Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

 1. Primene
 2. Opšta rešenja za dehumidifikaciju
 3. Isušivanje vazduha nakon sanacije

Brzo u vlastitoj kući: Isušivanje vazduha nakon sanacije

Agent nekretninama i graditelji kuće nakon gradnje u prostorijama koriste isušivače vazduha Trotec. Tako je vlastiti dom brzo spreman za useljenje.

Sa sanacijom se stanovi i kuće obnavljaju, da brzo nađu kupca. Taj servis korite agenti nekretnina, kada se radi o marketingu. I graditelji se pouzdaju u to, da su nova četiri zida u savršenom stanju, pre nego se usele. Napretkom gradnje i renovacije se povećava radost budućih stanara, koji jedva čekaju useljenje. Vrijedni i efektivni isušivači vazduha Trotec nude poseban servis. Osiguravaju brzo sušenje materijala i renovacije. Zato agenti sve češće koriste učinkovite uređaje – za najbolji servis i zadovoljstvo kupaca.

Agenti nekretnina imaju odgovoran posao: Moraju stan ili kuću naći za kupca. I objekt mora biti u savršenom stanju, kako bi odgovarao zahtevima. To znači, da se prostorije moraju sanirati ili renovirati, pre nego se proda. Specijalne želje kao primerice micanje zidova, obnavljanje itd. se naravno ispunjavaju. Ipak u pravilu kupac dosta potroši za to. Za stopostotno zadovoljstvo kupca, servis agenta mora biti savršen: Od pregleda objekta preko kupnje sve do useljenja. Pogotovo kada je u pitanju useljenje, moraju se držati dogovori termina i nuditi optimalan servis. Ipak novi kupci nemogu dočekati ući u novu kuću. Svaki agent nekretnina bi trebao ići na sigurno i koristiti posebna sredstva kako bi ubrzao useljenje kupca nakon sanacije ili nadogradnje.

Materijal vrlo brzo suh

Tako su agenti nekretnina opremljeni, da kupcu u svako doba profesionalno mogu pomoći: Sa raznim mobilnim kondenzacijskim isušivačima Trotec. Da li potpuna sanacija, manje renovacije ili sve novo: Mobilni snažni paketi su postavljeni u sekundi i rade punom parom za brzo koritšenje novih prostorija. Trotec nudi veliki izbor modela za svaku potrebu.

Ako se radi o novogradnji ili većim renovacijama kuće, preporučuje se učinkovita građevna sušilica TTK-Profi serije Trotec. Robusne sušilice rade samo na niskim temperaturama i grubim uvetima pouzdano i temeljito. Pritom uverava učinak isušivanja i manjim utroškom. Ne uzalud TTK-Profi serija pripada najuspješnijom serijom građevna sušilice Evrope.

Kada se radi o otklanjanju vlage nakon sanacije, agenti i kupci na poslu se mogu pouzdati isušivanja vazduha TTK-S-serije Trotec. Moderna i učinkovita tehnika osigurava, da građevni materijal u kratko vrijem brzo isušuje. I boje, lakovi i lepilo su vrlo brzo suvi.

Dodatan komfor za nove stanovnike nude uređaji TTK-E-S-serije Trotec. Nakon renovacije stana ili kuće praktične sušilice kompaktne klase zadaju zadnji udarac što se tiče isušivanja vazduha. Mobilne sušilice se tokom poslova ili već useljenjem različitih mesta novog doma mogu korsititi i štite novi interijer od vlage i korozije. Poseban plus: Integrisan zračni filter pored učinka isušivanja uređaja nudi dodatno i čišćenje vazduha. Unutar najkraćem roku su otklonjeni prašina, pare i mirisi.

Profi-građevne sušilice TTK-serije

 • Krajnje dugovječno i robusno.
 • Rade pouzdano i posebno snažni.
 • Učinkoviti u najgrubljim uvetima.
 • Suše građevni materijal u najkraćem vkaišu.

Obrtnički isušivači vazduha TTK-S-serije 

 • Veliki učinak isušivanja i pri niskim temperaturama
 • Ekstremno jednostavna izrada
 • Fleksibilno primjenjiv
 • Krajnje jako isušivanje vazduha
 • Prostorno šteljdivo naslagivanje

Prednsoti TTK-E-S-isušivača vazduha

 • Fleksibilno primjenjivo u različitim veličinama
 • Učinkovito i lepi modeli koji se uklapaju u elegantan ambijent
 • Prostorno štedljiva konstrukcija
 • Elektroničko regulisanje
 • Integrisan zračni filter za dodatno čišćenje vazduha
 • Najbolji odnos cene i učinka

Renovacije, opširna sanacija stanova i kuća: Za brzo sušenje građevinskog materijala i brzi pristup stanovnika nudi Trotec uvek odgovarajući model.

Još rešenja

 • Facility Management

Dalji primeri primene za odvlaživanje vazduha

 • Simulacija okoline u klima komori

  U klima komorama i vetrovnim kanalima se tri faktora optimalno moraju dati simulirati: Temperatura vazduha, snaga vetra i vlažnost vazduha. Za zadnje automobilska industrija treba isušivač vazduha, koji i pri najnižim rosištima ispod 0° C stvaraju veliku snagu – znači adsorpcijski isušivači visokoučinkovite klase.

  Daljnje informacije
 • Isušivanje & čišćenje vazduha lakiranje

  Pri lakiranju MV-delova vredi, da se tri parametara kontrolišu: temperatura prostorije, vlažnost vazduha i količinu prašine u vazduhu. Za taj korak proizvodnje u automobilskoj industriji nudimo pored isušivača vazduha i grejačih uređaja takođe i čistače vazduha budućnosti sa posebnim regulisanjem volumenske struje.

  Daljnje informacije
 • Isušivanje šatora

  Kod uspostavljanja šatora ili drugih provizornih smeštaja su bitni uveti prostorije. To posebno vredi za pomoćne smeštaje, u kojima je puno ljudi smješteno. To mogu biti šatorska ili kontenjerska naselja za azilante, logori za mlade grupe, šatorske prostorije, koje pri velikim eventima služe za noćenje, ili kontenjeri, u kojima sezonci nalaze prelazni smeštaj. Pogotovo u hladnim mjesecima, u...

  Daljnje informacije
 • Sušenje higroskopskog sipkog materijala

  Promjenjiva i previsoka vlažnost vazduha može uništiti sipkoću praha i granulata – i tako proizvesti velike naknadne troškove. Da se higroskopski sipki materijal ne ljepi i začepi tranportne puteve, vazduh se u kemijskoj i farmaceutskoj proizvodnji mora odvlažiti unapred. Sa adsorpcijskim sušilicama TTR-serije se to događa pouzdano.

  Daljnje informacije
 • Sušenje nakon čišćenja silosa

  Nakon čišćenja spremnika za skladištenje i silosa se morate moći pouzdati na potpuno sušenje, tako da je novi sipki materijal od početka zaštićen od vlage. I pošto se zato sušenje i brzo i ekonomično može provesti, preporučujemo kemijskoj i farmaceutskoj industriji naše visokoučinkovite sušilice TTR-serije.

  Daljnje informacije
 • Sušenje von Pellets

  Tko se ne brine o ispravnoj klimatizaciji proizvodnje i skladišta, riskira velike štete na svom proizvodu. To vredi i pri proizvodnji peleta. Biološko gorivo je posebno osetljivo na veliku vlažnost. Netretirana drvena sirovina prima vlagu iz vazduha. Rezultat može biti razarajući za kupca i proizvođača: Prijete fleke i buđ. I strojevi u pogonu pate pod vlagom i korodiraju. Kako bi osigurali...

  Daljnje informacije
 • Isušivanje vazduha u hotelu

  Ispravna klima je preduvet za ugodnost gostiju hotela. Pretopli i vlažan vazduh u sobi stvaraju zagušljivost i pljesnivost. Često i nakon kratkog vkaiša nastanu štete na građevinskom materijalu i na unutrašnjosti. Na tapetama nastaju fleke, zavjerse i rublje postaju vlažni i pljesnivi a u čošakovima u najgorem slučaju klica buđ. Pored raznih servisa zato ne bi trebalo štedeti na dotjeranoj tehnici...

  Daljnje informacije
 • Isušivanje vazduha u dvoranama za klizanje

  U svakoj dvorani za klizanje zbog razlike temperature vazduha i ledene površine neizbježno nastaje kondenzat – posebno, kada kroz rashladni uređaj stalno ulazi vlažan vazduh izvana. Rešenje protiv kapanja vode na led i šteta na zgradi su isušivači vazduha. Tako se sprječava nastajanje kondenzata unapred.

  Daljnje informacije
 • Sušenje tlačnog vazduha

  Najčešći uzroci za mirovanje proizvodnje je previše vodene pare u strojevima i postrojenjima te korozija u cjevovodima. Prevlažan tlačni vazduh bi se zato trebao sprečiti. Efektivna mogućnost je primena učinkovitih sušilica vazduha. Odgovor na pitanje, koliko suh mora biti tlačni vazduh, da bi garantujeo optimalne uvete proizvodnje i zaštitu strojeva i postrojenja, je relativna vlaga. Ona mora...

  Daljnje informacije
 • Mobilni uređaje za SHK-obrtu

  Puno obrta za sanitariju, grejanje i klimu su korisnici mobilnih uređaja Trotec Group. Ovde SHK-obrtnici nalaze sve iz jedne ruke, što im je potrebno u svakodnevnom poslu za prelaz ispada stacionarnih postrojenja: Mobilni grejači uređaji i grejače centrale, mobilni klima uređaji ili hlađenja sve do klima mernih uređaja za kontrolu mobilnog klima rešenja.

  Daljnje informacije
 • Isušivanje vazduha u kino dvoranama

  Posjetitelji kina žele pogotovo jedno: Sa dobrim filmom odahnuti od stresa svakodnevnice i u miru otići na fiktivno putovanje. Glasovi i nepoželjni izvori svijetla mogu isto tako biti smetajući kao i krivo temperiranje i loš vazduh u kino dvorani. Baš zato što se kino dvorane slabo mogu ventilirati, su one u pravilu opremljene sa učinkovitim klima sistemima. Ali ti su nažalost nedovoljni, kako bi...

  Daljnje informacije
 • Regulisanje vlage u stanicma raspodele gasa

  Posljedice kondenzata i velike vlažnosti vazduha u stanicma raspodele gasa su poznate – i skupe: Korozija na cevima, stepenicama i drugim metalnim delovima te ispadi radi vlažnosti upravljačke elektronike mogu prouzrokovati nepregledne troškove. Da uopće ne dođe do toga, isplati se investicija profesionalnog sistema isušivanja vazduha.

  Daljnje informacije
 • Regulacija vlage u stanici gasne turbine

  Elektrane sa gasnim turbinama znatno doprinose kratkotrajnom pokrivanju vršnog opterećenja. Da bi se sprečili otkazi u radu pojedinih gasnih turbina usled korozije i problema sa elektronikom, neophodno je primeniti osmišljen sistem za regulaciju vlage.

  Daljnje informacije
 • Offshore: Sprečiti koroziju

  Korozija metalnih delova u gondoli vetroelektrane ili u samom tornju tj. ispadi elektrike nažalost ne pripadaju tipičnim štetama od vlage u Offshore okolinama. One znače znatne dodatne troškove povećanim utroškom održavanja i reparature sve do mirovanja pogona. K tome smanjujete trajanje pogona postrojenja. Strateški postavljeno isušivanje vazduha, grejači uređaji i ventilatori ovde nude pomoć i...

  Daljnje informacije
 • Isušivanje vazduha za konstrukcije mostova

  U unutrašnjosti mostova su čelični nosači, elektro vodovi ili tehničke prostorije izložene velikoj vlažnosti vazduha. Već desetljećim se kao alternativa skupom premazivanju zobg zaštita od rđe dokazalo, da se most iznutra održava suvim sa isušivačima. Za isušivanje vazduha Vam stoje na raspolaganju Trotec adsorpcijske sušilice sa različitim kapacitetima.

  Daljnje informacije