Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Optimalno opremljeni za gastronomiju
  1. Industrija rešenja
  2. Pregled struke
  3. Gastronomija i hotelijerstvo

Optimalno opremljeni za gastronomiju

Profesionalna tehnika za odvlaživanje i grejanje sve do osiguranja kvaliteta životnih namirnica

Optimalno opremljeni za gastronomiju

Visok kvalitet za visoke standarde

U gastronomiji sva područja moraju da ispunjavaju visoke standarde. Ovo se proteže preko komforne i fleksibilne opreme restorana i prostorija za organizaciju događaja pa sve do pouzdanog osiguranja kvaliteta životnih namirnica, koje se skladište i obrađuju, kao i strogo pridržavanje higijenskih propisa pa sve do tehničke specijalne opreme koja čini da radni procesi za osoblje postanu brži i bezbedniji. Trotec gastronomima koji se zalažu za zahtevna jela i uslugu pomaže sa optimalnom tehničkom opremom za vaše preduzeće: sa snažnim odvlaživačima vazduha, grejalicama visokog kvaliteta, preciznim mernim instrumentima i fleksibilno primenjivim zidovima za zaštitu od pogleda.

Sa povećanjem zahteva u pogledu kvaliteta u gastronomiji rastu i zahtevi u pogledu tehničke opreme preduzeća. I to u svim područjima. Trotec grupa sa najmodernijom tehnikom podržava imaoce restorana i event menadžere, da bi svi govorili o vašoj posebnoj usluzi i da bi se knjiga rezervacija i dalje punila. Jer kvalitet počinje sa tehničkom opremom za radne prostorije i prostorije za goste.

Odvlaživanje u velikoj kuhinji

S jedne strane je kuhinja restorana puna pare i kuvanja, pri čemu se puno vode predaje u okolni vazduh. S druge strane, u kasnim večernjim i noćnim satima se vrši temeljno čišćenje radnih ploča i uređaja – najčešće uz velike količine vode. Svi ovi procesi obezbeđuju da relativna vlažnost vazduha u kuhinji i gastronomskim prostorijama raste na veoma visok nivo. Trotec grupa za primenu u gastronomiji nudi  mobilne i stacionarne adsorpcione odvlaživače vazduha TTR serije u najrazličitijim klasama snage. Ovim odvlaživačima vazduha se upravlja preko ugrađenog elektronskog higrostata, koji obezbeđuje da ne dolazi do prekoračenja vrednosti vlažnosti vazduha od 60 procenata. Modeli TTR serije su najpogodniji za odvlaživanje u rashladnim prostorijama jer rade i na temperaturama do -20 stepeni celzijusa.

Optimalni za gastronomiju pre svega za odvlaživanje skladišta, su i stacionarni kondenzacioni sušači DH serije od kompanije Trotec. Oni uveravaju kroz posebno visoku snagu odvlaživanja i ekstremno visok stepen efikasnosti.

Na prvi pogled: vrednosti klime u gastronomiji

Da bi zaposleni uvek imali pregled vrednosti vazduha uređaji za merenje vlažnosti kompanije Trotec i pre svega uređaji za beleženje podataka o klimi pružaju pouzdana merenja – uvek kada je reč o detaljima o klimi.

Optimalno opremljeni za gastronomiju

Termometar za pouzdanu kontrolu životnih namirnica

U zahtevnoj restoranskoj kuhinji naravno da ne sme da nedostaje termometar za životne namirnice. Sa kompaktnim BP2F i robusnim BP5F svaki profesionalac u gastronomiji je odlično opremljen, da može da proverava poštovanje rashladnog lanca ili temperature kuvanja jela. Sa termometrima za životne namirnice moguće je infracrvenom detekcijom utvrditi površinsku temperaturu pojedinačnih životnih namirnica ili celih paleta sa robom. A pomoću praktičnog rasklopivog ubodnog senzora od nerđajućeg čelika se lako i pouzdano može odrediti temperatura jezgra robe.

Dodatna toplota za svaki događaj

Dodatna toplota pritiskom na dugme: Ovo se pre svega traži kod organizacije događaja u odvojenim salama i gastronomskim šatorima. Sa električni kaloriferi TEH serije kompanije Trotec za svaku primenu odaju tačnu porciju toplote. Električne grejalice, koje se mogu pričvrstiti i na zidu, su fleksibilne i skoro svuda primenjive a ne troše kiseonik. Zahvaljujući integrisanom termostatskom upravljanju se generisana topla vazdušna struja kontinuirano podešava na željenu temperaturu – za optimalnu ugodnu toplotu za goste.

Ugodna toplota za gastronomiju na otvorenom

Da bi se gosti u hladnijim večernjim časovima na terasi osećali ugodno i posmatrali zvezdano nebo, IR 1200 S, IR 2000 S, IR 2570 S kvarcna grejalica bez prethodnog zagrevanja obezbeđuje usmerenu toplotu na stolovima. Plemenita kvarcna grejalica je podesna za zidnu i plafonsku montažu i zahvaljujući svom podesivom uglu nagiba se mogu fleksibilno koristiti. Inače bez ometanja gostiju, jer ova infracrvena kvarcna grejalica greje bez mirisa i buke.

Neutralizatori mirisa: brzo i pouzdano

Nakon roštilja, Show-Cooking eventa ili raskošnog švedskog stola se prostorije restora moraju brzo očistiti - i od mirisa koji nastaju od jela. Ovde se koriste neutralizatori mirisa od kompanije Trotec, koji profesionalno i brzo obezbeđuju čist i svež vazduh u prostorijama. Naravno bez hemikalija i parfema!

Zidovi za zaštitu od pogleda za uređenje odvojenih prostora

Gosti koji iznajmljuju prostorije restorana za posebne događaje često žele privatno područje u kojem se na primer postavlja švedski sto za VIP goste ili u koje manje grupe mogu da se povuku radi razgovora. Zid za zaštitu od pogleda VarioScreen kompanije Trotec se brzo postavlja i pruža optimalnu zaštitu za goste.

Koristite naše najbolje industrijske usluge

Nutzen Sie den Best-Practice-Industrieservice von Trotec

Pošto svako industrijsko preduzeće ima svoje karakteristične procese, sisteme i prostorije, svako rešenje za tretman vazduha takođe zahteva konfiguraciju uređaja specifičnu za svaki slučaj. Ukratko, često je teško izračunati kombinovane efekte strujanja vazduha, uslova vlažnosti vazduha i temperaturnih fluktuacija na čisto teorijskoj osnovi, na primer u područjima zaključavanja ili na transportnim trakama. Rezultat: Nepotrebni dodatni troškovi zbog prenaplaćenih zahteva ili - što je još gore - u praksi, nedovoljno funkcionalnih rešenja.

Možete računati na naše stručnjake

Potrebni su iskusni stručnjaci za klimatizaciju kako bi precizno izračunali potrebe u industriji i razvili prilagođene koncepte za klimatizaciju. Verujte našem timu stručnjaka i uslugama industrijskih usluga: Analiziramo situaciju individualnih potreba zajedno sa vama na licu mesta, utvrđujemo posebne zahteve uređaja i izrađujemo prilagođeno projektno rešenje do tačnog postavljanja uređaja.

Naši industrijski konsultanti takođe će vas rado obavestiti lično na Tel. +49 2452 962-777 o našim najboljim industrijskim uslugama iz prakse. Ili možete jednostavno poslati upit direktno našim stručnjacima u industriji sa vašim ličnim zahtevima. Odmah odgovaramo!

Trotec proizvodi za gastronomiju

Primeri primene za gastronomiju

  • Zaštita od vetra i vizualna zaštita za evente i gastronomiju

    Gastronomičari, organizatori i hoteljeri u Trotec Group nađu mobilno rešenje, koje ispunjava sve, što je potrebno, za stvaranje zaštićenih mesta za goste: Sa VarioScreen Business stoje na raspolaganju mobilne zaštite od vetra i vizualne zaštite, koje su u sekundama postavljeni i koje se mogu nizati jedno uz drugo.

    Daljnje informacije