Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Akumulatorski kompresor PCPS 11-20V i pumpa za vazduh PCPS 12-20V
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati
 3. Kompresori i pneumatski alat
 4. PCPS 11/12‑20V

Akumulatorski kompresor i pumpa za vazduh PCPS 11/12‑20V

Jednostavno punjenje vazduhom – isto kao i pražnjenje

Praktičan set akumulatorskog kompresora i pumpe za vazduh za različita polja primene

Ovaj praktičan komplet je prvi izbor za sve primene kod kojih je potrebno pod pritiskom puniti ili ispumpati velike količine vazduha. Uredno odloženi u priloženom koferu, akumulatorski kompresor PCPS 11‑20V i akumulatorska pumpa za vazduh PCPS 12‑20V kompanije Trotec su uvek spremni i pouzdani pomagači u slučaju kada vi ostanete bez vazduha.

Najradije radi pod pritiskom – akumulatorski kompresor PCPS 11‑20V

Bez obzira da li za auto, moped ili motocikl, snažni akumulatorski kompresor nije izuzetno rešenje samo za punjenje pneumatika na vozilima – on je odličan i za fudbalske, košarkaške, rukometaške lopte i još puno toga.

PCPS 11‑20V se izuzetno lako priključuje, jer priloženi 10-delni set pribora sadrži adaptere za sve standardne ventile. Na kućištu akumulatorskog kompresora su sa obe strane integrisani držači tako da se ventilski adapteri i pneumatsko crevo mogu nositi direktno na uređaju spremni na dohvat ruke.

Jednostavno povežite akumulatorski kompresor na pneumatike, sportske rekvizite ili igračke i njihovo punjenje pritiskom se izršava brzo i komforno. Preko funkcije odabrira, na LCD prikazu podesite željeni pritisak punjenja u barima ili PSI i zatim aktivirajte kompresor. Punjenje se automatski zaustavlja kod dostizanja odabrane vrednosti pritiska.

Zahvaljujuću velikoj snazi od maks. 7 bara, akumulatorski kompresor PCPS 11‑20V predstavlja optimalno rešenje za sve vrste punjenja kod kojih se zahteva visok pritisak vazduha.

Rado pumpa za vas – akumulatorska pumpa za vazduh PCPS 12‑20V

Bazeni na naduvavanje, gumeni čamci, dušeci ili kreveti na naduvavanje su svi zajedno fantastični predmeti koji su veoma korisni i zabavni. Ali samo kada ne bilo uvek onog dosadnog pumpanja, pa često nedostaje odgovarajuća pumpa i onda morate da upregnete snagu svojih pluća. Sa našom akumulatorskom pumpom u takvim situacijama štedite dah, jer PCPS 12‑20V za vas obavlja sve poslove pumpanja brzo i bez muke.

Akumulatorska pumpa za vazduh sa svojim velikim kapacitetom od maks. 70 m³/h je izuzetno podesna za sve one predmete kod kojih je potrebno napuniti velike zapremine. Odgovarajući adapteri za različite nastavke za punjenje su sadržani u obimu isporuke.

PCPS 12‑20V kao praktična pumpa sa 2 u 1 funkcijom se osim toga može jednostavno koristiti i za usisavanje vazduha.

Tako na komforan način zaista izvlačite ceo vazduh iz vaših naduvanih predmeta i možete da ih uskladištite na malom prostoru do sledeće upotrebe.

Zajedno bolji – set akumulatorskog kompresora i pumpe za vazduh

Zajedno su ova dva alata optimalno rešenje za praktično sve primene punjenja vazduhom – a imaju i dodatne korisne zajedničke osobine: Oba uređaja poseduju ugrađenu LED radnu lampu, tako da su, primera radi, priključci ventila dbor vidljivi i u povečerje.

Nadalje, oba uređaja se mogu koristiti sa istim akumulatorom. Priloženi 20 V Flexpower multi akumulator sa kapacitetom punjenja od 2 Ah je nabolji za dugotrajan rad pumpe a dodatno se može kombinovati i sa drugim električnim alatima kompanije Trotec.

Flexpower multi akumulatorski sistem od kompanije Trotec

Flexpower – inovativni multi akumulatorski sistem kompanije Trotec

Već u standardnom obimu isporuke ovog Trotec Powertool je sadržan snažan multi akumulator od 20 V iz Trotec-Flexpower programa sa velikim kapacitetom punjenja od 2 Ah, o čijem aktuelnom statusom vas na prvi pogled informiše u kućištu akumulatora integrisani trostepeni prikaz kapaciteta.

Ovaj paket snage, koji može da se kompletno napuni za jedan sat, omogućava ne samo do 33% duži rad uređaja u poređenju sa standardnim akumulatorima od 1,5 Ah - ovaj Flexpower multi akumulator se takođe može fleksibilno kombinovati sa različitim Trotec električnim alatima, na primer sa akumulatorskom čekić bušilicom PRDS 10‑20V, akumulatorskim udarnim odvijačem PIDS 10‑20V, akumulatorskim multi funkcionalnim alatom PMTS 10‑20V, akumulatorskom ručnom kružnom testerom PCSS 10‑20V, akumulatorskom radnom lampom PWLS 10‑20V, akumulatorskim odvijačem/bušilicom PSCS 11‑20V, akumulatorskim odvijačem/udarnom bušilicom PHDS 11‑20V, Akumulatorski kompresor PCPS 11‑20V i pumpa za vazduh PCPS 12‑20V ili sa akumulatorskom oscilirajućom ubodnom testerom PJSS 11‑20V.

Sa Flexpower uštedećete nepotrebne akumulatore i punjače – nema više ni dosadnog traženja odgovarajućeg akumulatora. Jednostavno zamenite samo uređaj a ne akumulator. Flexpower stavlja tačku na nepotrebno veliki broj različitih izmenjivih akumulatora, a uz mogućnost kombinovanja sa stalno rastućim brojem alata ostajete u svakom trenutku fleksibilni i možete puni energije da nastavite sa radom na vašim projektima!

Vrhunski brend akumulatora za permanentnu punu snagu

Premium brend akumulatora

Litijum jonski akumulatori su u međuvremenu sveprisutni, kod njih nema memorijskog efekta niti samopražnjenja, a mogu se i u bilo kom trenutku skinuti sa punjača i koristiti, bez oštećenja akumulatora. Ali pod generičkim pojmom „litijum jonski“ prodaju se akumulatori različitog kvaliteta i materijala od kojeg su napravljene elektrode, čak i oni kod kojih kapacitet osetno oscilira prilikom povećanja pražnjenja.

Litijum jonski akumulatori kompanije Trotec vam bez izuzetka garantuju da ćete dobiti vrhunski brend akumulatora tipa NMC sa velikom energetskom gustoćom i naponom punjenja do kraja. Zato sa našim vrhunskim brendom akumulatora za razliku od običnih litijum jonskih akumulatora čak i kod povećanog pražnjenja nimalo ne dolazi do pada snage.

Iskoristite permanentnu maksimalnu snagu čak i kada je akumulator skoro sasvim ispražnjen. Sa porastom trajanja rada ovde pada samo stanje punjenja, ali nikada snaga - to je dodatna vrednost kod vrhunskog brenda akumulatora kompanije Trotec!

Pregled osnovnih karakteristika opreme akumulatorskog kompresora i pumpe za vazduh

Akumulatorski kompresor sa funkcijom odabira pritiska
Funkcija odabira pritiska: Jednostavno preko tastera plus-minus odaberite željeni pritisak i aktivirajte uređaj. Kada je cilj dostignut, kompresor se automatski isključuje.
Displej sa pozadinskim osvetljenjem prikazuje vrednosti u barima ili PSI
Displej sa pozadinskim osvetljenjem prikazuje vrednosti pritiska lako čitljive čak i u tamnom okruženju. Merne jedinice koje se mogu odabrati su bar ili PSI
Snažni kompresor za pritisak od 7 bara
Robusni akumulatorski kompresor snažno generiše do 7 bara pritiska i podesan je za mnoge primene.
Nosači pribora na kućištu
Praktičan detalj: Na kućištu akumulatorskog kompresora su sa obe strane integrisani držači tako da se ventilski adapteri i pneumatsko crevo mogu nositi na uređaju spremni i na dohvat ruke.
Desetodelni set pribora
10-delni set pribora sadrži sve standardne ventilske adaptere za punjenje pritiska; a pored toga i nastavke mlaznice različitih veličina za pumpanje ili pražnjenje.
Pumpanje i pražnjenje sa samo jednim uređajem
Akumulatorska pumpa za vazduh sa 2 u 1 funkcijom: Pumpanje preko ispusta vazduha ili usisavanje preko ulaza vazduha – sasvim lako, brzo i udobno.
Integrisana radna lampa
Integrisana LED lampa za osvetljavanje tamnog radnog područja.
Softgrip ulošci za izuzetno dobro držanje
Za izuzetno dobro držanje, ručke oba akumulatorska alata poseduju Softgrip uloške.
Brzi punjač za akumulatore
Brzi punjač sa automatskim isključivanjem punjenja – vreme punjenja iznosi samo 1 sat.
Trostepeni prikaz kapaciteta akumulatora
Stanje punjenja se prikazuje direktno na akumulatoru preko tri LED diode po principu semafora.

Praktičan set akumulatorskog kompresora i pumpe za vazduh za različita polja primene

Precizno punjenje pritiskom pneumatika na vozilima
Pritisak u pneumaticima nije dobar? Sa akumulatorskim kompresorom PCPS 11‑20V sasvim jednostavno možete da odaberete željenu ciljnu vrednost u barima ili PSI i zatim da startujete kompresor. Postupak punjenja se automatski zaustavlja kada se dostigne odabrana vrednost pritiska.
Adapter za sve standardne ventile za bicikle
Bez obzira da li Dunlop, Schrader ili Sclaverand ventil, u obimu isporuke ovog seta su sadržani adapteri za sve standardne ventile za bicikle, tako da akumulatorski kompresor možete da koristite za bilo koje bicikle.
Praktični pomagač nije samo za rekreativce
Priložena igla za lopte ovaj akumulatorski kompresor pretvara u preciznu pumpu za lopte. Bez obzira da li je reč o loptama za fudbal, košarku, rukomet ili odbojku, sa PCPS 11‑20V se sve one mogu napumpati na željeni pritisak vazduha u lopti.
Pumpanje i pražnjenje velikih zapremina
Akumulatorska pumpa za vazduh PCPS 12‑20V je podesna kako za pumpanje tako i za pražnjenje predmeta sa velikom zapreminom, kao što su na primer dušeci na naduvavanje, bazeni na naduvavanje ili gumeni čamci.
Uporedni tehnički podaci

Svi kompresori u direktnom poređenju:

Da biste pronašli tačno odgovarajući kompresor za sebe, imate mogućnost upoređivanja svih kompresora Trotec jedni s drugima.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Kompletan set moćnog brenda alata sa TÜV sertifikatom o kvalitetu
 • Flexpower multi akumulatorski sistem – fleksibilno se kombinuje i sa drugim akumulatorskim alatima kompanije Trotec
 • Litijum jonski akumulator snage 20 V bez memorijskog efekta i samopražnjenja
 • Akumulatorski kompresor sa 7 bara snage i automatskim punjenjem pritiska u skladu sa odabiranom ciljnom vrednošću preko LCD
 • Akumulatorska pumpa za vazduh za naduvavanje ili usisavanje sa velikim kapacitetom pumpe od maks. 70 m³/h
 • 10-delni set adaptera za sve standardne ventile sadržan u obimu isporuke
 • Ugrađena LCD radna lampa
 • Gumirani softgrip ulošci na kućištu za izuzetno dobro držanje
 • Trostepeni prikaz kapaciteta akumulatora je integrisan na akumulatoru

Brz pregled svih važnih karakteristika

Akumulatorska pumpa za vazduh maks. 70 m³/h
Litijum jonski akumulator sa kapacitetom od 2 Ah
Brzi punjač – vreme punjenja akumulatora samo 1 sat
Kapacitet se prikazuje u barima ili PSI
Fleksibilno kombinovanje - jedan akumulator koji odgovara za mnogo uređaja
Odabir pritiska sa automatskom funkcijom
Trostepeni prikaz punjenja na akumulatoru
Akumulatorski kompresor sa LCD prikazom
LCD radna lampa
Bežično – može se koristiti bilo gde
Softgrip za bolje držanje
Isporučuje se u koferu
Brzo pumpanje ili pražnjenje gumenih čamaca
Brzo pumpanje ili pražnjenje gumenih bazena
Za punjenje pneumatika za automobile
Za punjenje pneumatika za bicikle
Brzo pumpanje lopti
Brzo pumpanje proizvoda za plažu na naduvavanje
Brzo pumpanje i pražnjenje kreveta ili dušeka na naduvavanje
Kompletan set sa velikim obimom isporuke

Kompletan set sa velikim obimom isporuke: Kompletan set sa velikim obimom isporuke akumulatorski kompresor PCPS 11‑20V, akumulatorska pumpa za vazduh PCPS 12‑20V, brzi punjač, zamenjivi Flexpower multi akumulator (20 V 2 Ah), kofer i desetodelni paket pribora, koji sadrži tri nastavka mlaznice za pumpu za vazduh različitih veličina, pneumatsko crevo za kompresor sa navojnim priključkom, adapter za Dunlop i Sclaver ventile, iglu za lopte, dva kratka univerzalna adaptera i jedan dugački univerzalni adapter.


Poznat kvalitet plus odlična cena

Kod akumulatoskih kompresora ili pumpi za vazduh do sada su u načelu postojale samo dve opcije, ili da bude dobro a skupo ili da je jeftino.

Sa Trotec Power Tools sada imate pametan izibor: Sitovremeno dobro i povoljno. Zato što naš Nimbus nije samo simbol renomiranog kvaliteta za merne alate i uređaje za tretman vazduha, već i za elektične alate: Profesionalna Trotec rešenja sa izvanrednim odnosom cene i kvaliteta!

Kupovina

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.650.000.051
Podaci Kompresor
  Pritisak maks. [bar] 7
Podaci pupma za vazduh
  Kapacitet transporta vazduha [m³/h] 70
Električne vrednosti akumulator
  Akumulator - nazivni napon [V] 20
  Akumulator - kapacitet [Ah] 2
  Prikaz kapaciteta 3-stepeno
  Tip akumulatora Li-jonski
  Battery charging time [h] 1
brzi punjač
  Priključak za struju 230 - 240 V, 50 Hz
  Izlazni napon [V] 21,5
  Punjač - Primljena snaga [W] 65
  Nazivna primljena struja [mA] 2.400
  Connection plug CEE 7/16
  Dužina kabla [m] 1,5
  Klasa zaštite II
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 300
  Širina (bez ambalaže) [mm] 102
  Visina (bez ambalaže) [mm] 331
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 2,5
Опрема, карактеристике и функције
Funkcije i oprema kompresora
  Prethodno podešavanje sa automatskim isključivanjem
  LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem
  Prikaz aktuelnog pritiska
  Po izboru prikaz pritiska u barima ili PSI
  Automatski isključivanje displeja kod dužeg nekorišćenja
Funkcije i oprema pumpe za vazduh
  Pumpati
  Ispumpati
Zajedničke funkcije i oprema
  Softgrip
  LCD radna lampa
стандардна испорука
Pribor obim isporuke
  Pneumatsko crevo sa navojnim priključkom
  Dunlop ventil
  Sclaver ventil
  Igla za lopte
  Univerzalni plastični adapter 3
  Univerzalni adapter za ventile sa unutrašnjim prečnikom od 8 mm
  Adapter za navojne ventile
  Adapter za ventile za odzračivanje
  Brzi punjač
  Broj akumulatora 1
  transportni kofer

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Alternativni proizvodi

Loading...

Preuzimanje

Loading...