Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Imate pitanje?

Za daljnje informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Obrtništvo: +49 2452 962 400
Industrija: +49 2452 962 777
Krajnji potrošač: +49 2452 962 450
E-Mail: info@trotec.com
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HighPerformance

Highperformace proizvodi kompanije Trotec

Snažna tehnika za mobilni i stacionarni tretman vazduha i kondicioniranje klime - to je naša profesija kao lidera na tržištu.

U ovoj rubrici imate pregled naših mašina za odvlaživanje vazduha, ovlaživanje vazduha, grejanje, ventilaciju, provetravanje, odvod vazduha, klimatizaciju, prečišćavanja vazduha, sušenje nakon poplate i uklanjanje mirisa kao i pribor za sektor saniranja. Pored toga vas informišemo o našim mernim uređajima i našim atraktivnim opcijama iznajmljivanja uređaja preko TKL - Trotec Rental Division.

 • Mobilni dehumidifikacija

  Robustan, kompaktan i izdržljiv i istovremeno snažan u dehumidifikaciji: ovo su mobilni razvlažači iz Troteca. Fleksibilne aplikacije usavršavaju naše mobilne kondenzacione uređaje za sušenje i sušare za zgrade - kako u restauriranju vodovoda, tako i na gradjevinarstvu, u skladištima iu privatnim prostorijama.

  Idi na proizvode
 • Dehumidification Stationari

  Visokokvalitetnim trošilicom Trotec je efikasnija zaštita od vlage i programa korozije. Ovdje ćete naći sve na temu optimalne vlage, odvodnjavanja i dehidratacije nakon oštećenja vode - najveći izbor širom svijeta.

  Idi na proizvode
 • Ovlaživanje

  Dajemo novim idejama za najmoderniju tehniku ovlažavanja vazduha puno mesta. Rezultat: Pouzdano ovlažavani i temperirani uredski i stambeni prostori kao i optimalno regulirana vlažnost vazduha u javnom prostoru.

  Idi na proizvode
 • Profesionalni ulje grejači

  Sa našim atraktivnim cijenama IDS-a i IDE-a na kompresorima na naftu, kotlovi na naftu dizajnirani da zadovolje najzahtevnije zahteve i zagađivač grijanja nafte u neoštećenom kvalitetu i performansama, izuzetno su fleksibilni u vašem izboru lokacije.

  Idi na proizvode
 • Mobilni električni grejači

  Profesionalni Trotec električni grejači su idealni za grejanje u zatvorenom prostoru i mogu se praktično koristiti bilo gdje. Ograničenja performansi Trotec ne zna! Za primene visokih performansi u industriji preporučuju se jedinice za grijanje visokih performansi.

  Idi na proizvode
 • merni uređaji

  Držite važne temperature i vrednosti na oku. Spretni TROTEC. AT HOME merni uređaji dostavljaju sve značajne podatke i činjenice, kako bi se u svakodnevnici mogli koncentrirati na bitno, opušteno i bez stresa.

  Idi na proizvode
 • Sanacija poplava

  Posebno kod sanacije štete od poplave važi - inovativnost retko nije na mestu. Agregati za sušenje i sistemi upravljanja od lidera u inovacijama na tržištu sušača su u svakom pogledu prvi izbor.

  Idi na proizvode
 • Pribor opšte

  Od profesionalaca za profesionalce: Originalni pribor kod Trotec-a kompletno iz jedne ruke. Jer mislimo od velikog u malo i potom imamo sve pod kontrolom. Rezultat: Puno korisničkih, inteligentnih detalja kao pametne dopune pribora.

  Idi na proizvode
 • Montažni šatori i vizualne zaštite

  Montažni šatori i mobilne vizualne zaštite Trotec u sekundama osiguravaju zaklonjen radni prostor. Za gradilišta, skladišta i medicinske tretmane.

  Idi na proizvode

Izaberite svoju industriju:

Nudimo širok spektar klimatskih rešenja. Da iznajmite ili kupite. Mi nalazimo pravo rešenje za svaku industriju.