Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Odvlaživanje – profesionalno sa kompanijom Trotec
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Odvlaživanje

Odvlaživanje – profesionalno sa kompanijom Trotec

Trotec odvlaživači vazduha pružaju efikasnu zaštitu od vlage i korozije. Snažni uređaji za odvlaživanje su sinonim za održavanje suvoće po meri - i to u serijskoj izvedbi!

Vazduh u prostorijama ne bi trebalo da bude suviše suv ali ni previše vlažan. Ovo se odnosi na industrijske i komercijalne ali i prostorije koje se koriste privatno. Jer od izbalansirane klime u prostoriji koristi ima i čovek a ne samo građevinski materijal i osetljivi proizvodi u njoj. Trotec nudi perfektna rešenja po pitanju održavanja suvoće sa svojim inovativnim i kvalitetnim odvlaživačima - i to u svim područjima primene! Moderni agregati za sušenje održavaju sadržaj vode u vazduhu tačno na onom nivou koji je korisniku potreban.

Profesionalni odvlaživači kompanije Trotec su podesni za sve zadatke sušenja i rade čisto i pouzdano. TTR industrijski odvlaživači se koriste za optimalno obezbeđenje proizvodnje i proizvoda ali i za očuvanje vrednosti mašina, inventara i objekata. Njih odlikuje fleksibilno i snažno odvlaživanje, čak i pri niskoj tački rose. Komaktni, lagani i složivi a istovremeno snažni kada je reč o odvlaživanju: To su mobilni TTR-adsorpcioni odvlaživači vazduha.

Industrijski sušači ekstra klase, tako nazivaju agregate serije DH kompanije Trotec. Kondenzacioni industrijski odvlaživači se pre svega koriste u komercijalnom i industrijskom sektoru, uvek kada se traži trajno i pouzdano odvlaživanje vazduha. Na polju kondenzacionog sušenja Trotec u svojoj paleti proizvoda poseduje brojne modele iz tri serije: serije DH, serije DH-S, i serije DH-VPR+. Njiih odlikuje visok kapacitet odvlaživanja uz niske troškove rada. Naravno da oprobana tehnologija za kondenzaciono sušenje postoji i u mobilnoj izvedbi. Mobilni kondenzacioni odvlaživači vazduha i sušači vlage TTK serije su gospodari fleksibilne primene - kako za sanaciju štete od poplava, kod odvlaživanja građevinskih objekata tako i na gradilištu, u skladištima i privatnim prostorijama.

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo