Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Brzo merenje sa laserskom preciznošću
  1. Proizvodi i usluge
  2. Merni uređaji
  3. Laserski merači udaljenosti

Brzo merenje sa laserskom preciznošću

Zaboravite stolarski i krojački metar. Sa laserskim mjeračem udaljenosti iz kuće Trotec određujete udaljenosti, površine i volumen na stisak gumba.

Brzo merenje sa laserskom preciznošću
Brzo merenje sa laserskom preciznošću
Brzo merenje sa laserskom preciznošću

Udobno i tačno!

Poznajete ljutnju, koja Vas snađe, kada stolarski i krojački metar pri merenju prostorija i udaljenosti ne rade kako treba? Stolarski se metar neprestano mora pomicati, kada se treba odrediti duža distanca. I već pri najmanjem trzaju je rezultat neprecizan.

Istovremeno se morate zavlačiti u uske kutove ili se sa stolarskim metrom u ruci nezgodno saginjati, ako je nešto na putu. Šetdite vreme i živce pri merenju i vjerujte laserskoj preciznosti Trotec.

Sa spretnim i ipak robusnim laserskim mjeračima udaljenosti ste udobno i brzo u svakom kutu i stiskom gumba dobivate precizne rezultate merenja.

Mi imamo različite laserske mjerače udaljenosti za svaku potrebu: Od jednostavnih merenja unutrašnjih prostorija sve do zahtjevnih merenja površina i volumena na gradilištima i u prostranim vanjskim okolinama. Za Vašu specijalnu primenu imamo odgovarajući merni uređaj za Vas – od modela za početnike sve do Profi modela sa integriranom kamerom.

Te širom sveta prvi laserski merač udaljenosti sa Touchscreenom! Za lasersku preciznost naših mjerača udaljenosti postoje i opširne dodatne funkcije, koje za Vas preuzimaju komplicirano računjanje – i pritom su svi modeli jednostavni za rukovanje.

Uporedni tehnički podaci

Svi uređaji za merenje udaljenosti u direktnom poređenju:

Kako biste pronašli tačno odgovarajući merni uređaj za vas, ovde imate priliku da jasno uporedite sve uređaje za merenje udaljenosti iz kompanije Trotec jedan s drugim.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci