1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Ovlaživanje

Ovlaživači vazduha - za zdravu klimu u prostoriji na radnom mestu

Optimalno ovlaženi vazduh u prostoriji povećava produktivnost i sprečava skupo neradno vreme.

Ovlaživači vazduha kompanije Trotec diskretno i bešumno pomažu kada previše suv vazduh u zatvorenim prostorijama postane problem. U kancelarijama, bibliotekama i javim ustanovama ali u radnoj sobi kod kuće: Za prijatnu klimu u prostoriji potrebna je prijatna temperatura prostorije kao i optimalna vlažnost vazduha u prostoriji.

Optimalna vlažnost vazduha u zatvorenim prostorijama iznosi između 40 i 60 %.

Relativnu vlažnost vazduha ispod 40% osećamo kao neprijatnu i to predstavlja jedan od glavnih razloga brojnih bolesti koje se javljaju u kancelarijama. Suzenje očiju, iritacija sluzokože i slaba koncentracija - ali i širenje bakterija, virusa i mikroorganizama u vazduhu su direktne posledice previše suvog vazduha u prostoriji i vazduha koji udišemo. Posledični dani provedeni na bolovanju su skupi - ali se mogu izbeći!

Evaporacioni ovlaživači vazduha obezbeđuju veću produktivnost na radnom mestu

Kod suviše suvog vazduha u unutrašnjim prostorijama odaberite profesionalne uređaje za ovlaživanje vazduha kompanije Trotec. Odvlaživač B 500 sa daljinskim upravljanjem je idealan za velike prostorije. Higrostatski upravljani multi talenat potpuno automatski stvara optimalnu vlažnost vazduha u prostoriji, prečišćava vazduh koji udišemo i sprečava stvaranje elektrostatičkog nabija.

Za ovlaživanje manjih prostorija, kancelarija i lekarskih ordinacija preporučujemo evaporacione ovlaživače vazduha iz HomeComfort serije. 3-u-1-perači vazduha AW 10 S i AW 20 S  dodatno obezbeđuju dodatno prečišćavanje vazduha i poboljšavanje mirisa.

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo