Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

 1. Primene
 2. Radni šatori, privatnost za mobilne uređaje
 3. Zaštita od vetra i vizualna zaštita za evente i gastronomiju

Fleksibilna zaštita od vetra i vizualna zaštita za više atmosfere

Lijepo, lagano i brzo postavljeno – mobilni zidovi štite Vaše goste

Gastronomičari, organizatori i hoteljeri u Trotec Group nađu mobilno rešenje, koje ispunjava sve, što je potrebno, za stvaranje zaštićenih mesta za goste: Sa VarioScreen Business stoje na raspolaganju mobilne zaštite od vetra i vizualne zaštite, koje su u sekundama postavljeni i koje se mogu nizati jedno uz drugo.

Da li klasičan koncert, sezona pivskog vrta ili zatvoreno društvo: Kada za grupe gostiju želite odvojiti područja, puno organizatora još uvek koriste mobilne drvene ili plastične zidove. Ali ti imaju puno nedostataka: Nespretni su, teški i treba im puno mesta za skladištenje. Mobilni VarioScreen-zidovi Trotec Group se sastoje od brzog postolja od staklenog vlakna i ekstremno otpornom poliesterskom krpom. U sekundama može biti postavljen od samo jedne osobe i nakon primene isto tako brzo se sklopi i drži prostorno štedljivo u prenosnoj torbi.

Jednobojan, proziran ili sa logotipom: Individualni dizajn stvara atmosferu

Izvorno ovi zaštitni zidovi su iz područja montažne i zaštite od nesreća i imali su vrlo funkcionalan dizajn. Za poslovne primene stoje na raspolaganju i individualne specijalne izvedbe, koje stvaraju atmosferu: Tako se mobilni zidovi mogu biti proizvedeni kao čista zaštita od vetra takođe prozirno ili poluprozirno sa prozorčićima. I naravno višebojan kao klasična zaštita od vetra i vizualna zaštita u svim mogućim bojama i sa logotipom.

Poluokrugao, cikcak ili uglasto postavljanje: VarioScreen Business se prilagođava

Mobilan VarioScreen poslovni zid je ekstremno prilagodljiv, kada se radi o tome, da se područja za goste odvajaju: Tako postoji VarioScreen od 4 polja u formatu 180 x 180 cm – štiti znači duljinu cca. 7 metara sa 3 pregiba. Može se postaviti kao polukrug, kao cikcak ili kao klasičan uglasti zid. Ako se veća područja trebaju zaštititi, pojedine zaštite od vetra i vizualne zaštite se mogu putem stabilnim patentnim zatvaračima redati jedna do druge: na 14 metara, na 21 metara, na 28 metara – u principu beskrajno. Kao pribor za stabilizaciju su dostupne metalne šipke na nogarima te set heringa i sajle za dodatno učvršćenje.

Ovaj proizvod se proizvodi za Vas na upit. Ako imate interesa, javite se na:

Kontaktna osoba: Marc Pluijmaekers
Telefon: +49 2452 962 481
E-Mail: zelte@trotec.de

Zaštita od vetra i vizualna zaštita za evente i gastronomiju

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Dodatni primeri primene za radne šatore / ekrane za privatnost na mobilnim uređajima

 • Vizualna zaštita od nesreće za policiju & spasilace

  Kod nesreća, na mestima zločina i tokom akcija u katastrofama, spasilace nažalost često ometaju znatiželjni. Što brže se zaštiti mesto događaja, to bolje spasilaci mogu da odrade svoj posao. Za to Vam Trotec nudi mobilno rešenje za brzo postavljanje: VarioScreen.

  Daljnje informacije
 • Šatori za tretman i skladištenje za vreme katastrofa

  Trotec se obavezao optimiranju vazduha u radnim prostorijama i radnim procesima. Za nas to toliko doseže, da u slučaju nužde isporučujemo i radnu prostoriju. Na primer u obliku šatora za tretman i skladištenje, koji se pri uporabi u katastrofama od strane THW i hitne službe griju ili hlade.

  Daljnje informacije
 • Vježba evakuacije putničkih brodova

  Iako putnički brodovi slove kao vrlo sigurna prevozna sredstva, mora se i ovde ozbiljno shvaćati priprema za nuždu. Međunarodne odredbe, koje su se postavile pod krilima Ujedinjenih Naroda, propisuju, da u okviru sigurnosnih mera brodsko osoblje takođe mora apsolvirati školovanje za slučaj evakuacija. Da se za slučaj nužde može trenirati u realnim uvetima, koriste se strojevi za maglu. Simulator...

  Daljnje informacije
 • Vježba evakuacije vazduhoplova

  Iako se prometni vazduhoplovi danas proizvode po najmodernijim standardima, strojevi nisu zaštićeni od tehničkih problema. Kod nezgode tako aerodromsko osoblje mora tačno znati, što se treba napraviti u vezi zaštite putnika i vlastite sigurnosti. Na takve slučaje u nuždi se osoblje priprema sa specijalnim vježbama. Tome pripada takođe izvođenje putnika u slučaju požara iz zadimljenog vazduhoplova....

  Daljnje informacije
 • Vježba evakuacije vlakova

  Da li je defektna klima, šteta na prigonu ili požar kante za smeće: Razlog razvoja dima u vlaku se u pravilu zna tek nakon završetka gašenja. Ali pre toga za osoblje vredi, da sačuvaju mirnoću i evakuiraju putnike. Kod dotičnih vježbi zaštite od požara se saradnici pripremaju na slučaj u nuždi. Kod takve vježbe se često koristi simulator magle i dimnog gasa FS200 Trotec. Jer on osigurava...

  Daljnje informacije
 • Skladišni šatori/šatorske hale

  Šatorske hale i veliki skladišni šatori su brzo i povoljno postavljeni naspram konvencionalnim skaldišnim halama. Jedini izazovi naspram zgradama su – čak kod izoliranih šatorskih hala – kondenzat te regulisanje vlažnosti vazduha. Stacionarne visokoučinkovite sušilice sa sistemom crijeva za ravnodnosan dovod suvog vazduha sprječavaju probleme vlažnosti unapred.

  Daljnje informacije
 • Vođenje posetitelja na velikim priredbama

  Kako bi blokirali površine za posetitelje i markirali puteve, često se koriste metalne barijere. One su, ako se radi samo o optičkom navođenju, nepotrebne. Trotec Group ima mobilna rešenja vizualne zaštite u programu, koje su lagane i prostorno štedljive te su u sekundama rasklopive: VarioScreens.

  Daljnje informacije