Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Odvlaživanje
  4. Kondenzacijski isušivač vazduha, mobilan

Mobilni isušivači kondenziranog vazduha

Pouzdani, dugotrajni i uvek mobilni: Kondenzacijski isušivači vazduha Trotec poentiraju pogotovo u promenljivim primenama u obrtu, u industriji i kod kuće.

Solidna i povoljna varijanta sušenja vazduha ili i sušenja građevinskog materijala, je primena mobilnih sušilica kondenzata. Tu se brzo i jednostavno usisava vlažan vazduh Luft i toliko se hladi, da vlažnost kondenzira unutar uređaja – pogotovo na mestu, gde se sušenje treba izvesti. Velika prednost pri tom postupku je, da se vlažnost vazduha smanjuje korak po korak – i to pri niskoj potrošnji energije.

Da li u radionici, na gradilištu, u skladištu, u laboratoriju ili i u privatnom sektoru – sa mobilnim kondenzacijskim isušivačima Trotec ste najbolje opremljeni za promenjive primene.

Trotec isušivači vazduha pokrivaju gotovo svaku potrebu. Nudimo mobilne uređaje u svim klasama učinka: Od robusnih i krajnje učinkovitih profića isušivanja preko pouzdanih i korisničkih sveznalica za sušenje sve do kompaktnih i komfornih isušivača u lepom dizajnu. Pri izboru mobilnog isušivanja vazduha ne ostaju otvorene želje.

Mobilne sušilice kondenzata TTK‑Profi-serije kao jake građevinske sušilice svladaju svaki zadatak – čak pri niskim temperaturama i neugodnim uslovima. Zahvaljujući najmodernijoj i pouzdanoj tehnici, oni su deo najboljih građevinskeih sušilica u Evropi. Solidnoj standardnoj klasi pripadaju obrtnički isušivači vazduha TTK‑S‑serije i TTK‑ECO-serije Trotec. uveravaju visokim učinkom isušivanja i mnogo više osobina. Za primenu u gradnji, obrtu, skladištima i laboratoriju – jednostavno prva klasa! Komfornu zaštitu od vlage i korozije pogotovo u privatno sektoru nude modeli TTK‑E‑S-serije. Komfort isušivači vazduha su u kući, uredima i garažama povoljni i učinkoviti pomočnici – i to u vrlo lepom dizajnu. Mi imamo izbor, Vi imate izbor!

Inovativna centralna šasija – jednako robusna koliko i laka za servisiranje
Modularni dizajn lak za održavanje
TTK 500 i TTK 900 MP – mobilne građevinske sušare iz TTK profesionalne serije

Građevinska sušara TTK profesionalna serija

Trotec je oduvek predstavljao profesionalnu opremu za sušenje. Rešenja za građevinarstvo i sušenje vodenih oštećenja su jezgro naše kompanije. Stoga je obezbeđivanje opreme svetske klase za ove oblasti sastavni deo našeg korporativnog DNK. Posvećeni ovoj tvrdnji, dosledno smo dalje razvijali i unapređivali uspešnu seriju građevinskih sušara TTK.

Dugotrajnost, robusnost, pouzdanost, visoke performanse odvlaživanja i zadržavanje vrednosti, ova svojstva definišu koordinatni sistem izvanredne građevinske sušare - a naša trenutna serija TTK profesionalne serije prati ovaj koncept beskompromisnije nego ikada ranije!

Građevinske sušare TTK 500 i TTK 900 MP imaju sve što profesionalno srce poželi - i ništa što vam nije potrebno!

Nema nepotrebnih „zvona i zviždaljki“ koje povećavaju troškove, smanjuju pouzdanost ili komplikuju održavanje i čišćenje. Umesto toga, fokusirajte se na osnovnu, robusnu tehnologiju koju podjednako karakterišu visoka pouzdanost, mobilnost i kapacitet odvlaživanja, posebno u hladnim okruženjima!

Bez plastike, ali je gotovo neuništiva čelična konstrukcija za tešku svakodnevnu upotrebu sa optimalnim osobinama rukovanja i inovativnom centralnom šasijom za lako rastavljanje - i sa elektronskim modulima koji se mogu lako zameniti na licu mesta. Sve zajedno za maksimalno korišćenje i minimalno vreme servisiranja!

Obrtnički-isušivač vazduha TTK 125 S
Obrtnički-isušivač vazduha TTK 355 S
Obrtnički-isušivač vazduha TTK 175 S
Obrtnički-isušivač vazduha TTK 655 S

Komercijalni odvlaživač TTK‑S serije

Sa revolucionarnim komercijalnim odvlaživačima vazduha TTK-S, sada možete imati koristi od brojnih detalja rešenja koji olakšavaju rad, poboljšavaju performanse i osiguravaju zadržavanje vrednosti – lepo smešteni u nemački industrijski dizajn optimizovan za praksu, koji je zaštićen kao registrovani dizajn.

Sve električne komponente uređaja su takođe standardno zaštićene – odnosno od prašine ili vlage. Specijalna inkapsulacija maksimizira zaštitu elektronike od štetnih naslaga koje narušavaju funkciju i dugovečnost, a takođe predodređuje ove komercijalne odvlaživače za upotrebu u nepovoljnim uslovima.

Zbog svog dizajna koji je izuzetno pogodan za održavanje, nova generacija TTK-S je lakša za održavanje nego ikad i jednako laka za transport zbog niskog odnosa snage i težine i pametne opreme za mobilnost.

Ipak, ove sušare su sve samo ne lagane u smislu kapaciteta odvlaživanja:

Kompletan sistem prenosa toplote napravljen od visokokvalitetnih komponenti je optimalno usklađen i garantuje maksimalnu efikasnost sušenja uređaja u svim temperaturnim opsegima - čak i ispod 15 °C, na primer u negrejanim prostorijama.

Pored toga, visokokvalitetni sistem za automatsko odmrzavanje vrućim gasom obezbeđuje mnogo efikasnije performanse odvlaživanja u poređenju sa drugim uređajima za odmrzavanje bez prekida odleđivanja uzrokovanih vremenskim intervalima u kojima nema odvlaživanja!

Ovi komercijalni odvlaživači vazduha takođe dobro seku u magacinu – i iznenađujuće su mali. Zato što imaju dva praktična žleba za slaganje na vrhu uređaja, koji omogućavaju stabilno i štedljivo slaganje TTK-S uređaja istih dimenzija tokom transporta i u depou.

Standardni spoljni odvod kondenzata
TTK 170 S - Opcioni MID kompatibilni dvostruki merač za radne sate i kilovat sate
TTK 105 S
TTK 140 S
TTK 170 S
TTK 350 S
TTK 650 S
 

Visoke performanse odvlaživanja čak i pri niskim temperaturama

Bilo da se isušite nakon oštećenja vodom, isušite nove zgrade ili da zagrejane i negrejane skladišne i radne prostorije održavate suvim, sa ovim univerzalnim odvlaživačima možete imati koristi od jeftinog rešenja za odvlaživanje vazduha bez potrebe da pravite kompromise u pogledu obrade i pouzdanosti.

Zato što iza cene na nivou Dalekog istoka, robusni metalni znak tradicionalne proizvodnje u EU skriva tehnologiju dokazanog brenda koja radi i radi i radi. Lako za održavanje, retko za servisiranje, jeftino za posedovanje.

Trajni režim za poslove sušenja građevina

Zbog mogućnosti povezivanja eksternog odvoda kondenzata – u zavisnosti od modela sa opcionom pumpom za kondenzat – naši odvlaživači su takođe idealni za duže zadatke sušenja bez nadzora, npr. B. pri sušenju zgrada.

Opciono takođe dostupno sa integrisanim brojačem radnih sati ili dvostrukim brojačem radnih sati i kilovat sati kompatibilnim sa MID-om

Šta znači usaglašenost sa MID-om? Evropska direktiva o mernim instrumentima (MID) zamenjuje prethodnu regulativu o nacionalnom odobrenju i naknadnoj kalibraciji u nekim oblastima. Kao rezultat toga, sva brojila energije koja se koriste za obračun potrošnje energije u Evropi moraju u budućnosti da budu usaglašena sa MID-om.

TTK 570 ECO
TTK 570 ECO
TTK 75 ECO
TTK 165 ECO
TTK 166 ECO
TTK 170 ECO
TTK 171 ECO
TTK 380 ECO
TTK 570 ECO
 

Komercijalni odvlaživač TTK ECO serije

TTK‑ECO je naše prikladno rešenje pri isto dobrom kao i povoljnom potrebom građevinske sušilice.

Svi TTK‑ECO‑isušivači vazduha raspolažu masivnom čeličnom konstrukcijom, kojoj grube okoline gradilišta ne mogu ništa.

Za efikasno isušivanje i pri niskim temperaturama okoline je sem toga serijski integrisana automatika otapanja vrućim gasom (TTK 172 ECO elektronski).

Brza izmjena mesta sa jednog gradilišta na drugo sa ECO-isušivačima vazduha nije problem.

Za sigurnost transporta, svi uređaji nisu samo opremljeni sa prijamnikom kabala, veći modeli se bez nadoplate isporučuju u izvedbi kolica sa velikim točkovima, zbog čega se dalje dionice i takođe stepenice savladavaju bez puno muke.

Zahvaljujući efikasnim kompersorom, su pritom uređaji sa lakim održavanjem, za transport i skladištenje u svakoj poziciji.

Propan (R290) kao ekološko rashladno sredstvo u odvlaživačima vazduha

Svake godine se zbog sintetičkih rashladnih sredstava u vazduh ispuštaju milioni tona ekološki štetnih CO2 emisija (gasova staklene bašte). Zato je korišćenje alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korišćenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva ovaj odvlaživač vazduha pruža znatnu podršku očuvanju klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organsko jedinjenje i spada u ugljovodonike. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki podoban propan (R290) nema ni potencijal razgradnje ozona (ODP=0) kao ni značajan potencijal globalnog zagrevanja (GWP=3).

Dodatna prednost za životnu sredinu: Zahvaljujući izvanrednim termodinamičkim karakteristikama, propan (R290) je izuzetno energetski efikasno rashladno sredstvo u dodatno redukuje troškove energije.


Zaštita investicije za vaše uređaje za sušenje

Posebno kod sušenja građevinskih objekata leti ili isušivanja štete od poplave, veoma brzo dolazi do stvaranja klimatskih uslova koji mogu ekstremno da skrate životni vek kondenzacionih sušača - potpuno nezavisno od fabričkog proizvoda. Pošto nama kao proizvođaču nije svejedno ukoliko bi vaše kondenzacione sušače uslovljeno načinom rada često morali da menjate za nove pre vremena, pripremili smo preporuke za primenu u praksi u cilju zaštite investicije za vaše uređaje za sušenje. Ovde saznajte više ...

Da li ste znali da je svaki sušač vlage istovremeno i komercijalni odvlaživač vazduha ali da nije svaki komercijalni odvlaživač vazduha automatski i pravi sušač vlage? Razloge za postojanje i zbog čega otapanje toplim gasom pravi odlučujuću razliku, saznajte ovde ...