Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Trotec-merni uređaji emisije za najtočnije vrednosti
  1. Proizvodi i usluge
  2. Merni uređaji
  3. Emisija

Trotec-merni uređaji emisije za najtočnije vrednosti

Sa mernim uređajima emisija ste na tragu buci, finoj prašini i izvorima opasnosti. Profesionalni merni uređaji Trotec Group Vam pritom stoje na raspolaganju.

Trotec-merni uređaji emisije za najtočnije vrednosti
Trotec-merni uređaji emisije za najtočnije vrednosti
Trotec-merni uređaji emisije za najtočnije vrednosti

Profesionalno, pouzdano i povoljno.

Svejedno koje vrednosti emisije želite meriti ili koje izvore opasnosti i štetnih materije hoćete pronaći – Trotec ima dotičan merni uređaj emisija i dotičan detektor za Vas u ponudi.

Štetne materije, buka, fina prašina i štetno zračenje prave bolesnim. Zato se moraju pridržavati određene vrednosti emisije – zbog okoliša i zbog zaštite i sigurnosti suradnika i kupaca. I istepene gasova se moraju naći brzo i pouzdano, moraju se meriti izvori svetla i pronaći i da odredi lebdeće materije. Netočni rezultati merenja mogu biti fatalni – za ljude u Vašoj okolini i za Vaš posao. Idite na sigurno i budite uvek na aktualnom stanju sa profesionalnim i pouzdanim mernim uređajima i detektorima emisija Trotec. Merite brzo i pouzdano – da li privatno ili u poslu. Sastavite si Vašu profesionalnu mjernu jedinicu okoliša. BG30 detektor gasa nalazi rupe u cevima. Sa Trotec-mernim uređajima nivoa zvuka Tačno određujete nivo. merač rasvjete nudi univerzalno merenje svetla. Ti uređaji kao i BG20 merni uređaj ugljikovog monoksida, BR15 merni uređaj zračenja i PC200 brojač čestica sem toga osiguravaju detaljno, opširno i profesionalno merenje emisija. Pritom su svi Trotec uređaji za merenje emisija spretni i istovkaišo otporni, pouzdani i krajnje učinkoviti.

Stiskom gumba ste uvek brzo informirani o najvažnijim emisijama. Jednostavnim upravljanjem su Trotec-uređaji emisija pouzdani i primenjivi – uvek i svugde. Činite sigurnost sada još jednostavnijom i unesite graničnu vrednost alarma u uređaj. Automatska alarmna funkcija Vas onda informiše o visokim koncentracijama štetnih materije. Praktično i energetski štedljivo: Automatska funkcija isključivanja zaustavlja prisilno pražnjenje baterija.