Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

 1. Primene
 2. Klimatizacija
 3. Kondicioniranje pri smrzavanju

klima kondicioniranje pri pakiranju i smrzavanju

Sigurno investirati: Industrijski servis izračunava Vašu potrebu

Isušivanje vazduha kontrolirati i dokumentišeti

Gde se smrzava, teće voda. Kod smrzavanja robe zato isušivanje vazduha u klima kondicioniranju ogra veliku ulogu. Trotec Group nudi branši transporta i logistike učinkovite industrijske isušivače za te zadatke. K tome se možete da pouzdate na izračune naših klima stručnjaka, koji za Vas preuzimaju koncept.

Ako se roba za transport smrzava i pakira, onda se vazduh okoline mora osušiti na niže rosište, kako bi sprečili nastajanje kondenzata na proizvodu i pakiranju. Za taj izazov kod Trotec Group nalazite vrlo učinkovite isušivače vazduha: Od zatvorenih sistema isušivanja vazduha DH-serije do adsorpcijskih sušilica TTR-serije. Zadnje postoje u mobilnoj i stacionarnoj izvedbi. 

Inovativni merni uređaji kao što je multifunkcionalan T260 i logeri podataka kao što je DL200H zaokružuju klima kondicioniranje. Sa našom tehnologijom klime zadržavate kontrolu vlažnosti vazduha pri smrzavanju i u pakiranju – dopustite savetovanje našeg industrijskog servisa.

klima kondicioniranje pri smrzavanju treba ovisno o veličini prostorije veliki učinak isušivanja. Da ne dolazi do naknadnih troškova zbog krivog izračuna, Trotec Group nudi industrijski servis: Naši specijalisti na licu mesta analiziraju individualnu situaciju potrebe, određuje spezifičnu potrebu uređaja i izrađuju projekatno rešenje po meri sve do tačnog postavljanja uređaja. Pritom je Vaša investicija sigurna, jer mi kontroliramo koncept u testnom pogonu sa mobilnim uređajima. Tak kada testni pogon u praksi dokaže, da je vlažnost vazduha savršeno upravljiva, onda se instalira konačno rešenje.

Još rešenja

Po želji proizvodimo i adsorpcijske sušače vazduha po mjeri kao specijalnu izvedbu

Rado ćemo da proizvedemo po želji i adsorpcijske isušivače po meri kao savršenu specijalnu izvedbu po potrebi „made in Germany“, na primer:

 • TTR agregate za sušenje u higijenskoj izvedbi
 • TTR agregate za sušenje za suvi vazduh bez LABS
 • TTR agregate za sušenje sa ekstremno niskim tačkama rosišta

Iskoristite mogućnost planiranja, konstruisanja i proizvodnje specijalnih izvedbi sa prilagođenim za individualne potrebe u usklađivanju sa našim specijalistima: Ovdje saznajte više …

Ovlaživač za klimatizaciju tokom pakovanja i zamrzavanja

Dalji primeri primene klima uređaja

 • Klimatizacija u uzgoju peradi

  Od temperature od 10 stupenjeva na dalje učinak leženja jaja znatno opada. I u tovu pilića temperature u hladno doba godine ne smije jako opadati. Jer nisu sve rase robusne, da mogu preživeti nagli pad temperature u staji. Zato bi poljoprivrednici trebali da budu spremni i imati pri ruci grejači sistem, kako bi životinjama i po zimi nudili optimalne uvete klime. Uljni grejači Trotec peradi zimi...

  Daljnje informacije
 • Kondicioniranje rashladna logistika

  U klima kondicioniranju rashladne logistike se sa isušivačima vazduha snižava rosište, tako da se ne stvara kondenzat. Trotec Group Vam za sve potrebe isporučuje odgovarajuće uređaje. Na raspolaganju stoje mobilna ili stacionarna rešenja sa tehnologijom kondenziranja ili adsorpcije.

  Daljnje informacije
 • Klimatizacija procesa u branši elektronike

  Puno prerađivačkih procesa u proizvodnji elektroničkih delova i poluvodiča zahtevaju ekstremno suvi vazduh – delomično sa rosištima daleko ispod 0 °C. Ta niska rosišta se vrlo dobro mogu postići sa učinkovitim adsorpcijskim sušilicama, takođe punktalno unutar stroja.

  Daljnje informacije
 • klimatizirati procese u industriji

  Kod klimatiziranje procesa industrije često se koriste koncepti sa stacionarnim tj. mobilnim isušivanjem vazduha. Često je lokalno u strojevima, postrojenjima ili pojedinim radnim procesima potreban suvi vazduh – konstantno i neovisno od uveta okoline. Kod Trotec Group industrijski kupci za to nalaze učinkovite adsorpcijske sušilice.

  Daljnje informacije