Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Imate pitanje?

Za daljnje informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Obrtništvo: +49 2452 962 400
Industrija: +49 2452 962 777
Krajnji potrošač: +49 2452 962 450
E-Mail: info@trotec.com
  1. Proizvodi i usluge
  2. Servis
  3. Usluga kalibracije

Trotec usluga kalibracije

Sertifikovana bezbednost – kalibracija mernih uređaja u skladu sa ISO standardom

Kao jedan od vodećih proizvođača kompletne opreme za građevinsku dijagnostiku i ekološku mernu opremu, Trotec vam pruža mogućnost da iz prve ruke dobijete kalibraciju, održavanje i popravku svih mernih uređaja. Sa kalibrisanim mernim uređajem izbegavate pojavu nepreciznih rezultata merenja i možete pouzdano da se zaštitite od mogućih zahteva za povraćaj sredstava. Zato igrajte na sigurno i iskoristite našu uslugu kalibracije za vaše Trotec merne uređaje: U laboratoriji naše fabrike vršimo kalibraciju u skladu sa ISO standardom na fiksno definisane merne opsege i tačke. Opcionalno se tačke kalibracije mogu i individualno definisati unutar navedenog opsega kalibracije

Minimizujte merni rizik – maksimizujte kvalitet ispitnog sredstva

Trotec laboratorija za kalibraciju nije samo vaša prva kontakt osoba za pouzdanu kalibracije termografske kamere, infracrvenih termometara ili uređaja za merenje klime – osim ISO kalibracije različitih mernih veličina kao što je temperatura i vlažnost, u kooperaciji sa našom partnerskom kompanijom Lufft Mess- und Regeltechnik GmbH po potrebi je moguća i DAkkS kalibracija vaših mernih uređaja.

Vaše prednosti kalibracije mernih uređaja u kompaniji Trotec:

  • Pouzdana usluga u sopstvenoj fabričkoj laboratoriji za kalibraciju sa proizvođačkom ekspertizom
  • Maksimalna bezbednost za vaše rezultate merenja
  • Izbegavanje nepreciznih rezultata i eventualno potrebnih dodatnih radova
  • Odbijanje mogućih rizika od odgovornosti

ISO ili DAkkS – razlike vrste kalibracije

U standardizaciji DIN EN ISO 9000 se postavlja uslov sledljivosti kalibracije ispitnih sredstava, što DAkkS sertifikat o kalibraciji uvek zadovoljava, a koji ima međinarodno važenje i bez dodatnih uverenja o sledljivosti. DAkkS-kalibracija je po pravilu potrebna samo kada su to izričiti zahtevi potreba klijenta. Ovaj postupak ipak nije od uticaja na sledljivost mernih veličina: Kao i kod povoljnije ISO kalibracije, i kod DAkks kalibracije su merne veličine na isti način prikazane dok se procedura često ne razlikuje ni i pogledu postupka ili brižljivosti.

Da li ISO ili DAkkS – samo pouzdano kalibrisani merni uređaji su osnova za stvarno pouzdane rezultate merenja. Zbog toga se pouzdajte u našu uslugu kalibracije i iskoristite Trotec uslugu kalibracije za provereno sertifikovanje vašeg mernih uređaja.

Da li želite ponovnu kalibraciju vašeg Trotec mernog uređaja?

Onda nam pošaljite postojeći merni uređaj jednostavno sa napomenom „usluga kalibracije“ i podatkom o željenom standardu kalibracije (ISO ili DAkkS) na sledeću adresu:
Trotec Gmbh, Trotec-Kalibrierservice, Grebbener Straße 7, 52525 Heinsberg.

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi Trotec usluge kalibracije, pošaljite nam jednostavno E-Mail ili koristite našu službu za povratno pozivanje.

Dostupno i prethodno kalibrisano

Sa prethodno kalibrisanim mernim uređajima možete od samog početka da profitirate na osnovu prednosti i usluga kalibracije. Mnogi naši merni uređaji pored standardne izvedbe se direktno iz skladišta isporučuju sa ISO sertifikatom o kalibraciji. Na zahtev je moguća i rekalibracija postojećih mernih uređaja.