Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Naši ventilatori za vaš dom
Naši ventilatori za vaš dom
Home Comfort
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HomeComfort
  3. Ventilacija

Ventilacija

Naši ventilatori za vaš dom

TVM 18
TVE 24 S
TVM 18 S

Trotec-ventilatori brzo i povoljno osiguravaju rashlađivanje!

Gdje god trebate svježeg vjetra, da li u uredu, u praksi ili privatno. Da li fiksni ventilator, ventilator toranj ili stolni ventilator. Svi mobilni Trotec-ventilatori ComfortTemp-serije se ističu jedinstvenim odnosom cene i učinka, fleksibilno su primenjivi u svakoj nutarnjoj prostoriji i naspram drugim rješenjima, kao npr. mobilnim klima uređajima, nepobjedivo povoljni u nabavi i pogonu.

Kao specijalista za hlađenje, Trotec ventilatori su nepobedivo ekonomični

U načelu, i za ventilatore serije TVM važi isto što važi i za svako rešenje kompanije Trotec: Svi mobilni uređaji ComfortTemp serije odlikuju se jedinstvenim odnosom cene i performansi. Osim toga, ventilatori iz TVM serije poseduju ogromnu prednost u odnosu na konkurentna rešenja za hlađenje kada se radi o troškovima nabavke i troškovima rada kao što su mobilni klima uređaji, jer su nepobedivo ekonomični. 

Koliko god leto bilo lepo, visoke temperature mogu i smetati. Radni dan u uredu postaje težak, znojna odjeća se lepi za telo i vruće temperature smetaju koncentraciji. Produktivan rad bez hlađenja nije moguć.

I kod kuće je ugodnost nemoguća, kada su temperature iznad 30 stupnjeva i svaki pokret postaje teret. Po danu vrućini još možemo pobjeći, ali najkasnije u toplim ljetnim noćima želimo ništa drugo osim rashlađenja i svježeg vazduha.

Ventilatori TVE-serije

Svi Ventilatori TVE-serije u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Ventilatori TVE-serije, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Ventilatori TVE-serije iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci