Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Imate pitanje?

Za daljnje informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Obrtništvo: +49 2452 962 400
Industrija: +49 2452 962 777
Krajnji potrošač: +49 2452 962 450
E-Mail: info@trotec.com
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati

Električni alati za ruke i DII

Profesionalni alati Troteca igraju svoje snage u svakom plovilu i obezbeđuju precizne rezultate.

 • Akumulatorski odvijač/bušilica

  Akumulatorski odvijači/bušilice su s pravom obavezni deo profesionalne kolekcije alata. Konačno, ovaj alat ne olakšava samo privatnom korisniku kao i profesionalcima razna odvijanja i bušenja kod radova na modifikaciji i dogradnji kao i kod montaže i demontaže – mali, lagani i bežični električni alati istovremeno ubrzavaju i vreme izrade i obezbeđuju optimalan kvalitet radova zahvaljujući...

  Idi na proizvode
 • Akumulatorski odvijač/udarna bušilica

  Akumulatorski odvijači/udarne bušilice proširuju višestrane mogućnosti primene akumulatorskih odvijača/udarnih bušilica kroz dodavanje udarne sile jedne udarne bušilice.

  Idi na proizvode
 • Udarne bušilice

  Udarna bušilica je hobi majstoru svenamensko oružje za sve vrste bušenja, jer se ove višestrane bušilice ne samo da omogućavaju rad sa najrazličitijim materijalima i bušenje širokog spektra rupa, već se njome po želji može snažno čekićati, brzo izvoditi bušenje ali i odvrtati uz fino doziranje.

  Idi na proizvode
 • Čekić bušilice

  Čelično tvrdi zidovi ne dovode samo udarne bušilice do granica izdržljivosti već i korisnik mora u nekom trenutku da zastane, jer se prenos sile kod udarnih bušilica obavlja aktivnim pritiskom. Poznavaoci u tom slučaju posežu za Trotec čekić bušilicama jer tamo gde udarna bušilica dostigne svoje granice, naše čekić bušilice i dleta tek počinju i bez problema prolaze kroz svaki beton i kamen....

  Idi na proizvode
 • Multi funkcionalni alati

  Bez obzira da li je reč o glodanju, testerisanju, rezanju, rendisanju ili brušenju, multi funkcionalni alati su praktično nešto kao elektrificirani perorez za profesionalce u renoviranju i zato traženi koliko i raznovrsno primenjivi. Ono što na prvi pogled izgleda isto, kod detaljnijeg posmatranja ima znatne razlike u pogledu snage, kvaliteta i nivoa opreme. Uporedite samo – Trotec multi...

  Idi na proizvode
 • Ubodne testere

  Pored bušenja, sečenje drveta i drugih materijala je jedna od najčešćih delatnosti kod kućnih i ručnih radova. Nije nikakvo čudo da se električna ubodna testera razvila u jedan od najomiljenijih električnih alata. Za razliku od običnih ubodnih testera se osclilrajuće ubodne testere ne pomeraju samo vertikalno već i horizontalno. Ovaj višestepeni podesivi oscilirajući pokret smanjuje potrebnu silu...

  Idi na proizvode
 • Sabljaste testere

  Nijedan drugi električni alat nema više sinonima na tržištu: Sabljasta testera, krokodilka testera, testera za recipročni materijal, oscilirajuća testera ili čak i „električni lisičji rep“. Jer ovaj alat je univerzalno primenjiv koliko i njegov prethodnik po kome je dobio naziv. Ali ona poseduje snažan motor i mnoge dodatne funkcije, prema tome se može komforno i efikasno upotrebiti. Sasvim...

  Idi na proizvode
 • Ručne kružne testere

  Kružne testere spadaju praktično u osnovnu opremu svakog hobi majstora, jer omogućavaju jednostavno, brzo sečenje uzdužnih, poprečnih i rezova pod uglom u punom drvetu, iverici, plastici, lakim građevinskim materijalima ili aluminijumskim profilima, zavisno od kombinovanog tipa lista testere.

  Idi na proizvode
 • Električna hoblerica

  Hoblerica ne spada u najstarije alate bez razloga, one koje stolari i drvodelje do danas koriste prilikom obrade drveta – a naravno i mnogi oduševljeni uradi sam majstori, koji znaju da cene nesporne prednosti mašine za hoblovanje, kao što je glatka i ravnomerna površinska obrada, obaranje ivica ili pravljenje ivica.

  Idi na proizvode
 • Brusilica

  Brusilica je neizostavna kada je potrebna površinska obrada. Ali koji alat za brušenje je najprikladniji za koju oblast primene?

  Idi na proizvode
 • Ventilator vrućeg vazduha

  Da li varenje plastike, preoblikovanje materijala, stezanje kablova, otklanjanje ostataka materijala ili sušenje boja – ventilatori vrućeg vazduha su univerzalni pomagači i pripadaju zato već davno osnovnoj opremi svake profesionalne zbirke alata.

  Idi na proizvode
 • Pištolji za lepljenje

  Pištolji za lepljenje spadaju u osnovnu opremu svakog pasioniranog hobiste kao i u kutiju za alat angažovanog uradi sam majstora. Zahvaljujući stabilnom lepljenom spoju oni omogućavaju ciljano nanošenje i precizno doziranje lepka kao i precizan i čist rad – što je neizostavno za svaki savestan i ozbiljan rad hobiste i uradi sam majstora.

  Idi na proizvode
 • Heftalica

  Heftalice oduševljavaju odlikuju udarnom snagom kako profesionalce tako i uradi sam majstore. Brzim i pouzdanim pričvršćivanjem velikog broja vrsti materijala na drvo ovi uređaji su neprevaziđeni – da li kod pričvršćivanja tekstila i kože, folije i kartona ili čak i samog drveta.

  Idi na proizvode
 • Ugaona brusilica

  Dugo je ugaona brusilica bila alat profesionalaca. Hobi majstore uvek interesuju višestrane i inteligentne mogućnosti primene uređaja, počev od prostog presecanja pa sve do skidanja rđe i poliranja velikih metalnih površina.

  Idi na proizvode
 • Radne lampe

  Siguran i prijatan rad zahteva optimalne uslove osvetljenja, ali oni ne postoje svuda. Ove fleksibilne radne lampe vam pružaju optimalan pogled sa puno svetla na svim mestima gde nema instaliranog osvetljenja. Tamo, gde postojeće osvetljenje nije dovoljno, radnim lampama kompanije Trotec brzo i jednostavno možete da stvorite optimalnu rasvetu.

  Idi na proizvode
 • Kompresori i pneumatski alat

  Kompresor se praktično ubraja u osnovnu opremu koja mora da postoji u svakoj radionici ili garaži. Na kraju, kompresori nalaze veliki broj primena i dostupni su u skoro isto toliko različitih varijanti. Tako su neki pneumatski kompresori toliko praktični da staju u pregradu za rukavice dok drugi opet mogu da popune ceo prtljažnik vašeg automobila.

  Idi na proizvode
 • Merni alati

  Digitalni merači daljine su nepobedivi u pogledu preciznosti i jednostavnosti pri rukovanju. Maksimalna preciznost merenja i najmodernija laserska tehnologija obezbeđuju pouzdane rezultate merenja prilikom određivanja dužine, visine, zapremine i drugih površinskih merenja. Merni uređaji kao krstasti linijski laseri omogućavaju niveliranje bez greške. Pomoću horizontalne, vertikalne i nagibne...

  Idi na proizvode
 • Alat-pribor

  Sa odgovarajućom dodatnom opremom povećavate snagu vaših Trotec alata. Fokusirajte se na kvalitet i performanse.

  Idi na proizvode