Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Odvlaživanje
Odvlaživanje
Home Comfort
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HomeComfort
  3. Odvlaživanje

Odvlaživanje stambenih prostorija sa Trotec HomeComfort-isušivačima vazduha

Sa optimalnom vlažnosti vazduha stvoriti zdravu i ugodnu klimu

TTK 72 E
TTK 70 E
TTK 96 E

Odvlaživanje

Sa Trotec-isušivačima vazduha HomeComfort-serije osiguravate optimalnu vlažnost vazduha kroz cijelu godinu i zdravu klimu u svoja četiri zida.

Ne samo ispravna temperatura je presudna za idealnu klimu prostorije, takođe optimalna vlaga u vazduhu. U grejanim stambenim prostorijama, vlažnost vazduha ne bi trebala prekoračiti 60-%, u kupaonici relativna vlažnost vazduha može svakako iznositi i preko 70 %.

Optimalna vlažnost vazduha za zdravu klimu iznosi 50 %. Vrednosti preko toga pospešuju nastajanje buđa i mogu škoditi zdravlju. Klice gljivica i buđa se raspodeljuju u vazduhu prostorije, dospevaju u dišne puteve i u najgorem slučaju izazivaju alergije.

Disanje dodatno škodi vlažnosti vazduha u stambenim prostorijama, sa izdisajem se permanentno šalje vlaga u vazduh. Što više ljudi živi u kući, to brže se prekoračuje granica ugodnosti vlage u vazduhu.

Negativno se to primjeti primerice u spavaćoj sobi, u kojoj se noću sa zatvorenim prozorima brzo prekoračuje granica od 60-%. Baš Ovde bi trebala vladati odmarajuća klima prostorije, prevelika vlažnost vazduha umesto toga potiće nastajanje i razmnožavanje grinja.

Takođe mokri zidovi, primerice nakon renovacije ili vlažni podrumi su problemi, kojima možete odgovoriti sa isušivačima vazduha u svakom slučaju.

Suprotstavite se neugodnoj klimi sa lepim Trotec-isušivačima vazduha HomeComfort-serije i stvarajte svugde zdravu klimu prostorije, gde je vlaga problem. Isušivači vazduha su mobilno i fleksibilno primenjivi i zahvaljujući različitim učincima isušivanja podobni za velike do malih prostorija.

Brand Promise
Direktno na pretraživač proizvoda

Direktno pronađite odgovarajući odvlaživač za vaše potrebe!

Sa našim pretraživačem proizvoda možete jednostavno i brzo da izaberete optimalan
odvlaživač vazduha za vaš slučaj primene.

Direktno na pretraživač proizvoda

Isušivači vazduha HomeComfort-serije

Svi Isušivači vazduha HomeComfort-serije u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Isušivači vazduha HomeComfort-serije, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Isušivači vazduha HomeComfort-serije iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci