uslovima. Istu tu provjerenu kvalitetu TROTEC možete koristiti i u Vaša četiri zida. Za više zdravog vazduha. Za optimiranu klimu u domu. Informirajte se na slijedećim stranicama kako TROTEC. AT HOME. i HomeComfort proizvodi Vašu individualnu atmosferu ugodnosti trajno može poboljšati.

 • Odvlaživanje

  Kada previše vlažan vazduh dovodi do oštećenja zdravlja, pomaže TROTEC. AT HOME. Odvlaživač vazduha HomeComfort-serije pouzdano do zdrave vlažnosti vazduha u području ugodnosti. Za cjelogodišnju zdravu i ugodnu klimu.

  Idi na proizvode
 • Ovlaživanje

  Završite sa pre suhim vazduhom prostorije, udahnite optimalno ovlažen i očišćen vazduh sa TROTEC. AT HOME. sušačima i čistačima vazduha HomeComfort-serije. Za zdravi vazduh i povećano zdravlje.

  Idi na proizvode
 • Zagrijavanje

  TROTEC. AT HOME. grejači uređaji HomeComfort-serije u svaku prostoriju dostavljaju toplinu brzo i nekomplikovano. Bez mirisa i buke, bez naporne montaže. Pouzdajte se u ugodne temperature bez nuspojava.

  Idi na proizvode
 • Ventilacija

  Skoro nesnosne vrućine i nema rashlađenja na vidiku? TROTEC. AT HOME. ventilatori HomeComfort-serije proizvode silan vjetar i osiguravaju povoljno osvježavajuće rashlađivanje na koži.

  Idi na proizvode
 • Klimatizacija

  Ljeto, sunce, vruće temperature? Sa mobilnim TROTEC. AT HOME. klima uređajima HomeComfort-serije hladite temperaturu prostora i pri najvećim temperaturama na Vašu individualnu ugodnu temperaturu.

  Idi na proizvode
 • Pribor opšte

  Opcionalno dostupan TROTEC. AT HOME. pribor povećava učinkovitost HomeComfort-uređaja još jednom značajno i pritom snižava efikasno potrošnju energije.

  Idi na proizvode
 • merni uređaji

  Držite važne temperature i vrednosti na oku. Spretni TROTEC. AT HOME merni uređaji dostavljaju sve značajne podatke i činjenice, kako bi se u svakodnevnici mogli koncentrirati na bitno, opušteno i bez stresa.

  Idi na proizvode
 • Usisivači i čistači

  Bez žice, izdržljiv i snažan, to je ergonomski oblikovani ručni usisivač Trotec VC 10 E. U domaćinstvu, kod čišćenja automobila ili na kampovanju: Sa dugotrajnom litijum jonskim akumulatorom do 12 minuta maksimalne usisne snage koju poseduje VC 10 E, on bez vreće usisava prašinu, nečistoće ili dlake. Čak i za tečnosti!

  Idi na proizvode