Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE PRITISKA
  1. Proizvodi i usluge
  2. Merni uređaji
  3. Pritisak

TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE PRITISKA

Digitalni merni uređaj za brzu i nekomplikovanu kontrolu pritiska u pneumaticima.

TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE PRITISKA

Merenje za pametne

Redovno merenje pritiska u pneumaticima na vozilu je pametna stvar. Jer ko ima pravilan pritisak u svojim gumama ima i manju potrošnju benzina.

Pored toga se i pneumatici manje habaju. A najvažnije: Bezbednosni rizici kao što je duži put kočenja ili nestabilnost u krivinama se svode na minimum.

Uvek pri ruci

Digitalni merni uređaj BY10 je praktičan u svakom pogledu. Jednim potezom brzo i precizno obavite kontrolu pritiska u pneumaticima.

Uređaj odgovara svim ventilima. Vrednosti se lako očitavaju na velikom LCD ekranu. A naravno da uređaj za merenje pritiska u pneumaticima staju u svaku torbu sa alatom.

Jednostavno merenje pritiska u pneumaticima! Uređaji za merenje pritiska kompanije Trotec obezbeđuju optimalan pritisak u pneumaticima, na automobilima, mountain bikes i dečijim biciklima.

Opitmalno se mogu koristiti i u komercijalnom sektoru. Uređaji za merenje pritiska odgovaraju za sve vrste ventila a zahvaljujući integrisanoj lampi korisni su i u mraku.

Svi manometri u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući manometar, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve manometri iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo