TTK 105 S
TTK 140 S
TTK 170 S
TTK 350 S
TTK 650 S
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Odvlaživanje
  4. Kondenzacijski isušivač vazduha, mobilan
  5. Obrtnički odvlaživač vazduha TTK S serija (beli)

Komercijalni odvlaživač vazduha serije TTK-S (bela)

Robusni, snažni i štedljivi univerzalno primenjivi komercijalni sušači serije TTK-S su sada dostupni i u beloj boji!

Serienmäßiger externer Kondensatablauf
TTK 170 S - Optionaler MID-konformer Dualzähler für Betriebs- und Kilowattstunden
TTK 105 S
TTK 140 S
TTK 170 S
TTK 350 S
TTK 650 S
 

Visoke performanse odvlaživanja čak i pri niskim temperaturama

Bilo da se isušite nakon oštećenja vodom, isušite nove zgrade ili da zagrejane i negrejane skladišne i radne prostorije održavate suvim, sa ovim univerzalnim odvlaživačima možete imati koristi od jeftinog rešenja za odvlaživanje vazduha bez potrebe da pravite kompromise u pogledu obrade i pouzdanosti.

Zato što iza cene na nivou Dalekog istoka, robusni metalni znak tradicionalne proizvodnje u EU skriva tehnologiju dokazanog brenda koja radi i radi i radi. Lako za održavanje, retko za servisiranje, jeftino za posedovanje.

Trajni režim za poslove sušenja građevina

Zbog mogućnosti povezivanja eksternog odvoda kondenzata – u zavisnosti od modela sa opcionom pumpom za kondenzat – naši odvlaživači su takođe idealni za duže zadatke sušenja bez nadzora, npr. B. pri sušenju zgrada.

Opciono takođe dostupno sa integrisanim brojačem radnih sati ili dvostrukim brojačem radnih sati i kilovat sati kompatibilnim sa MID-om

Šta znači usaglašenost sa MID-om? Evropska direktiva o mernim instrumentima (MID) zamenjuje prethodnu regulativu o nacionalnom odobrenju i naknadnoj kalibraciji u nekim oblastima. Kao rezultat toga, sva brojila energije koja se koriste za obračun potrošnje energije u Evropi moraju u budućnosti da budu usaglašena sa MID-om.

Zaštita investicije za vaše uređaje za sušenje

Posebno kod sušenja građevinskih objekata leti ili isušivanja štete od poplave, veoma brzo dolazi do stvaranja klimatskih uslova koji mogu ekstremno da skrate životni vek kondenzacionih sušača - potpuno nezavisno od fabričkog proizvoda. Pošto nama kao proizvođaču nije svejedno ukoliko bi vaše kondenzacione sušače uslovljeno načinom rada često morali da menjate za nove pre vremena, pripremili smo preporuke za primenu u praksi u cilju zaštite investicije za vaše uređaje za sušenje. Ovde saznajte više ...

Da li ste znali da je svaki sušač vlage istovremeno i komercijalni odvlaživač vazduha ali da nije svaki komercijalni odvlaživač vazduha automatski i pravi sušač vlage? Razloge za postojanje i zbog čega otapanje toplim gasom pravi odlučujuću razliku, saznajte ovde ...


Komercijalni odvlaživač TTK-S serije obezbeđuje optimalnu klimu u prostoriji, npr. B. u skladištima, zbog automatskog rada kontrolisanog higrostatom. Ciljna postavka se može podesiti od minimalne vrednosti do maksimalne vrednosti pomoću obrtnog prekidača.
Magacinska hala
Zahvaljujući moćnom i udobnom komercijalnom odvlaživaču vazduha iz serije TTK-S, građevinske školjke se mogu optimalno i lako osušiti za kratko vreme. To znači da su velika kašnjenja izazvana neophodnim procesima sušenja u građevinskom projektu isključena, čak i pri niskim temperaturama.
školjka
TTK-S serija je takođe dobar izbor za upotrebu u sanaciji oštećenja od vode. U takvim slučajevima oštećenja, sušenje prostorija se može izuzetno ubrzati, a stvaranje buđi može znatno smanjiti.
sanacija oštećenja od vode

Prednosti za praksu:

  • Razvoj, dizajn, proizvodnja: 100% Trotec
  • Visoke performanse odvlaživanja čak i pri niskim temperaturama
  • Zahvaljujući rotacionom klipnom kompresoru, može se transportovati i čuvati u bilo kom položaju
  • Izbor potpuno automatskog ili trajnog rada
  • Dvostruki merač u skladu sa MID za radne sate i kilovat sate (opciono)

Propisni obračun struje za starije uređaje bez brojila?

Posedujete ovakav stariji ili druge električne uređaje bez MID usklađenih brojila potrošnja energije, čiju potrošnju želite da obračunate za osiguranje? Onda je BX50 MID perfektno rešenje. Jednostavno instalirajte između uređaja i fiksne utičnice za struju - gotovo!


Obrtnički odvlaživač vazduha TTK S serija

Svi Obrtnički odvlaživač vazduha TTK S serija u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Obrtnički odvlaživač vazduha TTK S serija, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Obrtnički odvlaživač vazduha TTK S serija iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo