Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

PHDS 11-20V
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati
 3. Akumulatorski odvijač/udarna bušilica
 4. PHDS 11‑20V

Akumulatorski odvijač/udarna bušilica PHDS 11‑20V

Ovaj profesionalni alat udarom lako obavlja sve radove zavrtanja i bušenja

Od snažnog udarnog bušenja tvrdih zidova pa sve do laganog zavrtanja u osetljivom mekom drvetu - višestrani i snažni akumulatorski odvijač/udarna bušilica PHDS 11‑20V je snažno udarno univerzalno rešenje za praktično sve radove na bušenju ili zavrtanju u kući, bašti i garaži.

Ko je do sada mislio da bežični akumulatorski alat nema dovoljno snage za udarno bušenje, on sada sa akumulatorskim odvijačem/udarnom bušilicom PHDS 11‑20V može da doživi udarnu snagu koju 20-V premijum akumulator može da razvije. Sa maksimalnim obrtnim momentom od 40 Nm i frekvencijom udara do 26.400 min‑1, PHDS 11‑20V ne samo da lako buši drvo, već i metal, zid i beton.

Da bi uz toliku snagu bila obezbeđena bezbednost na radu, PHDS 11‑20V poseduje Quick stop kočnicu i blokadu uključivanja, koja sprečava slučajno aktiviranje odvijača/udarne bušilice. Dodatno, u obimu isporuke se nalazi dodatna ručka koja se varijabilno može montirati sa leve ili desne strane, čime se osigurava precizno vođenje bušilice. Pored toga, integrisana LED lampa obezbeđuje da je vaše radno područje uvek dobro osvetljeno i vidljivo čak i tamo gde nema mesta za radnu lampu.

Robusni 2-stepeni metalni prenosnik ovog odvijača/udarne bušilice i kontinuirana regulacija broja obrtaja pri tom omogućava u svakom trenutku doziranje snage u skladu sa potrebama. 20 stepeni obrtnog momenta plus jedan stepen za bušenje kao i jedan dodatni stepen za udarno bušenje doprinose da je PHDS 11‑20V višestrani majstor za sve namene.

Brzostezna glava PHDS 11‑20V obezbeđuje brzu zamenu nastavaka za zavrtanje i bušenje dok automatska blokada vretena istovremeno pruža dodatnu bezbednost kroz veću silu stezanja alata. Mogu se stezati svi uobičajeni nastavci za zavrtanje, adapteri za nastavke i burgije do prečnika osovine od 13 mm.

Uspelo rukovanje za uspele primene

Bez obzira da li se radi o adaptaciji potkrovlja, montaži zidnog regala ili instalaciji kuhinjskog nameštaja, sa fleksibilno primenjivim PHDS 11‑20V možete bez muke da obavite zahtevne poslove zavrtanja, bušenja i udarnog bušenja.

Kod dugotrajnog rada, stabilni PHDS 11‑20V, zahvaljujući ergonomskoj konstrukciji sa optimizovanom tačkom težišta i softgrip ulošcima, omogućava sigurno držanje za dugotrajan i precizan rad bez zamaranja – sa dodatnom ručicom koja se fleksibilno može zašrafiti i za udarno bušenje. Za brži pristup se akumulatorski odvijač/udarna bušilica po potrebi može montirati i nositi na priloženom visku za opasač.

Energetski snažni izmenjivi akumulator od 20 V PHDS 11‑20V zahvaljujući litijum jonskoj tehnologiji nije podložan memorijskom efektu niti samopražnjenju i preko priloženog brzog punjača se potpuno puni za jedan sat.

Nemate pri ruci odgovarajuću burgiju ili nastavak? Onda proširite mogućnosti primene PHDS 11‑20V direktno sa našim kvalitetnim renomiranim setom burgija za bušenje kamena, drveta ili metala. Sa 32-delnim setom nastavaka odvijača kompanije Trotec ste najbolje opremljeni za sve radove na zavrtanju!

Flexpower multi akumulatorski sistem od kompanije Trotec

Flexpower – inovativni multi akumulatorski sistem kompanije Trotec

Već u standardnom obimu isporuke ovog Trotec Powertool je sadržan snažan multi akumulator od 20 V iz Trotec-Flexpower programa sa velikim kapacitetom punjenja od 2 Ah, o čijem aktuelnom statusom vas na prvi pogled informiše u kućištu akumulatora integrisani trostepeni prikaz kapaciteta.

Ovaj paket snage, koji može da se kompletno napuni za jedan sat, omogućava ne samo do 33% duži rad uređaja u poređenju sa standardnim akumulatorima od 1,5 Ah - ovaj Flexpower multi akumulator se takođe može fleksibilno kombinovati sa različitim Trotec električnim alatima, na primer sa akumulatorskom čekić bušilicom PRDS 10‑20V, akumulatorskim udarnim odvijačem PIDS 10‑20V, akumulatorskim multi funkcionalnim alatom PMTS 10‑20V, akumulatorskom ručnom kružnom testerom PCSS 10‑20V, akumulatorskom radnom lampom PWLS 10‑20V, akumulatorskim odvijačem/bušilicom PSCS 11‑20V, akumulatorskim odvijačem/udarnom bušilicom PHDS 11‑20V, Akumulatorski kompresor PCPS 11‑20V i pumpa za vazduh PCPS 12‑20V ili sa akumulatorskom oscilirajućom ubodnom testerom PJSS 11‑20V.

Sa Flexpower uštedećete nepotrebne akumulatore i punjače – nema više ni dosadnog traženja odgovarajućeg akumulatora. Jednostavno zamenite samo uređaj a ne akumulator. Flexpower stavlja tačku na nepotrebno veliki broj različitih izmenjivih akumulatora, a uz mogućnost kombinovanja sa stalno rastućim brojem alata ostajete u svakom trenutku fleksibilni i možete puni energije da nastavite sa radom na vašim projektima!

Vrhunski brend akumulatora za permanentnu punu snagu

Premium brend akumulatora

Litijum jonski akumulatori su u međuvremenu sveprisutni, kod njih nema memorijskog efekta niti samopražnjenja, a mogu se i u bilo kom trenutku skinuti sa punjača i koristiti, bez oštećenja akumulatora. Ali pod generičkim pojmom „litijum jonski“ prodaju se akumulatori različitog kvaliteta i materijala od kojeg su napravljene elektrode, čak i oni kod kojih kapacitet osetno oscilira prilikom povećanja pražnjenja.

Litijum jonski akumulatori kompanije Trotec vam bez izuzetka garantuju da ćete dobiti vrhunski brend akumulatora tipa NMC sa velikom energetskom gustoćom i naponom punjenja do kraja. Zato sa našim vrhunskim brendom akumulatora za razliku od običnih litijum jonskih akumulatora čak i kod povećanog pražnjenja nimalo ne dolazi do pada snage.

Iskoristite permanentnu maksimalnu snagu čak i kada je akumulator skoro sasvim ispražnjen. Sa porastom trajanja rada ovde pada samo stanje punjenja, ali nikada snaga - to je dodatna vrednost kod vrhunskog brenda akumulatora kompanije Trotec!

Pregled centralnih karakteristika opreme PHDS 11‑20V

20 podešavanja obrtnog momenta plus stepen za bušenje i udarno bušenje
20 podešavanja obrtnog momenta plus stepen za bušenje i ekstra stepen za udarno bušenje.
Automatska blokada vretena
Brzostezna glava sa automatskom blokadom vretena.
Ugrađena LCD radna lampa
Ugrađena LCD radna lampa.
Kontinuirana regulacija
Kontinuirana regulacija broja obrtaja sa Quick stop funkcijom.
Dodatna ručka
Dodatna ručka se varijabilno može montirati sa leve ili desne strane za precizno vođenje.
Snažan motor sa 2 stepenim prenosom
Snažan motor sa 2 stepenim prenosom.
Trostepeni prikaz kapaciteta akumulatora
Trostepeni osvetljeni prikaz punjenja akumulatora.
prebacivanje obrtanja Levo-Desno
Prebacivanje hoda desno-levo sa praktičnim indikatorom smera obrtanja.
Visak za opasač
Mogućnost montaže viska za opasač olakšava brz pristup i transport.
Brzi punjač za akumulatore
Brzi punjač za 20 V litijum jonski akumulator - vreme punjenja iznosi samo 1 sat.

PHDS 11‑20V je višestruko primenjiv za praktično sve primene za bušenje i zavrtanje

Bušenje drveta
Za radove u drvetu se mogu koristiti burgije sa prečnikom do 30 mm.
Udarno bušenje
Sa PHDS 11‑20V je moguće udarno bušenje zidova ili betona do 15 mm prečnika.
Bušenje metala
Rupe u čeliku se mogu izvoditi do prečnika od 13 mm u radnom komadu.
Zavrtanje
20 podešavanja obrtnog momenta i kontinuirana regulacija broja obrtaja omogućava precizno podešavanje željene sile kod svih radova zavrtanja.
Akumulatorski odvijač/udarna bušilica

Svi Akumulatorski odvijač/udarna bušilica u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Akumulatorski odvijač/udarna bušilica, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Akumulatorski odvijač/udarna bušilica iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Litijum jonski akumulator snage 20 V bez memorijskog efekta i bez samopražnjenja
 • Flexpower multi akumulator – fleksibilno se kombinuje i sa drugim akumulatorskim alatima
 • Snažan motor sa 2 stepenim prenosom
 • 20 podešavanja obrtnog momenta plus stepen za bušenje i dodatni stepen za udarno bušenje
 • Brzostezna glava sa automatskom blokadom vretena
 • Kontinuirano upravljanje brojem obrtaja sa Quick stop funkcijom
 • Ugrađena LCD radna lampa
 • Brzi punjač: Vreme punjenja samo 1 sat
 • Trostepeni prikaz kapaciteta akumulatora
 • Gumirani softgrip ulošci na kućištu za izuzetno dobro držanje
 • Komforno prebacivanje hoda desno-levo i blokada uključivanja
 • Dodatna ručka za precizno vođenje bušilice
 • Mogućnost montaže viska za opasač olakšava brz pristup i transport

Brz pregled svih važnih karakteristika

Fleksibilno kombinovanje - jedan akumulator koji odgovara za mnogo uređaja
Litijum jonski akumulator sa kapacitetom od 2 Ah
Brzi punjač - vreme punjenja akumulatora samo 1 sat
Broj obrtaja u praznom hodu 0 do 1.650 min-1
Frekvencija 0 do 26.400 min-1
Raspon otvaranja glave bušilice maks. 13 mm
Dvostepeni prenosnik
Kontinuirana regulacija broja obrtaja
Brzostezna glava sa automatskom blokadom vretena
Trostepeni prikaz punjenja
Integrisana radna lampa
prebacivanje obrtanja Levo-Desno
Dodatan rukohvat koji se montira za precizno vođenje
Funkcija udarnog bušenja
Softgrip za bolje držanje
Isporučuje se u koferu
2 nastavka za direktnu primenu u obimu isporuke
Koncipirano za zavrtanje, bušenje i udarno bušenje

Akumulatorski odvijač/udarna bušilica PHDS 11‑20V dobijate sa montiranim viskom za opasač, dva nastavka, dodatnom ručkom, brzim punjačem i transportnim koferom.


Renomirani kvalitet plus odlična cena

Kod akumulatorskih odvijača/udarnih bušilica do sada su u načelu postojale samo dve opcije, ili da bude dobro a skupo ili da je jeftino.

Trotec Power Tools vam sada pružaju pametan izbor: Dobro i povoljno u paketu. Zato što naš Nimbus nije samo simbol renomiranog kvaliteta za merne alate i uređaje za tretman vazduha, već i za električne alate: Profesionalna Trotec rešenja sa izvanrednim odnosom cene i kvaliteta!

Kupovina

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.410.000.502
Tehnički podaci
  Broj stepena prenosa 2
  Broj obrtaja u praznom hodu 1. stepen prenosa 0 - 440
  Broj obrtaja u praznom hodu 2. stepen prenosa 0 - 1.650
  Frekvencija udara kombinovano 1. stepen prenosa 0 - 26.400 min-1
  Broj stepena obrtnog momenta 20 + 1 + 1 (stepen za udarno bušenje)
  Obrtni moment maks. [Nm] 40
  Prihvat alata Brzostezna glava
  Raspon otvaranja glave bušilice maks. [mm] 13
maksimalni prečnik otvora
  Drvo [mm] 30
  Metal [mm] 13
  zidu/cigli [mm] 15
Vrednost zvuka u skladu sa EN 62841
  Nivo zvučnog pritiska [dB(A)] 74,34
  Nivo zvučne snage [dB(A)] 85,34
  Nesigurnost K [dB] 5
Informacija o vibracijama u skladu sa EN 62841
  Vrednost emisija vibracija udarno bušenje u zidu (ah) [m/s²] 14,493
  Nesigurnost (K) udarno bušenje u zidu 1,5
  Vrednost emisija vibracija bušenje metala (ah) [m/s²] 0,925
  Nesigurnost (K) bušenje metala 1,5
Električne vrednosti akumulator
  Akumulator - nazivni napon [V] 20
  Akumulator - kapacitet [Ah] 2
  Prikaz kapaciteta 3-stepeno
  Tip akumulatora Li-jonski
  Battery charging time [h] 1
brzi punjač
  Priključak za struju 230 - 240 V, 50 Hz
  Izlazni napon [V] 21,5
  Punjač - Primljena snaga [W] 65
  Nazivna primljena struja [mA] 2.400
  Connection plug CEE 7/16
  Dužina kabla [m] 1,5
  Klasa zaštite II
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 225
  Širina (bez ambalaže) [mm] 80
  Visina (bez ambalaže) [mm] 230
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 2
Опрема, карактеристике и функције
Funkcije i oprema
  Kontinuirana regulacija broja obrtaja
  Prekidač za izbor stepena prenosa
  izbor obrtnog momenta
  Desni/levi hod
  Automatska blokada vretena SPINDLE LOCK
  Izmenjivi akumulator
  Integrisana LED radna lampa
  Softgrip
  Visak za opasač
стандардна испорука
Pribor obim isporuke
  Broj nastavaka 2 x 50 mm
  Broj akumulatora 1
  Dodatni rukohvat
  transportni kofer

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Preuzimanje

Loading...

Video proizvoda