Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

 1. Primene
 2. Tehnologija merenja

Tehnologija merenja

Profesionalna merna tehnika za industrijske primene, klimatizaciju, rashladne i ekološke tehnologije, kvalitet hrane i unutrašnjeg vazduha, rastojanja, područja i zapremine, za otkrivanje i otkrivanje curenja, otkrivanje, kontrolu, vlažnost i protok.

Kao dugogodišnji stručnjak i jedan od vodećih dobavljača prenosnih mernih instrumenata, Trotec ima pravi instrument za svaku vrstu merenja i koristi praktično znanje primjene i metrološki knov-hov. U Trotecu ćete pronaći pravi merni uređaj za vaše potrebe!

 • Kontrola brtvenosti prsluka za spašavanje i odjela za preživljavanje

  Kod kontrole brtvenosti odjela za preživljavanje, prsluka za spašavanje, oprema za ronjenje i zaštitnih odjela može postojati samo 100 posto sigurnosti, jer manje znači: Nema sigurnosti. Za inspekciju takve zaštitne odjeće specijalizirani ispitivači se zato pouzdaju u siguran merni uređaj po postupku Tracer gasa. LD6000 je takav merni uređaj.

  Daljnje informacije
 • Pronalaženje šteta na ležajevima i pukotina na rubovima

  LD6000 je set frekvencijske analize za akustično pronalaženje vodova. Ali uređaj može puno više raditi za sigurnosne tehničare u struci železnice: Na primer se tako mogu da pronađete štete na ležajevima na kotačima. „Zvučna tehnika“ se zove taj učinkovit način.

  Daljnje informacije
 • UV-lampe za SelectaDNA u policijskoj akciji

  Policija već godinama pojačano preporučuje markiranje skupocjenosti sa umjetnim DNA kao što je SelectaDNA. U slučaju provale se takva markirana roba vlasniku brzo može dodjeliti. Osim toga naljepnice sa napomenom umjetnog DNA zastrašivaju provalnike. Broj provala se smanjuje, povisuje se broj razjašnjenja. Markiranje je vidljivo sa UV-lampom.

  Daljnje informacije