Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Akumulatorski odvijač/bušilica PSCS 11‑12V
Akumulatorski odvijač/bušilica PSCS 11‑16V
Akumulatorski odvijač/bušilica PSCS 11‑20V
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati
 3. Akumulatorski odvijač/bušilica

Akumulatorski odvijač/bušilica

Akumulatorski odvijač/bušilica – neizostavni multi talenat za uradi sam majstore & profesionalce

Jednako snažno zavrtanje i komforno bušenje

Akumulatorski odvijači/bušilice su s pravom obavezni deo profesionalne kolekcije alata. Konačno, ovaj alat ne olakšava samo privatnom korisniku kao i profesionalcima razna odvijanja i bušenja kod radova na modifikaciji i dogradnji kao i kod montaže i demontaže – mali, lagani i bežični električni alati istovremeno ubrzavaju i vreme izrade i obezbeđuju optimalan kvalitet radova zahvaljujući mogućnosti izbora obrtne snage i mnogim drugim korisnim funkcijama.

Renomirani kvalitet plus odlična cena

Kod svih akumulatorskih odvijača/bušilica do sada su u načelu postojale samo dve opcije, ili da bude dobro a skupo ili da je jeftino. Power Tools kompanije Trotec vam sada pružaju pametan izbor: Dobra cena, dobar proizvod i dobar dizajn – sve u jednom. Visoke performanse u svakom pogledu, zato što naš Nimbus nije samo simbol renomiranog kvaliteta za merne alate i rešenja za tretman vazduha, već i za električne alate: Profesionalna Trotec rešenja sa izvanrednim odnosom cene i kvaliteta!

Snažni & fleksibilni akumulatorski odvijač/bušilica

Sastavljanje polica i nameštaja sa akumulatorskim odvijačem/bušilicom se dešava u tren oka, lajsne su brzo pričvršćene a novo ogledalo u kupatilu je brzo na svom predviđenom mestu. Ovaj praktični električni alat koriste početnici, iskusni hobisti i profesionalni majstori. Bez obzira na klasu snage svi naši akumulatorski odvijači/bušilice imaju sledeće karakteristike opreme:

 • snažan elektro motori sa dvostepenim reduktorom
 • Litjum jonski akumulator
 • Akumulator bez memorijskog efekta i samopražnjenja
 • različita podešavanja obrtnog momenta uklj. stepen za bušenje
 • Brzostezna glava sa automatskom blokadom vretena
 • Kontinuirano podesivi broj obrtaja sa Quick stop funkcijom
 • Integrisana LED radna lampa
 • Kućište sa Softgrip umetcima Prebacivanje obrtanja Levo-Desno i blokada uključivanja
 • sa prikazom punjenja akumulatora
 • sa brzim punjačem akumulatora (vreme punjenja = 1 sat)

Nakon stezanja nastavaka ili burgije, akumulatorski odvijač/bušilica je spreman za rad.

PSCS 11-12V
PSCS 11-16V
PSCS 11-20V

Akumulatorski odvijač ili akumulatorski odvijač/bušilica – u čemu je razlika?

Često laici ali i profesionalci smatraju da su akumulatorski odvijač i akumulatorski odvijač/bušilica ista stvar. Ako posmatramo preciznije, to nije tačno, jer je reč o dve različite varijante alata.

Akumulatorski odvijač

Akumulatorski odvijač:

Ovaj model se koristi isključivo za zavrtanje i predstavlja praktičnu alternativu običnom odvijaču. Akumulatorski odvijači postoje u različitim varijantama, u to se na primer ubrajaju štapni ili pištoljni odvijači. U našem sortimentu imamo akumulatorske odvijače koji poseduju adaptere nastavaka sa mehaničkom blokadom.

Akumulatorski odvijač/bušilica

Akumulatorski odvijač/bušilica:

Kako se iz naziva vidi, akumulatorski odvijač/bušilica je podjednako pogodan za bušenje i zavrtanje. Različite primene kod drveta i metala su moguće bez problema. Kvalitetne akumulatorske odvijače/bušilice koriste privatni uradi sam majstori i verzirani profesionalci i spadaju u apsolutne klasike unutar električnih alata.

Akumulatorski odvijač/udarna bušilica

Akumulatorski odvijač/udarna bušilica:

On se može koristiti i kao akumulatorski odvijač/udarna bušilica za bušenje i zavrtanje u drvetu i metalu. Ovaj snažni multi talenat poseduje i udarni mehanizam. Tako za tren oka možete da probušite rupe u čvršćem materijalu kao što su kamen ili beton.

Šta je akumulatorski odvijač/bušilica?

Akumulatorski odvijač/bušilica

Akumulatorski odvijač/bušilica je višestruko primenjiva kombinacija bušilice i akumulatorskog odvijača. Multi talenat je idealan za precizna bušenja i zavrtanja u drvetu ili metalu. Zahvaljujući modernoj akumulatorskoj tehnologiji ovaj alat je veoma fleksibilan i izvršava zadatke bez problematičnog kabla. 


Litijum jonski akumulatori – Bušenje & zavrtanje bez kabla

Svi naši akumulatorski odvijači/bušilice poseduju kvalitetan litijum jonski akumulator. Ovaj model je znatno lakši u poređenju sa drugim varijantama akumulatora kao što su nikl kadmijum ili nikl metal hibridni akumulatori. Pored toga on poseduje znatno veću gustinu energije. Ove prednosti omogućavaju duži rad kao i prijatnije rukovanje zahvaljujući manjoj težini alata.

Posebna prednost je da kod litijum jonskih akumulatora naših akumulatorskih odvijača/bušilica ne dolazi do samopražnjenja. I kada samo sporadično koristite akumulatorski odvijač/bušilicu, možete da ga odmah koristite i nakon više nedelja bez ograničenja i prethodnog punjenja. Kod ovih akumulatora nema više ni memorijskog efekta.

Napon akumulatora se navodi u voltima i pruža vam podatak o raspoloživoj snazi akumulatorskog odvijača/bušilice. Veća voltaža u tom slučaju podrazumeva i veću snagu. Naši kvalitetni prvorazredni akumulatori se odlikuju postojanom snagom, koja ostaje konstantna i sa padom punjenja. Raspoloživi kapacitet akumulatora prepoznajete bez problema preko trostepenog prikaza punjenja na akumulatoru. U obim isporuke ulazi praktičan brzi punjač. Nakon prijatno kratkog vremena punjenja od samo pola sata je vaš akumulatorski odvijač/bušilica ponovo spreman za rad.


Važne karakteristike opreme: Obrtni momenat, dvostepeni reduktor & Co.

Za zavrtanje je potrebniji manji broj obrtaja nego kod bušenja. Zato naši akumulatorski odvijači/bušilice poseduju dvostepeni reduktor. Ukoliko je potrebno, broj obrtaja možete jednostavno da promenite praktičnim regulatorom. Naši akumulatorski odvijači/bušilice zavisno od modela poseduju 19 ili 25 podešavanja obrtnog momenta plus stepen za bušenje. Tako možete individualno da podešavate obrtni momenat i na primer kod manjih zavrtnja da odaberete niži stepen. Tako obezbeđujete precizan i čist rad sa vašim akumulatorskim odvijačem/bušilicom.

U dodatne karakteristike opreme spada integrisana LCD radna lampaprebacivanje obrtanja Levo-Desno sa blokadom uključivanja kao i kontinuirana regulacija broja obrtaja sa Quickstop funkcijom. Ona sprečava da glava bušilice nastavi da rotira nakon otpuštanja dugmeta.

Komforna brzostezna glava bušilice sa automatskom blokadom vretena omogućava brzu i nekomplikovanu zamenu nastavaka za bušenje i zavrtanje.

Ergonomska konstrukcija sa optimizovanom tačkom težišta omogućava rad bez zamaranja. Čak i kod dužeg rada je time omogućeno precizno obavljanje rada bez nepotrebnih pauza. Posebno ugodno rukovanje omogućavaju gumirani softgrip ulošci na kućištu za izuzetno dobro držanje.

Udobna glava bez ključa sa automatskom zaključavanjem vretena

Praktični akumulatorski odvijač/bušilica & odgovarajući pribor

Možete da koristite sve uobičajene adaptere za nastavke, nastavke odvijače i burgije. Ipak vodite računa o podacima koji govore do kog prečnika osovine se delovi pribora mogu postavljati na vaš akumulatorski odvijač/bušilicu. Jednostavno proširite mogućnosti primene sa višestranim kompletom nastavaka i optimalnim dimenzijama nastavaka za različite primene. Takođe i HSS komplet burgija za metal ili komplet burgija za drvo proširuju nova polja rada za vaš akumulatorski odvijač/bušilicu.

Kada kupujete akumulatorski odvijač/bušilicu, preporučuje se nabavka i odgovarajućeg dodatnog akumulatora. Ukoliko morate da preduzimate dugotrajnije radove, kod pada punjenja akumulatora nije potrebno da idete na pauzu zbog punjenja već možete jednostavno da koristite drugi akumulator. Dok radite sa vašim akumulatorskim odvijačem/bušilicom, za to vreme se drugi akumulator ponovo puni u punjaču.

PSCS komplet nastavaka odvijača, 32-delni
PSCS komplet nastavaka odvijača, 32-delni
Komplet burgija za drvo, 15-delni
Komplet burgija za drvo, 15-delni
Komplet burgija za metal, 15-delni
Komplet burgija za metal, 15-delni
Komplet burgija za kamen, 15-delni
Komplet burgija za kamen, 15-delni
Akumulatorski odvijač/bušilica

Svi Akumulatorski odvijač/bušilica u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Akumulatorski odvijač/bušilica, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Akumulatorski odvijač/bušilica iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo