Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE VLAŽNOSTI
  1. Proizvodi i usluge
  2. Merni uređaji
  3. Vlaga

TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE VLAŽNOSTI

Precizni merni alati za određivanje vlažnosti različitih materijala, površina kao i okruženja.

TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE VLAŽNOSTI
TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE VLAŽNOSTI
TROTEC UREĐAJI ZA MERENJE VLAŽNOSTI

Trotec nudi više modela na tržištu: robusne CM uređaje za građevinarstvo i praktične ručne merne uređaje za privatnu upotrebu.

CM uređaji na zadatku

CM uređaji kompanije Trotec daju podatak o visini preostale vlage u nekom građevinskom materijalu, na primer u podnim oblogama.

Nema potrebe za dodatnim pomagalima i alatima kada se koristi CM kompletni set. U najkraćem vremenu se određuje stvarna preostala vlaga u procentima.

Ručno merenje vlažnosti

Dve elektrode - jedna precizna vrednost: Ovako rade priručni uređaji za merenje vlažnosti kompanije Trotec. Uređaji za merenje otpornosti se primenjuju pre svega za privatnu upotrebu. Na taj način svako, ko kod kuće radi sa građevinskim materijalima kao što je gips, malter i estrih ali sa drvetom, može da bude siguran da se vlaga drži u zelenoj zoni.

Uređaji za merenje vlažnosti bez problema određuju i preostalu vlagu u ogrevnom drvetu.

Brzo i pouzdano određivanje vlažnosti može da spreči velika oštećenja na građevinskom objektu i u unutrašnjosti. Merenje vlažnosti može da bude korisno čak i u normalnoj kućnoj primeni - na primer kada se radi o određivanju preostale vlage u ogrevnom drvetu.