Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Akumulatorska radna lampa PWLS 10-20V renomiranog Trotec kvaliteta
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati
 3. Radne lampe
 4. PWLS 10‑20V

Akumulatorska radna lampa PWLS 10‑20V

Za fleksibilno tačkasto i površinsko osvetljenje. Sa 300 lumena. Bez kabla.

Rešenje 2 u 1: Snažna LED štapna lampa plus integrisani ručni reflektor kao džepna lampa

U radionici i garaži, ispod vozila, u podrumu, na tavanu, novogradnji ili baštenskoj kućici - postoji mnogo mesta koja zahtevaju puno rada ali na kojima ima malo svetla. Ovim mobilno primenjiva akumulatorska radna lampa obezbeđuje dobro osvetljenje i donosi jarku svetlost u svaku tamu - čak i na teško dostupnim mestima rada.

Višestruko primenjiva PWLS 10‑20V je perfektna radna lampa za sve zanatske radove i trebalo bi da postoji u svakom domaćinstvu jer se može koristiti bilo gde - utičnica za struju nije potrebna.

Bežična sloboda primene PWLS 10‑20V je moguća zahvaljujući njenom 20-V Flexpower multi akumulatoru sa kapacitetom punjenja od 2 Ah. Ovaj visoko kvalitetni premijum akumulator tipa NMC ne samo da se fleksibilno može kombinovati sa drugim akumulatorskim alatima kompanije Trotec - on uvek zadržava punu snagu do kraja čak i kod uznapredovalog pražnjenja.

Zato sa akumulatorskom radnom lampom PWLS 10‑20V možete i kod dugotrajnog rada da profitirate na osnovu njene konstantno jarke svetlosti - sa 300 lumena svetlosnog fluksa sa trajanjem osvetljenja od celih 8 sati.

Ukoliko vam ova snaga nije dovoljna, sa opcionalno dostupnim Flexpower multi akumulatorom od 4 Ah možete da imate dva puta duži rad sa lampom u odnosu na priloženi Flexpower akumulator od 2 Ah.

Takođe se može kombinovati sa multi akumulatorom 4-Ah a dostupan je i bez akumulatora kao PWLS 10

Fleksibilno kombinovanje -sa Flexpower

PWLS 10‑20V dobijate uklj. 20-V Flexpower multi akumulator. Ovaj izdržljivi litijum jonski akumulator je deo Trotec Felxpower sistema i odgovara i drugim 20-V alatima iz programa električnih alata kompanije Trotec.

Za ekstra duge radove se PWLS 10‑20V može koristiti sa opcionalno dostupnim Flexpower multi akumulatorom od 4-Ah, koji omogućava duplo duže trajanje osvetljenja.

Za sve korisnike koji već poseduju 20-V Flexpower multi akumulator, ova radna lampa u izvedbi PWLS 10 je dostupna i bez akumulatora.

Raznovrsno kao i vaši zahtevi

Dva stabilna i pametno zakrenuta zgloba su razlog zašto PWLS 10‑20V možete jednostavno i brzo da podesite u skoro svaku poziciju lampe. Nagibni zglob sa 7 uklopnih stepeni vam omogućava radijus podešavanja nagiba od 180°, dok se radna lampa istovremeno može rotirati preko zakretnog zgloba za 270°. Kombinacijom podešavanja oba zgloba se polje osvetljavanja po potrebi može usmeriti na svaku poziciju cilja.

Za ručni rad bez zamaranja, PWLS 10‑20V nije samo opremljen ergonomskom ručkom koja zahvaljujući Softgrip ulošcima bez klizanja leži u ruci, već se naravno može koristiti varijabilno i kao stojeća lampa, položeno ili kao okačena svetiljka - Na glavi integrisana rasklopiva kuka omogućava brzo kačenje bez komplikacija.

Pored toga je standardno priložen visak za opasač koji se može montirati i koji olakšava brz pristup prilikom nošenja radne lampe.

PWLS 10‑20V vam nudi rasvetljavajuće prednosti

Sa akumulatorskom radnom lampom PWLS 10‑20V dobijate praktično dve lampe u jednoj. Integrisano površinsko svetlo u obliku snažne LED štapne lampe je garant za jarko osvetljavanje radnog područja sa 300 lumena. Osim toga vam dodatna LED u glavi lampe omogućava primenu kao vredna džepna lampa sa 110 luksa jačine svetlosti. Ovaj modus rada je optimalan za tačkasto precizno osvetljavanje skučenih područja. Prebacivanje sa površinske lampe na džepnu lampu se kod PWLS 10‑20V izvodi samo jednim pritiskom na dugme.

Flexpower multi akumulatorski sistem od kompanije Trotec

Flexpower – inovativni multi akumulatorski sistem kompanije Trotec

Već u standardnom obimu isporuke ovog Trotec Powertool je sadržan snažan multi akumulator od 20 V iz Trotec-Flexpower programa sa velikim kapacitetom punjenja od 2 Ah, o čijem aktuelnom statusom vas na prvi pogled informiše u kućištu akumulatora integrisani trostepeni prikaz kapaciteta.

Ovaj paket snage, koji može da se kompletno napuni za jedan sat, omogućava ne samo do 33% duži rad uređaja u poređenju sa standardnim akumulatorima od 1,5 Ah - ovaj Flexpower multi akumulator se takođe može fleksibilno kombinovati sa različitim Trotec električnim alatima, na primer sa akumulatorskom čekić bušilicom PRDS 10‑20V, akumulatorskim udarnim odvijačem PIDS 10‑20V, akumulatorskim multi funkcionalnim alatom PMTS 10‑20V, akumulatorskom ručnom kružnom testerom PCSS 10‑20V, akumulatorskom radnom lampom PWLS 10‑20V, akumulatorskim odvijačem/bušilicom PSCS 11‑20V, akumulatorskim odvijačem/udarnom bušilicom PHDS 11‑20V, Akumulatorski kompresor PCPS 11‑20V i pumpa za vazduh PCPS 12‑20V ili sa akumulatorskom oscilirajućom ubodnom testerom PJSS 11‑20V.

Sa Flexpower uštedećete nepotrebne akumulatore i punjače – nema više ni dosadnog traženja odgovarajućeg akumulatora. Jednostavno zamenite samo uređaj a ne akumulator. Flexpower stavlja tačku na nepotrebno veliki broj različitih izmenjivih akumulatora, a uz mogućnost kombinovanja sa stalno rastućim brojem alata ostajete u svakom trenutku fleksibilni i možete puni energije da nastavite sa radom na vašim projektima!

Vrhunski brend akumulatora za permanentnu punu snagu

Premium brend akumulatora

Litijum jonski akumulatori su u međuvremenu sveprisutni, kod njih nema memorijskog efekta niti samopražnjenja, a mogu se i u bilo kom trenutku skinuti sa punjača i koristiti, bez oštećenja akumulatora. Ali pod generičkim pojmom „litijum jonski“ prodaju se akumulatori različitog kvaliteta i materijala od kojeg su napravljene elektrode, čak i oni kod kojih kapacitet osetno oscilira prilikom povećanja pražnjenja.

Litijum jonski akumulatori kompanije Trotec vam bez izuzetka garantuju da ćete dobiti vrhunski brend akumulatora tipa NMC sa velikom energetskom gustoćom i naponom punjenja do kraja. Zato sa našim vrhunskim brendom akumulatora za razliku od običnih litijum jonskih akumulatora čak i kod povećanog pražnjenja nimalo ne dolazi do pada snage.

Iskoristite permanentnu maksimalnu snagu čak i kada je akumulator skoro sasvim ispražnjen. Sa porastom trajanja rada ovde pada samo stanje punjenja, ali nikada snaga - to je dodatna vrednost kod vrhunskog brenda akumulatora kompanije Trotec!

Pregled centralnih karakteristika opreme PWLS 10‑20V

Fleksibilno usmeriva svetleća glava: 270° obrtanje, 180° naginjanje
Za skoro svaki položaj lampe se glava može rotirati za 270° i u 7 uklopnih položaja naginjati za 180°.
Prednja LED za tačkasto osvetljavanje
Dodatna prednja LED sa 250 lumena omogućava primenu i kao džepna lampa za tačkasto osvetljavanje.
Integrisana kuka za kačenje
Rasklopiva kuka omogućava brzo pričvršćivanje kao viseća lampa.
Softgrip ulošci za izuzetno dobro držanje
Za ekstra dobro držanje ručka poseduje Softgrip uloške.
Brzi punjač za akumulatore
Brzi punjač sa automatskim isključivanjem punjenja - vreme punjenja iznosi samo 1 sat.
Trostepeni prikaz kapaciteta akumulatora
Trostepeni osvetljeni prikaz punjenja akumulatora.
Pričvršćivanje na zglobu ruke
Praktičan detalj opreme: Alka za pričvršćivanje trake za zglob ruke omogućava primenu bez gubitka.
Mogućnost montiranja viska za opasač
Mogućnost montaže viska za opasač olakšava brz pristup i transport.

PWLS 10‑20V vam pruža raznovrsne mogućnosti primene

Očitavanje bez greške zahvaljujući dobrom osvetljavanju
Pomoću PWLS 10‑20V se statusi brojača na teško dostupnim ili sasvim neosvetljenim kućnim instalacijama mogu očitavati bez greške.
Integrisana rasklopiva kuka omogućava brzo kačenje PWLS 10-20V
PWLS 10‑20V poseduje stabilnu stopu i na glavi integrisanu kuku za kačenje, tako da se lampa zavisno od sitacije može postavljati, položiti ili zakačiti.
Sa PWLS 10-20V imate jarko radno svetlo na bilo kom mestu
Sa PWLS 10‑20V se kontrole, inspekcije ili popravke na vozilu obavljaju pod pravim svetlom. Ova stabilna radna lampa sa ekstra niskim težištem je podesna za sve primene u lošem ili potpuno neosvetljenom osvetljenju.
Funkcija džepne lampe za tačkasto osvetljavanje sa 110 luksa
Odjednom iskoči osigurač i sve je u mraku. Dobro je kada pri ruci imate PWLS 10‑20V sa integrisanom funkcijom džepne lampe. Zahvaljujući litijum jonskoj tehnologiji ova radna lampa je uvek spremna za rad i kada se duže nije korišćena.
Radne lampe

Svi Radne lampe u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Radne lampe, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Radne lampe iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Snažna radna lampa renomiranog brenda sa TÜV sertifikatom o kvalitetu
 • Flexpower multi akumulatorski sistem – fleksibilno se kombinuje i sa drugim akumulatorskim alatima kompanije Trotec
 • Litijum jonski akumulator snage 20 V bez memorijskog efekta i samopražnjenja
 • Fleksibilno usmeravanje glave svetiljke: okretanje za 270° i naginjanje za 180°
 • Rešenje 2 u 1: Snažna LED štapna lampa plus integrisani ručni reflektor kao džepna lampa
 • Moguće precizno tačkasto i površinsko osvetljavanje
 • Snažni LED sa 300 lumena svetlosnog fluksa
 • Brzi punjač sa automatskim isključivanjem punjenja: vreme punjenja iznosi samo 1 sat
 • Trostepeni prikaz kapaciteta akumulatora
 • Gumirani softgrip ulošci na kućištu za izuzetno dobro držanje
 • Integrisana kuka za kačenje za jednostavno pričvršćivanje
 • Mogućnost montaže viska za opasač olakšava brz pristup i transport

Brz pregled svih važnih karakteristika

Fleksibilno kombinovanje - jedan akumulator koji odgovara za mnogo uređaja
Litijum jonski akumulator sa kapacitetom od 2 Ah
Brzi punjač - vreme punjenja akumulatora samo 1 sat
Tačkasti reflektor sa 250 lumena svetlosnog fluksa
Površinska lampa sa 300 lumena svetlosnog fluksa
Dugo trajanje osvetljavanja
Trostepeni prikaz punjenja
2 LED svetiljke za tačkasto i površinsko osvetljenje
Funkcija džepne lampe zahaljujući dodatnoj LED u glavi svetiljke
Snažna LED štapna lampa za površinsko osvetljenje
270° rotirajuća glava svetiljke
Glava svetiljke u 7 pozicija uklapanja sa 180° nagiba
Bežična snaga za visoko mobilne primene
Softgrip za bolje držanje
Integrisana kuka za kačenje
Obim isporuke PWLS 10-20V

PWLS 10‑20V vam isporučujemo kompletno spreman za rad uključujući brzi punjač, Flexpower multi akumulator 20 V od 2 Ah i viskom za opasač koji se može montirati.


Renomirani kvalitet plus odlična cena

Kod akumulatorskih radnih lampi do sada su u načelu postojale samo dve opcije, ili da bude dobro a skupo ili da je jeftino.

Trotec Power Tools vam sada pružaju pametan izbor: Dobro i povoljno u paketu. Zato što naš Nimbus nije samo simbol renomiranog kvaliteta za merne alate i uređaje za tretman vazduha, već i za električne alate: Profesionalna Trotec rešenja sa izvanrednim odnosom cene i kvaliteta!

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Kupovina

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.455.000.110
Tehnički podaci
  Temperatura boje (K) 6.200
  Klasa energetske efikasnosti I
Tačkasti LED
  Primljena snaga Tačkasti LED [W] 3
  Svetlosni fluks Tačkasti LED [lm] 250
  Jačina svetlosti Tačkasti LED [lux] 110
  Trajanje osvetljenja Tačkasti LED 6 h
Površinski LED
  Primljena snaga Površinski LED [W] 3
  Svetlosni fluks Površinski LED [lm] 300
  Jačina svetlosti Površinski LED [lux] 11
  Trajanje osvetljenja Površinski LED 8 h
Funkcije i oprema
  Prekidač za uključivanje/isključivanje
  Svetleća glava zakretana 180° in 7 positions
  Svetleća glava obrtna 270°
  Softgrip
  fleksibilna kuka za kačenje
  Prikčvršćivanje omče za ruku
  Visak za opasač
  Upozoravajuće trepćuće svetlo
  Stezaljke za pričvršćivanje
  Stepeni osvetljenja 1
  Stroboskop
  Prikaz kapaciteta akumulatora postoji
  Izmenjivi akumulator
Električne vrednosti akumulator
  Akumulator - nazivni napon [V] 20
  Akumulator - kapacitet [Ah] 2
  Prikaz kapaciteta 3-stepeno
  Tip akumulatora Li-jonski
  Battery charging time [h] 1
brzi punjač
  Priključak za struju 230 - 240 V, 50 Hz
  Izlazni napon [V] 21,5
  Punjač - Primljena snaga [W] 65
  Nazivna primljena struja [mA] 2.400
  Connection plug CEE 7/16
  Dužina kabla [m] 1,5
  Klasa zaštite II
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 85
  Širina (bez ambalaže) [mm] 70
  Visina (bez ambalaže) [mm] 175
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 0,38
стандардна испорука
Pribor obim isporuke
  Broj akumulatora 1
  Brzi punjač

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Alternativni proizvodi

Loading...

Preuzimanje

Loading...