Obrtnički isušivač vazduha TTK 105 S
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HighPerformance
 3. Odvlaživanje
 4. Kondenzacijski isušivač vazduha, mobilan
 5. Obrtnički odvlaživač vazduha TTK S serija (beli)
 6. TTK 105 S

Obrtnički isušivač vazduha TTK 105 S

Ova robusna laganakategorija i kod grubog postepena dobro izgleda

Savršena kombinacija robusnog eksterijera i naprednog enterijera

Kako se od ovakvih kvalitetnih uređaja nemačke proizvodnje i očekuje, TTK 105 S uverava kao savršena kombinacija robusne vanjštine i napredne unutrašnjosti.

Otporan snažan paket raspolaže aluminijskim kućištem za naslagivanje. Zbog toga Vam transport pravi ekstremno laganim – i takošer i rukovanje:

Umesto stupnjeva postavki bez odnosa između minimalnog i maksimalnog pogona, možete kod TTK 105 S direktno unijeti željenu vrednost vlažnosti na digitalnom prikazu displeja, na kojem se u svako doba mogu da očitate aktualne vrednosti temperature i vlažnosti u vazduhu. Integrieran higrostat ciljanu vrednost pretvara potpuno automatski i reguliše samostalno učinak kompresora i dvostepenskog ventilatora.

Trajni režim za poslove sušenja građevina

Pošto je moguće priključiti spoljni odvod kondenzata, TTK 105 S je takođe idealan za duže, nenadzirane zadatke sušenja, npr. B. pri sušenju zgrada.

TTK 105 S ujedinjuje najbolje osobine modernog isušivača vazduha u jednako robusnom kao i ekstremno laganom aluminijskom kućištu sa naprednim funkcijama te uverava zahvaljujući snažnih rezervi učinka i kod održavanja suvoće većih grejanih prostorija.

Zaštita investicije za vaše uređaje za sušenje

Posebno kod sušenja građevinskih objekata leti ili isušivanja štete od poplave, veoma brzo dolazi do stvaranja klimatskih uslova koji mogu ekstremno da skrate životni vek kondenzacionih sušača - potpuno nezavisno od fabričkog proizvoda. Pošto nama kao proizvođaču nije svejedno ukoliko bi vaše kondenzacione sušače uslovljeno načinom rada često morali da menjate za nove pre vremena, pripremili smo preporuke za primenu u praksi u cilju zaštite investicije za vaše uređaje za sušenje. Ovde saznajte više ...

Propan (R290) kao ekološko rashladno sredstvo u odvlaživačima vazduha

Svake godine se zbog sintetičkih rashladnih sredstava u vazduh ispuštaju milioni tona ekološki štetnih CO2 emisija (gasova staklene bašte). Zato je korišćenje alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korišćenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva ovaj odvlaživač vazduha pruža znatnu podršku očuvanju klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organsko jedinjenje i spada u ugljovodonike. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki podoban propan (R290) nema ni potencijal razgradnje ozona (ODP=0) kao ni značajan potencijal globalnog zagrevanja (GWP=3).

Dodatna prednost za životnu sredinu: Zahvaljujući izvanrednim termodinamičkim karakteristikama, propan (R290) je izuzetno energetski efikasno rashladno sredstvo u dodatno redukuje troškove energije.

Robusni agregat sa komfornim funkcijama: TTK 105 S odvlaživač!

Zahvlajujući digitalnog izbora vlage realne vrednosti se željeni uvjeti klime mogu proizvesti tačno i energetski štedljivo, što smanjuje potrošnju struje naspram konvencionalno regulišenih uređaja.

Po izboru se TTK 105 S može upravljati i Timer-funkcijom ili primenjivati u trajnom pogonu. I za upotrebe, kod kojih redovno ručno pražnjenje rezervoara vode nije moguće, na primer kod nenadgledanog trajnog sušenja vikendica ili čamaca, je u TTK 105 S integrisan odvojen priključak, preko kojeg se putem creva može direktno da odvodi kondenzat.

Standardnoj opremi elektronski otopivog TTK 105 S pripadaju takođe i alarmna lampica razine pri punim rezervoarom vode, zaštita od prepunjenosti sa automatski isključivanjem te ponovo iskoristiv filter vazduha, koji je lako dostupan i jednostavan za očistiti.

TTK 105 S - Specifičnosti

TTK 105 S - dimenzije
Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, TTK 105 S sija sa kapacitetom odvlaživanja od 30 l/24h za prostorije do 90 m² ili 230 m³. Zahvaljujući rotacionom klipnom kompresoru, njegova verzija kolica napravljena od robusnog metalnog kućišta može se transportovati i čuvati u bilo kom položaju.
TTK 105 S - rezervoar za vodu
Standardna oprema elektronski odmrzljivog TTK 105 S takođe uključuje svetlo upozorenja nivoa kada je rezervoar za vodu pun, zaštitu od prepunjavanja sa automatskim isključivanjem i vazdušni filter za višekratnu upotrebu koji je lako dostupan i lak za čišćenje.
TTK 105 S - filter za vazduh
Standardnoj opremi elektronski otopivog TTK 105 S pripadaju takođe i alarmna lampica razine pri punim rezervoarom vode, zaštita od prepunjenosti sa automatski isključivanjem te ponovo iskoristiv filter vazduha, koji je lako dostupan i jednostavan za očistiti.
TTK 105 S - kontrolna tabla
Sa TTK 105 S, željena vrednost vlažnosti vazduha se može uneti direktno preko digitalnog displeja, na kome se u bilo kom trenutku mogu očitati i trenutne vrednosti temperature i vlažnosti vazduha u prostoriji. Vremenski kontrolisano korišćenje je takođe moguće pomoću funkcije tajmera.
TTK 105 S - Opcioni merač sati
Zbog standardnog spoljnog odvoda kondenzata, TTK 105 S je idealan za duže i kontinuirano sušenje bez nadzora. Brojač radnih sati može se ugraditi kao dodatna oprema.
TTK 105 S - odvod kondenzata
Zbog standardnog spoljnog odvoda kondenzata, TTK 105 S je idealan za duže i kontinuirano sušenje bez nadzora. Brojač radnih sati može se ugraditi kao dodatna oprema.
TTK 105 S – automatski rad
Kontrola higrostata sa predizborom vlažnosti u realnoj vrednosti: Umesto bezreferencijalnih nivoa podešavanja između minimalnog i maksimalnog rada, možete uneti željenu vrednost vlažnosti vazduha direktno sa ovim odvlaživačem vazduha. Integrisani higrostat zatim potpuno automatski sprovodi ovaj cilj i automatski reguliše snagu kompresora i dvostepenog ventilatora. Standardna postavka TTK 105 S je 30% RH. i može se podesiti promenljivo u zavisnosti od nameravane upotrebe.
TTK 105 S - stalni režim
U stalnom režimu rada, TTK 105 S odvlažuje vazduh u prostoriji u neprekidnom radu. Zbog toga je idealan za duže poslove odvlaživanja bez nadzora i profesionalne poslove sušenja građevina. Kondenzat koji se formira tokom odvlaživanja treba da se ispusti preko odvodnog creva koje se može spojiti tako da ne morate stalno da praznite rezervoar za vodu.
TTK 105 S - funkcija tajmera
Koristite praktičnu funkciju tajmera da uključite ili isključite uređaj nakon određenog broja sati. Period se može programirati u koracima od 1 sata (od 1 do 24 sata). Upotreba tajmera sprečava nepotrebno vreme rada.
TTK 105 S - sušenje veša
TTK 105 S se takođe može koristiti kao sušač vazduha u prostoriji da podrži sušenje mokrog veša u dnevnim sobama ili sobama za domaćinstvo. Na ovaj način ubrzavate proces sušenja vešeće odeće i sprečavate da se vlaga koja se nalazi u vešu kondenzuje u prostoriji i da dugoročno izazove stvaranje buđi.

Primeri primene iz prakse:

TTK 140 S - magacin
TTK 140 S komercijalni odvlaživač vazduha obezbeđuje optimalnu klimu u prostoriji, npr. B. u skladištima, zbog automatskog rada kontrolisanog higrostatom. Ciljna postavka se može podesiti od minimalne vrednosti do maksimalne vrednosti pomoću obrtnog prekidača.
TTK 140 S – građevinska školjka
Školjke se mogu savršeno i lako osušiti za kratko vreme uz moćan i udoban komercijalni odvlaživač vazduha TTK 140 S. Ovo sprečava velika kašnjenja uzrokovana neophodnim procesima sušenja u građevinskom projektu, čak i na niskim temperaturama.
TTK 140 S – sanacija oštećenja od vode
TTK 140 S je takođe odličan izbor kada je u pitanju njegova upotreba za sanaciju oštećenja od vode. Proces sušenja prostora se u ovakvim slučajevima oštećenja može znatno ubrzati, što za posledicu ima značajno smanjenje stvaranja buđi.
Obrtnički odvlaživač vazduha TTK S serija

Svi Obrtnički odvlaživač vazduha TTK S serija u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Obrtnički odvlaživač vazduha TTK S serija, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Obrtnički odvlaživač vazduha TTK S serija iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Posebne karakteristike:

 • Profi kvaliteta „made in Germany“ – Original Trotec-fabrikacija
 • Aluminijsko kućite za naslagivanje – ekstremno lagano i robusno
 • Higrostatsko upravljanje sa izborom realne vlage
 • Digitalan prikaz aktualnih vrednosti vlage i temperature vazduha
 • brojač radnih sati (opcionalno)
 • Po izboru potpuna automatika ili trajni pogon
 • Timer-funkcijja
 • Dvostepenski ventilator

Propisni obračun struje za starije uređaje bez brojila?

Posedujete ovakav stariji ili druge električne uređaje bez MID usklađenih brojila potrošnja energije, čiju potrošnju želite da obračunate za osiguranje? Onda je BX50 MID perfektno rešenje. Jednostavno instalirajte između uređaja i fiksne utičnice za struju - gotovo!


Ventilatorska podrška u sušenju građevinskih objekata

Ventilatorska podrška

Brže sušenje građevinskih objekata zahvaljujući recirkulaciji vazduha

Kombinovanom primenom sušača vlage i ventilatora se duplo skraćuje vreme sušenja. Svaki sušač se pri tom dopunjuje ventilatorom koji znatno utiče na kapacitet sušenja a time i na trajanje sušenja.

Zahvaljujući jačoj recirkulaciji vazduha dolazi do bržeg isparavanja vlage jer što je veća brzina strujanja na površini materijala utoliko je brži proces sušenja.

Aksijalni ventilatori TTV serije i TTV-S su posebno podesni kao podrška sušenju.

Pokrenite galeriju slika

Trotec: Inovacija napravljena u Nemačkoj

Trotec: Inovacija napravljena u Nemačkoj Pogledajte iza kulisa: Kao jedan od vodećih međunarodnih proizvođača rešenja za tretman vazduha, Trotec nudi industrijskim i komercijalnim kupcima inovativne proizvode za prečišćavanje vazduha, odvlaživanje vazduha, grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Sa našim uređajima visokih performansi, 100% se oslanjamo na istraživanje, razvoj, dizajn i proizvodnju u Nemačkoj. Za najviše zahteve kvaliteta, dobro osmišljena sistemska rešenja i sveže ideje.

Uverite se u video!

Kupiti

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 1.120.000.109
Kapacitet odvlaživanja
  pri 30 °C / 80 % rel. vlaž. [l/24h] 28,4
  maks. [l/24h] 30
Količina vazduha
  Stepen maks. [m³/h] 173
Preporučena veličina prostorije sušenje građevinskih objekata
  112,5
  45
Preporučena veličina prostorije održavanje suvoće
  230
  90
Uslovi okruženja
  Temperaturni opseg min. [°C] 5
  Temperaturni opseg maks. [°C] 32
  Opseg vlažnosti min. [% r.F.] 30
  Opseg vlažnosti maks. [% r.F.] 90
Električne vrednosti
  Priključak za struju 220 - 240 V, 50 Hz
  Nazivna primljena struja [A] 2,1
  Primljena snaga [kW] 0,5
  preporučeni osigurač [A] 10
Električni priključak
  Priključni utikač CEE 7/7
  Dužina kabla [m] 1,5
kompresor
  Rotacioni klipni kompresor
  Klipni kompresor
  Tip rashladnog sredstva R290
  Količina rashladnog sredstva [g] 125
  GWP faktor 3
  Pritisak usisna strana [MPa] 1,2
  CO2 -ekvivalent 0.00038
  Pritisak izlazna strana [MPa] 2,4
Rzervoar za vodu
  Sadržaj u [Litar] 5,2
Vrednosti zvuka
  Razmak 1 m [dB(A)] 50
Funkcije i oprema
  Funkcija sušenja veša
  LCD displej
  Prikaz temperature u prostoriji
  Prikaz relativne vlažnosti vazduha
  automatski sistem dijagnostike greške
  Memory funkcija
  Funkcija naknadnog rada ventilatora
  Auto restart function
  uključivanje jonizacije
  unutrašnja funkcija sušenja
  Zaštita za decu
  Noćni modus
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 250
  Širina (bez ambalaže) [mm] 342
  Visina (bez ambalaže) [mm] 517
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 14,5
Опрема, карактеристике и функције
Automatsko otapanje
  Recirkulacija / elektronski
  Topli gas
Automatsko odvlaživanje
  Nonstop odvlaživanje
  elektronski higrostat
  higrostatsko upravljanje
  analogni higrostat
  programsko upravljanje
Ventilator
  radijalno
  aksijalno
  Stepeni ventilatora 2
Kontrola rezervoara za kondenzat
  Rezervoar postoji
  Zaštita od prepunjavanja sa automatskim isključivanjem
  Upozoravajuća lampica nivoa punjenja kod punog rezervoara za vodu
Filter vazduha u prostoriji
  lako dostupno
  može se čistiti
  jonizator se može uključiti
Brojač radnih sati
  Brojilo potrošnje struje
  Brojač radnih sati
Mobilnost
  Ručke za nošenje / transportna ručka(e)
  Plastični transportni točkovi
  gumirani metalni točkovi
  Puni gumeni točkovi ne ostavljaju trag boje
  Upravljivi točkovi sa kočnicama
  podesiva ručka-šipka
Odvod kondenzata
  Priključak creva moguće
  Crevo u obimu isporuke
  Kondenzatna pumpa
  Preporučena veličina creva [mm] 12,7
Komandni panel
  Digitalni prikaz
  LC displej
  Komandna dugmad
  Zaštitni profil
Mogućnost skladištenja
  moguće slaganje
Izvedba kućišta
  Aluminijum
  Plastika
  Plemeniti čelik
  Čelik obloženi

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Alternativni proizvodi

Loading...

Downloads

Loading...