Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Oprema za filmske setove / mesta snimanja
 1. Industrija rešenja
 2. Pregled struke
 3. Branša filma & fotografije i eventa

Oprema za filmske setove / mesta snimanja

Trotec-tehnika osigurava lepi vetar i opuštene glumce

Oprema za filmske setove / mesta snimanja

Oprema za foto setova / lokacije Shootinga

Zabite, negrijane lokacije. Modeli, koji zimi predstavljaju kupaće kostime. Scena oluje, koja mora da se snima pod blistavim plavim nebom: Na filmskim i foto setovima se često mora da služi trikovima, kako bi snimili tačno ono, što Shooting ili plan snimanja predviđaju. Trotec nudi profesionalnu opremu za specijalne efekte i tople uvete na setu.

Fotografi, shooting za kataloge ili slike mode: Što na slikama super izgleda, za modele i ekipu ne mora nužno da bude ugodno. Tako se letne kolekcije i kupaća moda snima zimi, dizajnerski nameštaj u Industrial Chic-u u surovom skladištu odmah izgleda puno plemenitije i otuphana kosa nije moguća pred mirnim Bluescreenom bez trikova.

Protiv naježene kože modela i za sigurne ruke stilista i opremljivača setova, koje se ne tresu od zime, Trotec nudi mobilna grejača rešenja, koji od najmanjeg prostora do najveće hale sve dovode na ugodnu temperaturu. Strojevi za vetar osiguravaju lepe efekte i mogu u sklopu sa vodom da prouzrokuju kiše i nevreme.

Rešenja za specijalne efekte i tople setove

Decentno u pozadini ili ispred kamere: Strojevi za vetar na filmskim setovima i mestima snimanja se bez njih više ne može. Kada mora da se simuliše vetar, oluja i nevreme, kad se pevačici u spotu diže kosa ili kada se dinamika vozila slikovito treba prikazati: Efekti vetra često igra centralnu ulogu u filmu, videima i TV-spotovima. Trotec nudi profesionalne strojeve za vetar, koji od blagog vihora preko lahora sve do orkana sve može da simuliše.

Kod snimanja na vani i na negrijanim mestima snimanja nekada može da bude burno. Kako bi glumci, kao i ekpipa u svako doba mogli sediti u toplom, Trotec nudi grejača rešenja za unutranje i vanjsko područje. Na primer kompaktan elektro grejači za kamp kučice i unutarnje prostorije, ili robusne uljne grejače agregate kao što su grejači uređaji ID-serije, koji se pri temperaturama do -20°C mogu da primenjuju i čak velike hale pouzdano grejati.

Koristite naše najbolje industrijske usluge

Pošto svako industrijsko preduzeće ima svoje karakteristične procese, sisteme i prostorije, svako rešenje za tretman vazduha takođe zahteva konfiguraciju uređaja specifičnu za svaki slučaj. Ukratko, često je teško izračunati kombinovane efekte strujanja vazduha, uslova vlažnosti vazduha i temperaturnih fluktuacija na čisto teorijskoj osnovi, na primer u područjima zaključavanja ili na transportnim trakama. Rezultat: Nepotrebni dodatni troškovi zbog prenaplaćenih zahteva ili - što je još gore - u praksi, nedovoljno funkcionalnih rešenja.

Možete računati na naše stručnjake

Potrebni su iskusni stručnjaci za klimatizaciju kako bi precizno izračunali potrebe u industriji i razvili prilagođene koncepte za klimatizaciju. Verujte našem timu stručnjaka i uslugama industrijskih usluga: Analiziramo situaciju individualnih potreba zajedno sa vama na licu mesta, utvrđujemo posebne zahteve uređaja i izrađujemo prilagođeno projektno rešenje do tačnog postavljanja uređaja.

Naši industrijski konsultanti takođe će vas rado obavestiti lično na Tel. +49 2452 962-777 o našim najboljim industrijskim uslugama iz prakse. Ili možete jednostavno poslati upit direktno našim stručnjacima u industriji sa vašim ličnim zahtevima. Odmah odgovaramo!

Nutzen Sie den Best-Practice-Industrieservice von Trotec

Trotec-proizvodi za branše filma & fotografije i eventa

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Primeri primene za kinematografiju i fotografiju

 • Vazduh u prostoriji bez virusa u klubovima i diskotekama

  U mnogim mestima klubovi i diskoteke se bore sa posledicama korona krize. Iako su restorani i prodavci ponovo otvoreni, ova odluka tek treba da bude doneta za klubove i diskoteke – verovatno i zato što se na njih često gleda kao na potencijalna žarišta virusa. Ovaj aspekt posebno zahteva efikasne higijenske koncepte pomoću kojih operateri mogu da obezbede maksimalnu zaštitu od infekcije za svoje...

  Daljnje informacije
 • Vođenje posetitelja na velikim priredbama

  Kako bi blokirali površine za posetitelje i markirali puteve, često se koriste metalne barijere. One su, ako se radi samo o optičkom navođenju, nepotrebne. Trotec Group ima mobilna rešenja vizualne zaštite u programu, koje su lagane i prostorno štedljive te su u sekundama rasklopive: VarioScreens.

  Daljnje informacije

Primeri primene za industriju zabave

 • Životinjske dokumentacije

  Kako lavovi love noću u pustinji? Gde se je anakonda sakrila? Kuda bježe antilope, kada ih se pronašlo u mraku? Ta i puno više pitanja filmotvorci mogu odgovoriti publici pomoću najmodernije tehnike. Jer baš kod životinjskih dokumentacija primena termografskih kamera postaje sve omiljenija. Detaljne slike otkrivaju sakrivene razvoje i gledatelju daje fascinirajuće uvide u svijet životinja. Sa...

  Daljnje informacije