1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Odvlaživanje
  4. Kondenzacijski isušivač vazduha, mobilan

Mobilni isušivači kondenziranog vazduha

Pouzdani, dugotrajni i uvek mobilni: Kondenzacijski isušivači vazduha Trotec poentiraju pogotovo u promenljivim primenama u obrtu, u industriji i kod kuće.

Solidna i povoljna varijanta sušenja vazduha ili i sušenja građevinskog materijala, je primena mobilnih sušilica kondenzata. Tu se brzo i jednostavno usisava vlažan vazduh Luft i toliko se hladi, da vlažnost kondenzira unutar uređaja – pogotovo na mestu, gde se sušenje treba izvesti. Velika prednost pri tom postupku je, da se vlažnost vazduha smanjuje korak po korak – i to pri niskoj potrošnji energije.

Da li u radionici, na gradilištu, u skladištu, u laboratoriju ili i u privatnom sektoru – sa mobilnim kondenzacijskim isušivačima Trotec ste najbolje opremljeni za promenjive primene.

Trotec isušivači vazduha pokrivaju gotovo svaku potrebu. Nudimo mobilne uređaje u svim klasama učinka: Od robusnih i krajnje učinkovitih profića isušivanja preko pouzdanih i korisničkih sveznalica za sušenje sve do kompaktnih i komfornih isušivača u lepom dizajnu. Pri izboru mobilnog isušivanja vazduha ne ostaju otvorene želje.

Mobilne sušilice kondenzata TTK‑Profi-serije kao jake građevinske sušilice svladaju svaki zadatak – čak pri niskim temperaturama i neugodnim uslovima. Zahvaljujući najmodernijoj i pouzdanoj tehnici, oni su deo najboljih građevinskeih sušilica u Evropi. Solidnoj standardnoj klasi pripadaju obrtnički isušivači vazduha TTK‑S‑serije i TTK‑ECO-serije Trotec. uveravaju visokim učinkom isušivanja i mnogo više osobina. Za primenu u gradnji, obrtu, skladištima i laboratoriju – jednostavno prva klasa! Komfornu zaštitu od vlage i korozije pogotovo u privatno sektoru nude modeli TTK‑E‑S-serije. Komfort isušivači vazduha su u kući, uredima i garažama povoljni i učinkoviti pomočnici – i to u vrlo lepom dizajnu. Mi imamo izbor, Vi imate izbor!