Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

PJSS 13-230V
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati
 3. Ubodne testere
 4. PJSS 13-230V

Ubodna testera PJSS 13-230V

Oštar profesionalni alat sa drškom za optimalno kretanje testere

Moćan motor od 850 V, izuzetno glatkog rada za rad sa niskim vibracijama

Ubodne testere sa drškom kao što je PJSS 13-230V kompanije Trotec nisu bez razloga nesporni favoriti stolarskog esnafa. Klasični štapni oblik sa drškom i niža tačka vođenja omogućavaju da se ova ubodna testera može veoma precizno voditi u krivinama, jer se ruka može položiti nisko na telo kućišta i u blizini lista testere.

Konstrukcija sa drškom ubodne testere PJSS 13-230V se pre svega ističe prilikom sečenja iznad glave ili sa donje strane, jer vas u tome ne ometa nikakav profil koji smeta. Umetak za ubodnu testeru ispod radnog komada vam pored toga pruža tu prednost da na gornjoj strani radnog komada možete da postignete apsolutno čistu površinu bez krzanja i možete istovremeno da zadržite dobar pregled nad kretanjem testere.

Osim toga, ubodne testere sa drškom kao što je to ubodna testera PJSS 13-230V, mogu se optimalno voditi sa dve ruke, čime se realizuju ne samo izuzetno precizni krivolinijski rezovi već pre svega i dugotrajniji rad bez zamaranja.

Profesionalci su impresionirani unutrašnjim vrednostima testere PJSS 13-230V. Poznavaoci očekuju da se broj pokreta ne dozira pritiskom na taster, već preko posebnog točkića za podešavanje precizno i kontinuirano od 0 do 3.000 min‑1 u skladu sa karakteristikama materijala.

Kada se uključi, snažan motor od 850 W sa mirnim radom odmah stavlja svoju celokupnu snagu na raspolaganje, koja se preko 4-strukog oscilirajućeg hoda u skladu sa karakteristikama materijala prenosi na radni komad. Sa ubodnom testerom PJSS 13-230V možete da ostvarite dubine rezanja u drvetu do 80 mm, u aluminijumu do 12 mm i u metalu do 8 mm. Zaštita od ponovnog pokretanja sprečava automatsko ponovno uključivanje slagalice, npr. B. nakon nestanka struje i na taj način nudi dodatni nivo sigurnosti.

Brzostezna glava PJSS 13-230V pri tom omogućava zamenu lista testere bez alata u nekoliko sekundi. Mogu se stezati svi listovi testere koji imaju dršku sa jednim grebenom, a da bi odmah mogli da počnete sa radom, u obimu isporuke se već nalaze visoko kvalitetni listovi testere za sve vrste primene.

Dodatne mogućnosti primene vaše PJSS 13-230V se otvaraju sa našim višedelnim setom listova testera za drvo ili setom listova testera za metal – oba su naravno dostupna u najboljem Trotec kvalitetu.

Lasersko vođenje na preciznom kursu

Pored optimalnih performansi testere zahvaljujući jakom motoru sa mirnim radom i varijabilno podesivom oscilirajućem hodu, za kvalitet rezanja testere od odlučujuće važnosti je i dobra preglednost. To nije problem za PJSS 13-230V: Providna zaštita od krzanja sa vrhom za markiranje obezbeđuje precizne rezove bez krzanja prilikom sečenja. Dodatno, integrisana LED lampa kao i praktična funkcija izduvavanja pruža perfektan pregled područja rezanja bez piljevine na osvetljenom radnom komadu.

Pored toga, PJSS 13-230V poseduje inovativno lasersko svetlo za navođenje koje se može posebno uključivati. Laser projektuje crvenu liniju na radni komad i tako precizno prikazuje smer rezanja čime se olakšava vođenje testere slobodnom rukom duž prave linije. Odstupanja od linije reza se odmah mogu videti i korigovati.

Sa idealnom tačkom težišta, kompaktna PJSS 13-230V je ergonomski optimizovana za profesionalan kontinuirani rad dok kućište poseduje Softgrip uloške. Zato i kod duže primene ona prijatno i sigurno leži u ruci, obezbeđuje sigurno držanje bez vibracija prilikom sečenja, dok robusna čelična osnovna ploča omogućava precizno vođenje. Kod ugaonih rezova se rezna ploča može zakretati bez alata na obe strane u koracima od 15° do ugla od 45°, a za zaštitu osetljivih radnih komada se može postaviti priložena plastična klizna papuča.

Sa PJSS 13-230V možete čisto da napredujete u svakom okruženju

PJSS 13-230V je čisto rešenje za razne vrste radova koji se obavljaju ubodnom testerom - i to ne samo u radionici, garaži ili na otvorenom. Ovu ubodnu testeru možete bez problema da koristite i u vašem stanu zahvaljujući integrisanom usisavanju prašine bez pravljenja haosa od piljevine nakon završenog posla.

Želite brzo i komforno da na licu mesta skratite kuhinjsku ploču ili policu u dnevnoj sobi? Podesite funkciju ventilatora PJSS 13-230V jednostavno na režim usisavanja i priključite eksterni usisivač na uređaj. Funkcija usisavanja čuva prostoriju kao i okolni vazduh čist od piljevine drveta, plastike ili metala kao i prašine od piljevine - tako da možete komforno da testerišete u stanu!

Brži rad bez alata

Za razliku od mnogih drugih ubodnih testera koje se nalaze na tržištu, za korišćenje PJSS 13-230V vam uopšte ne treba dodatan alat. Od zamene lista testere pa sve do podešavanja ugla rezanja, kod ove ubodne testere sve se obavlja potpuno bez upotrebe alata. Ovo se ne podrazumeva svuda, ali to je standard kod PJSS 13-230V!

Pregled centralnih karakteristika opreme PJSS 13-230V

4-stepena osciliranja
4-stepeni rada: Tri stepena osciliranja plus stepen za fino rezanje.
Ugaoni rezovi do 45 °
Osnovna ploča su zakretanjem u koracima od po 15° za ugaone rezove do 45°.
Podešavanje ugla rezanja bez alata
Bez alata podešavanje ugla rezanja.
Elektronski odabir broja pokreta
Elektronski odabir broja pokreta za rad prilagođen karakteristikama materijala.
Zamena lista testere bez alata
Brzostezna glava za zamenu lista testere bez alata u nekoliko sekundi.
LED radno svetlo i lasersko svetlo za navođenje
LED radno svetlo i lasersko svetlo za navođenje su integrisani i mogu se odvojeno podešavati.
zaštitu od krzanja
Providna zaštita od krzanja za rezove bez krzanja u drvetu.
Jednostavno uključite i direktno krenite u rad sa 850 W.
2 funkcije ventilatora
2 funkcije ventilatora: Izduvavanje za liniju reza bez piljevine i usisavanje za rad bez prašine.
Priključak za usisavanje prašine
Integrisani priključak za usisavanje prašine – adapter za usisivač je sadržan u obimu isporuke.

PJSS 13-230V vam pruža maksimalnu preciznost kod svih radova koji se obavljaju ubodnom testerom

Bez muke izvodi i duboke rezove
PJSS 13-230V je perfektno sinhronizovan sa snažnim motorom sa mirnim radom i elektronskom regulacijom broja pokreta sa kontinuiranim podešavanjem, pa zato sa ovom ubodnom testerom možete bez muke da postignete dubinu rezanja do 80 mm u drvetu.
4-stepena oscilacije za tvrde materijale
Univerzalno korisna za sve projekte: Sa PJSS 13-230V možete da sečete drvo, ali bez problema i plastiku, limove, cevi ili profile, sa dubinama rezanja u aluminijumu do 12 mm i metalu do 8 mm.
Optimalno za uzane fazonske i krivolinijske rezove
PJSS 13-230V odlikuju brže kretanje testere i optimalno ponašanje u krivinama. Sa ovom oscilirajućom ubodnom testerom suvereno ćete izvoditi fazonske i krivolinijske rezove.
Paralelni graničnik za ujednačene razmake između rezova
Priloženi paralelni graničnik se može varijabilno podešavati na širinu do 15 cm i stoga on predstavlja neizostavno pomagalo za izvođenje preciznih rezova paralelno sa ivicom radnog komada kao i za sečenje dasaka jednake širine.
Ubodne testere

Svi Ubodne testere u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Ubodne testere, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Ubodne testere iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Snažan motor od 850 W sa velikom snagom za rad bez vibracija
 • 4-stepeni prekidač za optimalno kretanje testere: Tri stepena osciliranja plus stepen za fino rezanje
 • Uključivanje laserskog svetla za navođenje za označavanje linije reza
 • Elektronski odabir broja pokreta za rad prilagođen karakteristikama materijala
 • Čelična osnovna ploča sa odvojivom kliznom papučom - za ugaone rezove sa zakretanjem bez alata na obe strane do 45°
 • 2 funkcije ventilatora: Izduvavanje za liniju reza bez piljevine i usisavanje za rad bez prašine
 • Zaštita od ponovnog pokretanja za automatsko ponovno pokretanje, npr. B. nakon nestanka struje koji treba izbeći
 • Brzostezna glava za zamenu lista testere bez alata u nekoliko sekundi
 • Zaštita od krzanja za rezove bez krzanja
 • Integrisana LED radna lampa
 • Gumirani softgrip ulošci u kućištu ručke za izuzetno dobro držanje
 • TÜV sertifikat o kvalitetu

Brz pregled svih važnih karakteristika

Snažan motor sa 850 W
Miran rad
Broj obrtaja u praznom hodu 0 do 3.000 min-1
3 stepena osciliranja plus stepen za fino rezanje
Kontinuirana regulacija broja pokreta
Ugaoni rezovi do 45 °
Zamena lista testere bez alata
Koncipirano za kontinuirani rad
Integrisana radna lampa
Mogućnost uključivanja laserskog svetla za navođenje
Funkcija izduvavanja
Funkcija usisavanja
Softgrip za bolje držanje
Obim isporuke ubodne testere Trotec PJSS 13-230V

Ubodnu testeru PJSS 13-230V dobijate sa paralelnim graničnikom, adapterom za eksterno usisavanje prašine, zaštitom od krzanja, kliznom papučom, tri lista testere za drvo i jednim listom testere za metal.


Renomirani kvalitet plus odlična cena

Kod svih oscilirajućih ubodnih testera do sada su u načelu postojale samo dve opcije, ili da bude dobro a skupo ili da je jeftino. Power Tools kompanije Trotec vam sada pružaju pametan izbor: Dobra cena, dobar proizvod i dobar dizajn - sve u jednom. Visoke performanse u svakom pogledu, zato što naš Nimbus nije samo simbol renomiranog kvaliteta za merne alate i uređaje za tretman vazduha, već i za električne alate: Profesionalna Trotec rešenja sa izvanrednim odnosom cene i kvaliteta!

Kupovina

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.425.000.104
Tehnički podaci
  Broj hodova u praznom hodu kombinovano 0 - 3.000 min-1
  Stepeni oscilirajućih hodova 1 – 3
  Hod [mm] 21
  Točkić za podešavanje odabira broja hodova kombinovano 1 - 6 Stufen
  Dubina rezanja maks. drvo [mm] 80
  Dubina rezanja maks. aluminijum [mm] 12
  Dubina rezanja maks. metal [mm] 8
  Ugao reza levo/desno 0°/15°/30°/45°
Električne vrednosti
  Priključak za struju 230 V, 50 Hz
  Primljena snaga [W] 850
Električni priključak
  Priključni utikač CEE 7/17
  Dužina kabla [m] 3
Vrednost zvuka u skladu sa EN 62841
  Nivo zvučnog pritiska [dB(A)] 88
  Nivo zvučne snage [dB] 99
  Nesigurnost K [dB] 3
Informacija o vibracijama u skladu sa EN 62841
  Vrednost emisija vibracija list ubodne testere drvo (ah) [m/s²] 9,5
  Nesigurnost list ubodne testere drvo (K) [m/s²] 1,5
  Vrednost emisija vibracija list ubodne testere metal (ah) [m/s²] 11,2
  Nesigurnost list ubodne testere metal (K) [m/s²] 1,5
Karakteristika sigurnosti
  Klasa zaštite II
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 280
  Širina (bez ambalaže) [mm] 75
  Visina (bez ambalaže) [mm] 180
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 2
Опрема, карактеристике и функције
Funkcije i oprema
  Kontinuirana regulacija broja obrtaja
  Funkcija ventilatora
  LED-svetlo
  Sigurnosni prekidač
  Poklopac lista testere
  Zamena radnog alata bez alata
  Klizna papuča
  paralelni graničnik
  Integrisani sistem za usisavanje prašine
  zaštitu od krzanja
  Uređaj sa kablom
  Laser
  Dodatni rukohvat
  Prekidač za uključivanje/isključivanje
  Restart protection
стандардна испорука
Pribor obim isporuke
  T-oblik listovi testere 4x (1xmetal, 3xdrvo)
  Adapter za usisavanje prašine

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Preuzimanje

Loading...