Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Komercijalni odvlaživač vazduha TTK 171 ECO
Komercijalni odvlaživač vazduha TTK 166 ECO
Komercijalni odvlaživač vazduha TTK 570 ECO
Komercijalni odvlaživač vazduha TTK 75 ECO
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Odvlaživanje
  4. Kondenzacijski isušivač vazduha, mobilan
  5. Obrtnički isušivači vazduha TTK‑ECO‑serije

Obrtnički isušivači vazduha TTK‑ECO‑serije

Odvlaživanje i održavanje suvoće po Economy tarifi

Merač mikrotalasnog zračenja BR16. Efikasni, čvrsti, ekonomični – TTK‑ECO odvlaživači vazduha
Izuzetno svestran i moćan
TTK‑ECO je naše praktično rešenje za zahteve za sušare zgrada koje su i dobre i jeftine.

Efikasno, solidno, ekonomično – TTK‑ECO-isušivači vazduha su pouzdano budžetno rešenje za tipične primene isušivanja zanata i obrta

TTK‑ECO je naše prikladno rešenje pri isto dobrom kao i povoljnom potrebom građevinske sušilice.

Svi TTK‑ECO‑isušivači vazduha raspolažu masivnom čeličnom konstrukcijom, kojoj grube okoline gradilišta ne mogu ništa.

Za efikasno isušivanje i pri niskim temperaturama okoline je sem toga serijski integrisana automatika otapanja vrućim gasom (TTK 172 ECO elektronski).

Brza izmjena mesta sa jednog gradilišta na drugo sa ECO-isušivačima vazduha nije problem.

Za sigurnost transporta, svi uređaji nisu samo opremljeni sa prijamnikom kabala, veći modeli se bez nadoplate isporučuju u izvedbi kolica sa velikim točkovima, zbog čega se dalje dionice i takođe stepenice savladavaju bez puno muke.

Zahvaljujući efikasnim kompersorom, su pritom uređaji sa lakim održavanjem, za transport i skladištenje u svakoj poziciji.

Propan (R290) kao ekološko rashladno sredstvo u odvlaživačima vazduha

Svake godine se zbog sintetičkih rashladnih sredstava u vazduh ispuštaju milioni tona ekološki štetnih CO2 emisija (gasova staklene bašte). Zato je korišćenje alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korišćenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva ovaj odvlaživač vazduha pruža znatnu podršku očuvanju klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organsko jedinjenje i spada u ugljovodonike. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki podoban propan (R290) nema ni potencijal razgradnje ozona (ODP=0) kao ni značajan potencijal globalnog zagrevanja (GWP=3).

Dodatna prednost za životnu sredinu: Zahvaljujući izvanrednim termodinamičkim karakteristikama, propan (R290) je izuzetno energetski efikasno rashladno sredstvo u dodatno redukuje troškove energije.


Zaštita investicije za vaše uređaje za sušenje

Posebno kod sušenja građevinskih objekata leti ili isušivanja štete od poplave, veoma brzo dolazi do stvaranja klimatskih uslova koji mogu ekstremno da skrate životni vek kondenzacionih sušača - potpuno nezavisno od fabričkog proizvoda. Pošto nama kao proizvođaču nije svejedno ukoliko bi vaše kondenzacione sušače uslovljeno načinom rada često morali da menjate za nove pre vremena, pripremili smo preporuke za primenu u praksi u cilju zaštite investicije za vaše uređaje za sušenje. Ovde saznajte više ...

Da li ste znali da je svaki sušač vlage istovremeno i komercijalni odvlaživač vazduha ali da nije svaki komercijalni odvlaživač vazduha automatski i pravi sušač vlage? Razloge za postojanje i zbog čega otapanje toplim gasom pravi odlučujuću razliku, saznajte ovde ...

Uporedni tehnički podaci

Svi komercijalni odvlaživači vazduha serije TTK-ECO u direktnom poređenju:

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući komercijalni odvlaživač vazduha, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve komercijalne odvlaživače vazduha serije TTK-ECO iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci


Prednosti u praksi:

  • Posebno ekonomično rešenje za tipične primene isušivanje u obrtničkom području
  • Visoki učinak isušivanja i pri niskim temperaturama
  • Robusna čelična konstrukcija
  • Zahvaljujući kompresoru na točkovima transport i skladištenje u svakoj poziciji
  • Automatika otapanja vrućim gasom

Propisni obračun struje za starije uređaje bez brojila?

Posedujete ovakav stariji ili druge električne uređaje bez MID usklađenih brojila potrošnja energije, čiju potrošnju želite da obračunate za osiguranje? Onda je BX50 MID perfektno rešenje. Jednostavno instalirajte između uređaja i fiksne utičnice za struju - gotovo!


Ventilatorska podrška u sušenju građevinskih objekata

Ventilatorska podrška

Brže sušenje građevinskih objekata zahvaljujući recirkulaciji vazduha

Kombinovanom primenom sušača vlage i ventilatora se duplo skraćuje vreme sušenja. Svaki sušač se pri tom dopunjuje ventilatorom koji znatno utiče na kapacitet sušenja a time i na trajanje sušenja.

Zahvaljujući jačoj recirkulaciji vazduha dolazi do bržeg isparavanja vlage jer što je veća brzina strujanja na površini materijala utoliko je brži proces sušenja.

Aksijalni ventilatori TTV serije i TTV-S su posebno podesni kao podrška sušenju.

Eksterna kondenzatna pumpa

Savet za pribor:

Eksterna kondenzatna pumpa za permanentan rad

Ova opcionalno dostupna kondenzatna pumpa odgovara svim TTK-ECO modelima kompanije Trotec i optimalna je za dugotrajan rad sušenja bez nadzora. Sa visinom izbacivanja do 5 metara kondenzat se ispumpava iz prihvatnog rezervoara sušača vlage u drugi veći rezervoar ili napolje. Sušač vlage na taj način može da radi u kontinuiranom režimu rada, bez toga da pun prihvatni rezervoar dovede do prekida postupka odvlaživanja.