Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Klima kondicionisanje za transport i logistiku
 1. Industrija rešenja
 2. Pregled struke
 3. Transport & logistika

Klima kondicionisanje za transport i logistiku

Industrijski uređaji za odvlaživanje vazduha, održavanje suvoće i pročišćivanje vazduha

Klima kondicionisanje za transport i logistiku

Uskladištenje, iskladištenje, komisija

industrijski promet robe znači stalan pokret i ista pravi prašinu. Pored održavanja suvoće skladišta i utovarnih zona te hlađenja i odvlaživanja vazduha je pročišćivanje vazduha poseban izazov u transportnoj i logističnoj branši.

klima kondicionisanje je naša profesija. Rešenjima čišćenja vazduha Trotec Group je sva roba zaštićena od prašine i štetnim tvarima u zraku: Tako nudimo za usisavanje prašine i dovod svežeg vazduha u skladištama ili utovarnim zonama među ostalom multifunkcionalne ventilatore. Jedan od njih je mobilna TTV-4500 platforma sa mogućnostima priključka za osam creva i jednu vreću za prašinu. U jako opterećenim područjima su naši pročišćivači vazduha TAC-serije snažna rješenja za klima kondicionisanje u skladištu, pri transportu i u logistici.

Isušivanje vazduha u području hodnika hladnjače

Kao logističar poznajete problem: U utovarnim zonama i posebno u hodnicima hladnjača oscilacije temperatura mogu brzo da dovedu do nastajanja kondenzata. Sa industrijskim isušivačima vazduha TTR-serije i adsorpcijskih sušilica DH-serije se ovde kondenzat može da spreči i vlažnost vazduha da kontroliše. K tome imamo klima uređaje za rashladnu logistiku u programu. Također i grejače uređaje, kako bi hale držali bez mraza.

Nema šanse više za buđ, kondenzat i gubitak arome

Sa našim industrijskim uređajima za transportnu i logističnu branšu, imate klima kondicionisanje optimalno pod kontrolom: Nema više problema sa kondenzatom pri prometu robe ili u skladištu. Opasnost buđa se uklanja, korozija sprečava i pakiranja ostaju u formi. K tome punoautomatsko upravljanje higrostatom ili rosištem garantira pogon sa malo održavanja.

Po želji proizvodimo i adsorpcijske sušače vazduha po mjeri kao specijalnu izvedbu

Rado ćemo da proizvedemo po želji i adsorpcijske isušivače po meri kao savršenu specijalnu izvedbu po potrebi „made in Germany“, na primer:

 • TTR agregate za sušenje u higijenskoj izvedbi
 • TTR agregate za sušenje za suvi vazduh bez LABS
 • TTR agregate za sušenje sa ekstremno niskim tačkama rosišta

Iskoristite mogućnost planiranja, konstruisanja i proizvodnje specijalnih izvedbi sa prilagođenim za individualne potrebe u usklađivanju sa našim specijalistima: Ovdje saznajte više …

Trotec proizvodi za transportnu i logističnu branšu

Primeri upotrebe u transportu i logistici

 • Isušivanje & čišćenje vazduha u skladištu

  Za isušivanje vazduha Trotec Group Vam nudi različita rešenja – od sušača kondenzata DH-serije do adsorpcijskih sušilica TTR-serije. Oboje postoje u mobilnim i stacionarnim izvedbama. Naći ćete za svako skladište za robu tj. otpremu ispravnu tehniku isušivanja. Inovativni merni uređaji i podatkovni logeri zaokružuju koncept isušivanja vazduha za skladišta i područja transporta.   Daljnje informacije
 • Kondicioniranje rashladna logistika

  U klima kondicioniranju rashladne logistike se sa isušivačima vazduha snižava rosište, tako da se ne stvara kondenzat. Trotec Group Vam za sve potrebe isporučuje odgovarajuće uređaje. Na raspolaganju stoje mobilna ili stacionarna rešenja sa tehnologijom kondenziranja ili adsorpcije.

  Daljnje informacije
 • Kondicioniranje pri smrzavanju

  Gde se smrzava, teće voda. Kod smrzavanja robe zato isušivanje vazduha u klima kondicioniranju ogra veliku ulogu. Trotec Group nudi branši transporta i logistike učinkovite industrijske isušivače za te zadatke. K tome se možete da pouzdate na izračune naših klima stručnjaka, koji za Vas preuzimaju koncept.

  Daljnje informacije
 • Skladišni šatori/šatorske hale

  Šatorske hale i veliki skladišni šatori su brzo i povoljno postavljeni naspram konvencionalnim skaldišnim halama. Jedini izazovi naspram zgradama su – čak kod izoliranih šatorskih hala – kondenzat te regulisanje vlažnosti vazduha. Stacionarne visokoučinkovite sušilice sa sistemom crijeva za ravnodnosan dovod suvog vazduha sprječavaju probleme vlažnosti unapred.

  Daljnje informacije