Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

  1. Proizvodi i usluge
  2. Alati
  3. Merni alati

Merni alati

Laserski merni uređaji kompanije Trotec za rezultate bez greške kod merenja udaljenosti i niveliranja.

Digitalni merači daljine su nepobedivi u pogledu preciznosti i jednostavnosti pri rukovanju. Maksimalna preciznost merenja i najmodernija laserska tehnologija obezbeđuju pouzdane rezultate merenja prilikom određivanja dužine, visine, zapremine i drugih površinskih merenja. Merni uređaji kao krstasti linijski laseri omogućavaju niveliranje bez greške. Pomoću horizontalne, vertikalne i nagibne funkcije i dijagonalnih laserskih linija mogu se precizno realizovati instalacije.

Laserski merni uređaji su raznovrsno primenjivi

Kod radova u kući merači daljine BD21 i BD26 pokazuju svoju snagu - kao digitalna zamena za metar i libelu. 100% ravno projektovani laserski krst samonivelišućeg linijskog lasera olakšava orijentaciju tačaka za bušenje, pričvršćivanja, slika, nameštaja i drugih objekata. Primenjivo u sekundi, jednostavno za rukovanje: to su odlike mernih alata MultiMeasure Basic serije. Ne otežavajte sebi život bez potrebe! Kod radova na renoviranju i zanatskih radova odaberite linijsko krstaste lasere kompanije Trotec.

Digitalni merni alati kompanije Trotec štede vreme i novac

Što je komplikovanija merna situacija na licu mesta, utoliko je veća opasnost od grešaka merenja. One nisu samo neugodne, već mogu i da budu zaista skupe. Odaberite lasersku preciznost.