Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

 1. Primene
 2. Radni šatori, privatnost za mobilne uređaje
 3. Vođenje­posetitelja na velikim­priredbama

Navođenje struje posetitelja i blokada područja

Lagani preklopni zidovi su rešenje za gradske fešte i druge velike priredbe

Kako bi blokirali površine za posetitelje i markirali puteve, često se koriste metalne barijere. One su, ako se radi samo o optičkom navođenju, nepotrebne. Trotec Group ima mobilna rešenja vizualne zaštite u programu, koje su lagane i prostorno štedljive te su u sekundama rasklopive: VarioScreens.

Mobilni VarioScreen-zidovi vizualne zaštite su ekstremno fleksibilni, kada se radi o tome, blokirati područja na festivalima ili drugim velikim priredbama: Tako postoji modul od 4 polja u formatu 180 x 180 cm i blokira tako 7,20 metara dužine. Njegova 3 zgloba postavljanje čine fleksibilnim: poluokruglo, cikcak ili klasičan čošakni zid. Na velikim priredbama se više VarioScreens mogu nizati jedno uz drugo pomoću stabilnim patentnim zatvaračima – beskrajno u koracima od 7-metara. Kao pribor su dostupne metalne šipke na nogama za stabilizaciju te set heringa i sajle za dodatno učvršćenje.

Sve moguće: Stotine metara barikade u bilo kojem poretku postavljanja

Organizatori i redari sa VarioScreen mogu birati sve moguće forme postavljanja: Blok vizualne zaštite za sanitet ili ravnu barikadu za područje ulaza Open-Air pozornice. I uličica oko tržnice prema zahodima nije problem. Ili markiranje zone parkinga putem zidova vizualne zaštite. Takođe se optički može blokirati i pristup za vatrogasce tj. prvu pomoć sa VarioScreen – i u slučaju nužde ih automobili u akciji mogu čak pregaziti. Suprotno mobilnim rešetkama se kod ovih mobilnih rešenjima vizualne zaštite, djeca ne mogu provući kroz otvore, pošto je svaki VarioScreen u visini čoveka zatvoren i spoj patentnim zatvaračem između takođe.

Odlučno za logistiku: lagan, sklopiv i prostorno štedljiv za skladištenje

Mobilni VarioScreen lagani zidovi Trotec Group se sastoje od šipki za brzo postavljanje od staklenog vlakna i ekstremno opteretivom poliesterskom krpom. U sekundama mogu biti postavljeni od samo jedne osobe i nakon uporabe isto tako brzo sklopljeni i u torbi prostorno štedljivo složeni. Trošak osoblja i transporta se suprotno rešetkama znanto smanjuje i površina skladištenja na veličinu sportske torbe.

Otisnute blokade sa reklamom i/ili transparentnosti

Za navođenje struja posetitelja na eventima i velikim priredbama se mogu s jedne strane koristiti zidovi vizualne zaštite iz proizvodnog područja zaštita od nesreća sa Vašim funkcionalnim dizajnom. S druge strane, Business-specijalne izrade stoje na raspolaganju, koji mogu imati učinak promidžbe: Tako se mobilni Business zidovi mogu otisnuti sa logotipom grada, kluba, pivovare ili sastava. Ovde su moguća i delom prozirna rešenja, koja primerice daju uvid roditelja ili nadglednih osoba u zatvorenom području igranja za djecu, ali i istovremeno djeci pokazuju granicu njihovog igrališta.

Vođenje posetitelja na velikim priredbama

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Dodatni primeri primene za radne šatore / ekrane za privatnost na mobilnim uređajima

 • Vizualna zaštita od nesreće za policiju & spasilace

  Kod nesreća, na mestima zločina i tokom akcija u katastrofama, spasilace nažalost često ometaju znatiželjni. Što brže se zaštiti mesto događaja, to bolje spasilaci mogu da odrade svoj posao. Za to Vam Trotec nudi mobilno rešenje za brzo postavljanje: VarioScreen.

  Daljnje informacije
 • Zaštita od vetra i vizualna zaštita za evente i gastronomiju

  Gastronomičari, organizatori i hoteljeri u Trotec Group nađu mobilno rešenje, koje ispunjava sve, što je potrebno, za stvaranje zaštićenih mesta za goste: Sa VarioScreen Business stoje na raspolaganju mobilne zaštite od vetra i vizualne zaštite, koje su u sekundama postavljeni i koje se mogu nizati jedno uz drugo.

  Daljnje informacije
 • Šatori za tretman i skladištenje za vreme katastrofa

  Trotec se obavezao optimiranju vazduha u radnim prostorijama i radnim procesima. Za nas to toliko doseže, da u slučaju nužde isporučujemo i radnu prostoriju. Na primer u obliku šatora za tretman i skladištenje, koji se pri uporabi u katastrofama od strane THW i hitne službe griju ili hlade.

  Daljnje informacije
 • Vježba evakuacije putničkih brodova

  Iako putnički brodovi slove kao vrlo sigurna prevozna sredstva, mora se i ovde ozbiljno shvaćati priprema za nuždu. Međunarodne odredbe, koje su se postavile pod krilima Ujedinjenih Naroda, propisuju, da u okviru sigurnosnih mera brodsko osoblje takođe mora apsolvirati školovanje za slučaj evakuacija. Da se za slučaj nužde može trenirati u realnim uvetima, koriste se strojevi za maglu. Simulator...

  Daljnje informacije
 • Vježba evakuacije vazduhoplova

  Iako se prometni vazduhoplovi danas proizvode po najmodernijim standardima, strojevi nisu zaštićeni od tehničkih problema. Kod nezgode tako aerodromsko osoblje mora tačno znati, što se treba napraviti u vezi zaštite putnika i vlastite sigurnosti. Na takve slučaje u nuždi se osoblje priprema sa specijalnim vježbama. Tome pripada takođe izvođenje putnika u slučaju požara iz zadimljenog vazduhoplova....

  Daljnje informacije
 • Vježba evakuacije vlakova

  Da li je defektna klima, šteta na prigonu ili požar kante za smeće: Razlog razvoja dima u vlaku se u pravilu zna tek nakon završetka gašenja. Ali pre toga za osoblje vredi, da sačuvaju mirnoću i evakuiraju putnike. Kod dotičnih vježbi zaštite od požara se saradnici pripremaju na slučaj u nuždi. Kod takve vježbe se često koristi simulator magle i dimnog gasa FS200 Trotec. Jer on osigurava...

  Daljnje informacije
 • Skladišni šatori/šatorske hale

  Šatorske hale i veliki skladišni šatori su brzo i povoljno postavljeni naspram konvencionalnim skaldišnim halama. Jedini izazovi naspram zgradama su – čak kod izoliranih šatorskih hala – kondenzat te regulisanje vlažnosti vazduha. Stacionarne visokoučinkovite sušilice sa sistemom crijeva za ravnodnosan dovod suvog vazduha sprječavaju probleme vlažnosti unapred.

  Daljnje informacije