Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

  1. Primene
  2. Montažni šatori
  3. Montažni šatori za zemljane radove vlasnika kablovske mreže

Montažni šatori za zemljane radove vlasnika kablovske mreže

Transparentan materijal omogućuje siguran rad

Pri polaganju bakrenih i optičkih kabla su potrebna radna područja zaštićena od vkaiša, kako bi provodili elektro radove. Ovde je monteru potrebno pogotovo dobro svetlo, kako bi boje mogao tačno identificirati i kablove ispravno povezati. Svi montažni šatori Trotec Group su svojim svetlosno propusnim materijalom podobni za primenu od strane vlasnika kablovske mreže. 

Da li šatori kosog ili ravnog krova – Trotec-radni šatori su idealni za najrazličitije radne primene pri izgradnje kablovskih mreža, kojima je potrebna zaštita od kiše i hladnoće: Tako na primer zemljane i radove vodova kao polaganje matice ili spajanje optičkih kablova u kazetama. Takođe se mogu tako izvoditi radovi održavanja na uklopnim i upravljačkim ormarima zaštićeno od vkaiša.

Svetlosno propusni materijal osigurava sigurno prepoznavanje svih boja u unutrašnjosti

Kako bi električari mogli izvoditi radove instalacije, održavanja i montaže bez umora i sigurno u unutrašnjosti šatora, su specifične osobine svetla poliesterske krpe posebno od prednosti. Dnevno svetlo se na tom materijalu apsorbira samo vrlo neznatno i bez iskrivljavanja boje. Tako je moguće prepoznavanje i razlikovanje različitih kablova bez problema. Materijal nije samo stalne boje, nego je i otporno na vodu, to znači, na kiši ne postaje težak i ne propada. Stabilnost k tome osigurava promišljena, samonosiva konstrukcija od fiberglasa.

Daljnja prednost: >Brzo postavljanje od strane jedne osobe za akcije jednog čoveka

Pored transparentnosti se kvalificiraju naši montažni šatori drugim prednostima za uporabu pri izgradnji kablovske mreže: Svi formati su u sekundi demontirani i mogu se spretno pospremiti. To vredi za montažne šatore TE-serije sa kosim krovom isto kao i za šatore ravnog krova K- i KE-serije. Zadnji se razlikuju po formatu ulaza: Kod K-serije se patentnim zatvaračem može otvoriti kao tročošak. Međutim, kod KE-serije tri patentna zatvarača omogućuju veliki ulaz u obliku pravočošaknika. Ali neovisno o tome, da li se primjenjuje TE-, K- ili KE-šator: Patentni zatvarači su uvek pokriveni i tako pričvršćeni zaštićeni od kiše. I uvek je postavljanje i demontaža gotova u sekundama od strane samo jedne osobe. Tako tehničar održavanja rasklopnog ormara neovisno od kolega može pogledati da li je sve u redu ili električar isto tako neovisno i dobro zaštićeno može spojiti optički kabel.

Montažni šatori za zemljane radove vlasnika kablovske mreže

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Dalji primeri primene za montažne šatore

  • Zaštićeno variti u izradi koloseka

    Ako se čekaju radovi varenja na tračnicama železnice, radnim snagama je potreban šator brzog postavljanja, koji se može sigurno da postavi i pričvrsti od strane samo jednog čoveka. Morate se moći da pouzdate u šator za varenje, koji će izdržati visoke temperature i koji nudi apsolutnu zaštitu od kiše ili vetra. Točno to nudi šator za izradu koloseka 250x180 KE-R.

    Daljnje informacije